Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Dodge\Chrysler Neon, יתרונות וחסרונות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעם אני עושה את זה בשביל חבר.

חבר שלי חושב על קניית קרייזלר נאון שנת 95, ידוע שיש לה מנוע 2000 וגיר אוטומט.

השאלות שלו הן מה היתרונות והחסרונות של האוטו הזה, אמינות, זמינות חלקי חילוף.

ושאלה חשובה מאוד זה שאם הוא ירצה לשנות את האוטומט לגיר רגיל, אז במה זה כרוך וכמה פרוייקט כזה עולה פחות או יותר.

תודה בשמו של חברי ובשמי לעונים.

601466_32_full.jpg

מנוע גדול... סוסים דוהרים... שואג כמו אריה... ומהיר כמו ברדלס...

פורסם

אני ממליץ לו להתרחק מהר, הסחירות של האוטו הזה זה פשוט קטסטרופה (שאל את רז, אחראי הפורום

הוא חווה את זה על בשרו), אני לא יודע עם חברך יצליח למכור את זה כשירצה!

חוץ מהסחירות של האוטו הזה, האמינות גם לא הצד החזק שלה, רכב לא אמין בעליל.

כדאי ללכת על משהו אחר, אולי תתן את התקציב שלו ונתן לו אופציות הרבה יותר טובות

(שזה לא בדיוק קשה, קשה יותר למצוא אופציות יותר גרועות).

אז יתרונות אין לה כ"כ, חסרונות יש בשפע.

יונתן

פורסם

זה נכון!!!

אבל משנת 97 המכונית הפכה להרבה יותר טובה

לתיבתה האוט' נוסף עוד הילוך

היא מרווחת וגדולה

ואתה יכול להעזר בת'רד הזה יש פה דעות בעד ונגד

ואתה וחברך כבר תחליטו

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=51962&highlight=%F7%F8%E9%E9%E6%EC%F8+%F0%E9%E0%E5%EF

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

עם אתה רוצה לדעת הכל על ניאון בלי דברים שסתם אומרים כנס לפה .

http://www.neons.org

ויש לי ניאון ובאמת אין לו שוק אבל אני לא קונה אוטו בישביל לימכור אותו!!!

בעייה היחיד שהאיתה לי בוא היא שהלך מחשב המנוע וזה היא סיפור של

3-4 אלף.

עם יש לך שאלות תפנה עלי פרטי:)

NEON.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם

למי שזוכר היה תחקיר של רפי גינת "קומבינטור" בכלבוטק לפני שנים מספר, על כל מיני קרייזלר ניאונים בשנתונים הללו,שהיו להם בעיות כרוניות של התקלפות הצבע ובעיה חוזרת ונשנית של המחשב ברכב(עניין לא זול בכלל....).

(דרך אגב הוא מתכנן לקנות את הרכב בתמונה? דבר אחד טוב ניתן להגיד על האוטו חיצונית הוא נראה משופר בטוב טעם.)

פורסם
למי שזוכר היה תחקיר של רפי גינת "קומבינטור" בכלבוטק לפני שנים מספר, על כל מיני קרייזלר ניאונים בשנתונים הללו,שהיו להם בעיות כרוניות של התקלפות הצבע ובעיה חוזרת ונשנית של המחשב ברכב(עניין לא זול בכלל....).

(דרך אגב הוא מתכנן לקנות את הרכב בתמונה? דבר אחד טוב ניתן להגיד על האוטו חיצונית הוא נראה משופר בטוב טעם.)

בטח שהוא מתכנן לקנות את הרכב שבתמונה. חבל רק שהוא נמצא בארה"ב...

לגבי הרכב הוא ידוע כחסר-שוק לחלוטין, אבל לזכותו יאמר שהוא הכי "אירופאי" בין האמריקאיות (ולצערנו גם הכי אמריקאי בין האירופאיות...).

רכב לא-גדול, מתחכם אבל לא מתוחכם, בעל מנוע והתנהגות בסיסיים למדי וגימור בעייתי-משהו. אבל בסה"כ, בתור חלופה לסובארו 1600 אוטומטית, לדעתי הוא עדיף (באם נתעלם משאלת הסחירות).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מה אי אפשר לקנות רכב מארה"ב,בסה"כ עלויות הובלה זעומות ומכס מתחשב כמו שיש לנו בארץ.....:wink:

(מאיפה לי לדעת שהרכב בארה"ב,לא בדקתי מה מקור התמונה,רק הבית הכחול שבתמונה הגביר את החשד שמדובר במתחזה......)

פורסם

אני לא מכיר את הרכב מקרוב ואין לי חוויות אישיות איתו ,

אבל לשכן שלי היתה אחת והיא עשתה לא הרבה בעיות , כמו שהיא עשתה בעיות לעוד איזה מישהו שאני מכיר באופן שוטף .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...