Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי במערכת אופציה ל - DIMMER (הכוונה איך שאני מדליק אור בלוח שעונים המערכת מנמיכה את האור הפנימי שלה לגובה האור של האוטו ) איך אני מחבר את זה לרכב.

יש לי סוני M700R. תודה רבה לעוזרים!!

פורסם

יופי באוטו ......ולא שאלתי מה זה יתן לי שאלתי איך מחברים אז בבקשה מי לשא יודע איך מחברים שלא ירשום שאלות מיותרות.

וואלה כולכם פה אומרים שאתם מקצוענים ומסבירים על הכל אבל לאף אחד אין מושג איך מחברים את זה.........

פורסם

אני לפחות לא מספיק מקצועי בשביל לעזור לך, אני משער שיש המון מקצוענים בפורום שכן יוכלו לעזור לך.

אבל אני מאמין שהתשובה האידיאלית, זה או לערוך חיפוש.

או אפילו פשוט יותר, MANUAL.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

User's Manual לא יעזור לו הרבה כי הוא לא ימצא לאן לחבר את זה, האופציה הזאת שקיימת בהרבה מכשירים תחת שמות שונים בעצם מתחברת למתג של האורות ברכב ומה שמתקבל זה שבעת הדלקת אורות הרכב התאורה במכשיר מתעמעמת (מלשון עמעם=DIMMER) וזה בא למנוע סנוור כביכול מהתאורה של המכשיר.

איציק.

פורסם

זאת שאלה או מה?

אבל הנה הסבר קטן

ILL / DIMM - החוט אחראי לעוצמת התצוגה של המכשיר. החוט מתחבר לחוט בקרת האורות ברכב (12V+ כאשר האורות דולקים ו-0V כשהאורות כבויים). ברגע שהאורות נדלקים, תצוגת המכשיר נחלשת באופן אוטומטי כדי לא להסב את תשומת הלב של הנהג מהכביש.

וואלה כולכם פה אומרים שאתם מקצוענים ומסבירים על הכל אבל לאף אחד אין מושג איך מחברים את זה.........

ואני מבקש שלא תזלזל בפורום הזה כולם כאן באו לעזור ולתרום !

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...