Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. צריך את עזרתכם,יש לי סיווק 99 עם 200000 קילומטר הרכב דרוש שיפוץ ראש מנוע סוחב ככה כבר כמה שנים עד שישבוק יש נזילות בוצה וכו, בקיצור אני רוצה לשפר את עניין צריכת הדלק והסחיבה החלפת פילטר דלק תעזור? אם כן איזה חברה מומלצת?חשוב לציין שמאז שהרכב אצלי כ 7 שנים לא הוחלף פילטר דלק.

תודה לעונים מראש

פורסם

למה שלא תסדר את ראש המנוע עצמו? אתה עוקף את הבעיה שבגללה אתה חש בשיפור לרעה במקום לטפל בה נקודתית. פילטר דלק זה לא מה שייתן לך פיתרון וגם שינוי לא ממש תרגיש.

פורסם

הרכב לא שווה את ההשקעה קיים התחממות רק בנסיעה מחוץ לעיר ויש נזילות שמן מהמנוע וגם מהמסרק הגה במידה ואני רוצה לסדר את הדברים העלות שיוצא לי בלי עבודה גדולה מאוד

פורסם
וזה שהוא מיתחמם מחוץ לעיר אתה סגור על זה שמדובר בבעיה בראש המנוע? בדקת זאת בצורה מקצועית?

בוצע בדיקה עי הכנסת לחץ אוויר דרך הפלגים ומכסה הרדיאטור פתוח ונמצה בריחה חשוב לצין שבעיכבות הבעיה ורצון לדחית כץ המנוע הוצאתי את התרמוסטט וביטלתי את היוניט של המאוורר כך שהמאוורר פועל קבוע

פורסם

נשמע רכב מאוד מטופל.. מעניין אותי איך הרכב נוסע עם כל ההזנחה המחפירה הזאת.. פילטר דלק לא יחסוך לך בדלק.. אולי טיפול מקיף יעזור. או פשוט להחליף רכב כי לפי מה שנשמע מדובר פה על הזנחה פושעת של שנים ובטח נצברו המון ריג׳קטים.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
נשמע רכב מאוד מטופל.. מעניין אותי איך הרכב נוסע עם כל ההזנחה המחפירה הזאת.. פילטר דלק לא יחסוך לך בדלק.. אולי טיפול מקיף יעזור. או פשוט להחליף רכב כי לפי מה שנשמע מדובר פה על הזנחה פושעת של שנים ובטח נצברו המון ריג׳קטים.

הרכב במחירון 10 נסחר ב8 7 במצב כחדש אז כמה הרכב שלי שווה אולי 3000 במיקרה הטוב אז על מה אני ישקיע בוא תסביר לי אולי אני לא מבין אז כן אני יחליף רק פילטר שמן זול וישים שמן זול ויסחב עם הרכב הזה עוד עוד 10 שנים גם בלי להשקיע כסף על רכב שלא שווה להקיע

• תוכן חדש...