Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת תקע

mm1987
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי מכשיר אידוי (סיר אידוי?) של ראסל הובס עם תקע אנגלי בעל הארקה ופיוז.

מישהו יודע אם זה יהיה בטיחותי להחליף את התקע לתקע שלוש פינים ישראלי בלי הפיוז?

אם לא האם מישהו יכול להפנות אותי לקישור של מתאם מתאים בעל הארקה? מחיפוש של חצי שעה באינטרנט לא הצלחתי למצוא, כולם בעלי 2 פינים. אולי אני לא יודע מה לחפש...

בכל מקרה אשמח לעזרה.

זה המכשיר : https://www.amazon.co.uk/dp/B00FKTC7KM/ref=cm_sw_r_sms_awd_rSr-wbZTJP59Q

פורסם

תחילה, רק תוודא שהמתח של המכשיר מתאים לרשת החשמל בארץ

שנית, ניתן להחליף לתקע 3 פינים ישראלי סטנדרטי.

פורסם

ההבדל בין תקע אנגלי (שהוא מעולה, אגב) לישראלי, הוא הפיוז הפנימי... מלבד המבנה המכאני כמובן!

אין שום בעיה להחליף מפה לשם.

במוצרים שההספק שלהם גבוה מומלץ להימנע ממתאמים אלא להחליף את התקע.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפעמים המוצרים הזולים שמשווקים בלעדית לשוק בבריטניה אינם כוללים פיוז במעגל המודפס עצמו (שם מולחם גשר) אלא הפיוז היחיד הוא בשקע.

מה שאני הייתי עושה, לפני ההחלפה, זה פותח ומוודא שיש פיוז על המעגל.

פורסם

החשמל מתאים 220/240, המכשיר הוא 800w.

אכן חשבתי לפתוח לראות האם יש פיוז במעגל של המכשיר, אבל אין לי את המפתח המתאים, ולכן שאלתי.

800w נחשב הספק גבוה?

פורסם (נערך)

800 ואט זה הספק לא קטן.

חיבורים רופפים עלולים לגרום התחממות התקע.

תן את המכשיר לבעל מקצוע, ההחלפה תעלה לך עשרות ש"ח בודדים, ובתקוה שהחשמלאי יעבוד לפי התקן (לגביהמחיר - זה אומדן, החלפת תקע בהספק נמוך עלתה לי לפני שנה-שנתיים 15 ש"ח).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לחילופין, אתה יכול להשאיר את התקע כמו שהוא ולקנות מתאם אוניברסלי

מחזק. בגלל שמדובר בבהמה לא קטנה (800 ואט) עדיף לא לקחת סיכון ולהשאיר את התקע עם הפיוז.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אז בהנחה (ואני אבדוק את זה) שיש פיוז במכשיר, אין בעיה להחליף את התקע? ואם אין פיוז אז להשאיר את התקע עם הפיוז?

פורסם

וואלק אתם...באיזה עולם אתה חיים, של 12V ?

800W זה צרכן זרם של כ-3.5A !

מיילא הייתם אומרים 10A (שזה 2200-2400W) או יותר.... אבל 800W ? זה "בהמה" זה ?

הגזמתם.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, אולי לא בהמה, אבל עבודה לא טובה והתקע יתחמם. או שניסיונך שונה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
וואלק אתם...באיזה עולם אתה חיים, של 12V ?

800W זה צרכן זרם של כ-3.5A !

מיילא הייתם אומרים 10A (שזה 2200-2400W) או יותר.... אבל 800W ? זה "בהמה" זה ?

הגזמתם.

מחזק. ולהערתך, בהמה דקה ולא בהמה גסה......

יוסי

פורסם

מתנצל, אני מדור ה-5 וולט (מתח של usb) -כל מה שמעבר גדול וגם מפחיד :p

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...