Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מעוניין לרכוש מרצדס C CLASS C220 2004


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ראיתי מרצדס ממש יפה שנת 2004 מונית לשעבר עבר 400000 השאלה היא כזאת נניח שאני לוקח תרכב לבדיקה והוא במצב טוב יחסית אז כדאי לי לקחת אותו או שהעלות חליפים והאחזקה שלו יקרה מאוד? אם נגיד הולך לי חלק האם זה הרבה יותר יקר מכל רכב אחר? ואם בכלל כדאי לקחת רכב שנסע כולכך הרבה?

פורסם

אני מכרתי את שלי שנת 2007 עם 600000 ק"מ ב20000 שח . בשנה שהיא היתה לא היו תקלות חוץ מברקסים ותושבת דרישפט

קח בחשבון שיש חלקים שהם זולים ויש חלקים שיכולים לעלות חצי מהאוטו

פורסם

אתה קונה אוטו בן 12 שעבר המון, אע"פ שזה מרצדס ישנו בלאי בכל שאר המקומות. להזכירך, במחיר שלו כמעט כל תקלה תעלה חצי ממחיר האוטו.

השאלה היא מה אתה מחפש, להגיע ממקום למקום או לההנות מהדרך. אם אתה מוכן לקחת סיכון כי הרכב ישרוד לך שנתיים לפני תקלה יקרה אז לך על זה, העלות שלך לשנתיים היא כמו ירדת הערך של משפחטומטית חדשה.

פורסם
אתה קונה אוטו בן 12 שעבר המון, אע"פ שזה מרצדס ישנו בלאי בכל שאר המקומות. להזכירך, במחיר שלו כמעט כל תקלה תעלה חצי ממחיר האוטו.

השאלה היא מה אתה מחפש, להגיע ממקום למקום או לההנות מהדרך. אם אתה מוכן לקחת סיכון כי הרכב ישרוד לך שנתיים לפני תקלה יקרה אז לך על זה, העלות שלך לשנתיים היא כמו ירדת הערך של משפחטומטית חדשה.

 

הבנתי כמה זה טיפול יקר של מרצדס? 2000 שקל? 4000?

פורסם

ב C שלי (בנזין) טיפול קטן עולה כ 400 ש"ח (סינטטי מלא ופילטרים של "מאן") וגדול כ 800 ש"ח (הטיפול גדול יוצא 1200 ש"ח). תיקונים יקרים? מזגן למשל יביא אותך להוצאו של אלפי שקלים, אבל זה נכון לרוב המכוניות.

 

בנסועה כזו יש להחליף חלקים לא זולים, בולמ"ז למשל לא שורדים 200 אלף ק"מ (2000 ש"ח עלות החלפה). היתרון הגדול בדגמי ה C של מרצדס הוא שהם (יחסית) פופולריים וישנו יבוא מקביל של חלפים אבל בכל מקרה הם יקרים יותר ממשפחטומטיות נפוצות.

פורסם

תודה על המידע שאלה חשובה לי אליך אתה מכיר את התופעה שאני נוסע ועוזב את הגז והרכב מאיט בצורה מוזרה ? הבן אדם אמר לי שזה כי הרכב עומד אבל לי זה נראה משו בגיר מה אתה חושב?

פורסם (נערך)

לא, אף פעם לא נתקלתי בתופעה כזו. אם ה"הבן אדם" הוא המוכר אז אז לא הייתי בונה על זה. בכל מקרה, קח את הרכב למוסך לבדיקה אם תחליט לרכוש אותו.

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
×
×
  • תוכן חדש...