Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ע"ג שירות ענן? האם על דיסק?

דיסק עלול להינזק או ללכת לאיבוד.

ענן נשמע כאפשרות יציבה אבל אז שוב - אם החברה של הענן כושלת מאיזו שהיא סיבה, מה אז?

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על המחשב ועותק נוסף על הרדיסק חיצוני שמחובר רק בזמן הגיבוי ונשמר מחוץ לדירה במחסן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא סומך על עננים.

עותק ראשי במחשב, ממנו מעדכן מדי פעם לדיסק קשיח נוסף.

דיסק נוסף נמצא אצל חבר בחו"ל, דיסק שלו נמצא אצלי בארץ ובכל פעם שמישהו מאיתנו טס לביקור- מעדכנים את הגיבויים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

גיבוי מחוץ לדירה, אני יכול להבין. גיבוי מחוץ לשכונה, אני גם יכול להבין.

אבל גיבוי מחוץ למדינה?! מה ההגיון בזה?

פורסם

אתה יודע, יש שירותים חינמיים שעושים את זה בשבילך... נסה את crashplan. כל אחד מקציב מקום בהרדיסק שלו לדברים של האחר, והעדכונים הם מיידיים (אתה בעצם משתף איתו את התיקיה באופן מאובטח).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
האם ע"ג שירות ענן? האם על דיסק?

שני דיסקים ניתקים (או מחשב + ניתק).

שני עננים (בזק ודרייב).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שני דיסקים חיצוניים, ברגע שאחד נדפק קונה עוד אחד ומעתיק ממנו הכל לחדש, כך יש לי תמיד שני עותקים של מה שחשוב לי.

סוג של RAID ידני :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

שלושה ניתקים, פליקר אחד. אין לי מושג מדוע עוד לא הוספתי את גוגל דרייב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הכל מגובה בRAID1 ב-QNAP NAS.

ובעיקר תמונות בטלפון, מגובות כל פעם שאני מטעין את הטלפון ישירות לGOOGLE DRIVE

ומשם מסונכרנות ל-NAS בבית (כל ה-GOOGLE DRIVE, לא רק תמונות).

*תמונות בטלפון = כל תיקייה קריטית כגון תמונות ממצלמה, וואטסאפ, הורדות/שיתופים וכו'

פורסם

רוכשים 1-2 דיסקים קשיחים נוספים של 1-2 טרה בייט ועל כל אחד מגבים עותק של מה שצריך.

בנוסף, דיסק קשיח חיצוני גם כן.

ככה יש לך מספר דיסקים קשיחים לכל צרה (אפשר לגבות ולנתק פיזית את אחד הקשיחים הפנימיים).

למיקרוסופט יש עןנ של 1 טרהבייט במידה ורוכשים תוכנית בענן 365 שלהם, שווה מאוד.

פורסם

מעתיק ומגבה לכונן חיצוני,

נישאר על הכונן שלי

תמונות של הילדים ומשפחה גם ליתר בטחון במחשב של ההורים.

פורסם
אני עושה גיבוי על דיסקטים של 1.44 High Density שנשארו לי מתקופת DOS 3.1. הכי טוב שיש.

הדיסקים 5.25 של 1.2M היו הרבה יותר אמינים מהזעירים של 1.44.

• תוכן חדש...