Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

המון זמן שלא ביקרתי כאן וכיף לחזור.

אני הבעלים של פיג'ו 307 שנת 2006 (מנוע 1600), מטופלת ושמורה שעשתה רק 120,000 ק"מ, אבל בכל זאת - החמודה כבר בת עשר שנים.

אני מרגיש שהגיע הזמן להשתדרג ולקחת רכב משנתון 2012 ומעלה בקטגורית מיני משפחתית או משהו דומה.

מישהו יכול להמליץ לי על רכבי האצ'בק שזהים או מאוד דומים בגודלם לפיג'ו 307 שלי?

כל מה שיש היום בשוק נראה לי מעט קטן ומשמעותית פחות מרווח.

מעדיף לא צרפתיות הפעם (אחרי רנו ופיג'ו שהחזקתי), חשבתי אולי על איביזה או פאביה.

אשמח לדעתכם המלומדת.

תודה,

שגיא

עריכה אחרונה על ידי bnsagi

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

היי,

הדגמים שציינת הם קטגוריה מתחת ל307 שלך. תחפש יותר לכיוון של I30, קיה סיד, גולף...

אני קניתי לפני כמה שבועות קיה סיד 2012 דור ישן והופתעתי לטובה גם מהגודל הפנימי וגם מהתא מטען.

פורסם

תודה על התשובות,

אני לא כ"כ שולט בהגדרות של כל קטגוריה, אבל נראה לי שדווקא האיביזה והפאביה הם יותר במסגרת התקציב שלי.

ממה שאני מכיר הגולף והסיד יקרות משמעותית. יש רכבים נוספים דוגמת הפאביה והאיביזה שיכולים להתאים לי?

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם

אתה מחפש אוטומטית או ידנית?

איביזה או פביה - לא הייתי קונה אוטומטית בגלל הגיר DSG שנוטה לעשות בעיות, תעשה חיפוש.

בתור ידנית - אחת מהן יכולה להיות אופציה טובה.

לפאביה מרחב פנים טוב יותר בגלל מבנה "קופסתי" יותר.

עוד אופציה שכדאי לך לבדוק - בין אם ידנית ובין אם אוטומטית - קיה ריו.

מה התקציב שלך?

פורסם

אני חושב שבאיזור ה-70,000 (לרכב יד שנייה כמובן).

רק אוטומטית באה בחשבון.. לא ידעתי שיש בעיות עם הגיר DSG - תיכף אחפש בפורום שרשורים בנושא.

מצד שני גם על ה-AL4 של הפיג'ו היו המון דיווחים ואצלי (טפו טפו טפו) לא נתקלתי בבעיות עד עכשיו.

Hyundai Kona 2023 1.6T

• תוכן חדש...