Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר תקופה ארוכה של אי התחדשויות בתחום האודיו. החלטתי ללכת ביג טיים ולהתפנק.

התייעצתי רבות, חקרתי את הנושא, למדתי החכמתי, הכנתי ארנק,כסף ויצאתי לדרך :)

קניתי חומר איטום - SIka Multiseal חומר מעולה,נדבק בקלות לא צריך לחמם, פשוט וקל ומחיר נוח לכל כיס אני חושב.

לא ראיתי טעם לשלם על "שם" כמו STP, Dynamat וכו'... החלטתי ללכת על חומר תעשייתי שעושה את העבודה לא פחות טוב מהחומרים המוכרים שלנו בשוק.

החומר עלה 120שקל, יש בגליל 10מטר, גובה הגליל 15ס"מ ויש 10, אני רכשתי את ה15 (5גלילים)

ורכשתי חומר "פלציב" ספוג לבידוד רעשים שגם מגיע עם הדבקה על הגב של הספוג. גליל של 50ס"מ גובה, 20מטר. שעלה 400שקל.

זאת אומרת כל הדברים שרשמתי למטה שאטמתי עלו לי :

120*5=600

600+400=1000ש"ח.

עם לקחת באלק של 9 דפים של Dynamat אני אוטם דלתות קומלפט שכבה פנימית וחיצונית ונשאר לי קצת חומר, והבאלק היה עולה 1000שקל.

פה אטמתי בהרבה יותר חלקים ממה שהייתי עם באלק אחד של דיינאמט אוטם, וגם שניהם אותו מחיר. אבל הכמות.... הבדל של שמיים וארץ.

ופה יש לי שני חומרים בכסף של באלק אחד.

התוצאה? לאחר בדיקה, אני יותר ממבסוט. והתוצאה מדהימה! באוטו שקט בצורה אחרת.

האיטום התבצע במהלך 3ימים מהבוקר עד שהאור יורד.

איטום:

*דלתות קדמיות שכבה פנימית וחיצונית עם Sika ושכבה פנימית וחיצונית עם פלציב

*דלתות אחוריות רק פלציב בדלתות בפנים ובחוץ.

*תא המטען (כולו עם Sika ופלציב)

*מגש אחורי (Sika ופלציב) - כל הפח מתחת ועל המגש אטום כולו!

*המגש הפלסטיקי עצמו אטום רק עם Sika ועוד מלא פלסטיקים שפרקתי שנמצאים בחלק האחורי של הרכב חלקם אטומים עם Sika וחלקם עם פלציב.

*דלת תא המטען כולה אטומה עם Sika ופלציב

*הכנפיים והתאים של הגלגלים האחוריים מתוך האוטו אטומים גם כן אם Sika ופלציב.

ולחלק העיקרי, לאחר תקופה ארוכה ללא חידושים התחדשתי בסט מבית Rainbow מדגם GL-C6.2

חייב לומר תודה לכמה חברים מאוד קרובים שעזרו לי עם התא המטען שלקח המון זמן!

ותודה לחברה שדאגה ל"קייטרינג" חחחח :-P

נחסוך דיבורים וניגש לחלק המעניין, התמונות:

https://drive.google.com/drive/folders/0Bz9fM04wzXJUcWVXMUNES3BmZ1k

תהנו, ושהיה שבוע טוב,

הערות,פרגונים וכו' התקבלו בברכה!

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאוד אשמח לראות את התמונות (הלינק שבור), נשמע כמו עבודה מעולה במחיר מגוחך, אני לא מכיר אף מוצר של ריינבואו אישית, אז אני מנוע מלהגיב, בכל מקרה תתחדש ותהנה.

פורסם

לאין אני יכול לעלות הרבה תמונות שיהיה כמו אלבום כדי שאוכל להראות לכם את העבודה?

כי לפורום זה לא נותן לי

פורסם

תלחץ על כפתור שיתוף (לספריה עם התמונות בלבד) ואז תקבל לינק חדש בהתאם (תדאג שזה על Anyone with link can View).

העתק אותו והדבק כאן.

פורסם

עדכון ללינק:https://drive.google.com/folderview?id=0Bz9fM04wzXJUcWVXMUNES3BmZ1k&usp=sharing

עכשיו אמור להיות בסדר, תהנו :)

פורסם

זה נראה כמו חומר צבאי כלשהו. :wink:

מה פשר התאים האלו במגש האחורי? זה נראה כמו נפח מענין (אם פותחים את החוצצים ביניהם) להשתמש בו עבור סאב או משהו בסגנון.

פורסם

נראה טוב, חבל על כמות החומר שסתם הוספת מעבר למה שצריך.

מעבר לזאת האם הפלציב בעל משקל או שהוא קליל? החומר לא נראה כמו CCF רגיל, מזכיר לי החומר שעשויים ממנו המזרונים בצבא - הוא גם עשוי על ידי חברת פלציב.

כך נראה CCF מצוי :wink:(סגנון איזופלקס רק ללא אלומיניום) 468_119734.jpg

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם (נערך)

טום גם אני רואה בחומר הזה ככה חחחח.. ככה הSika multiseal מגיע,מתחת ל"סרט" הירוק הזה יש אלומניום, אין לי מושג למה הם שמים גם את הירוק הזה אבל שיהיה, ולגבי הפתחים ככה הולך הפח של המגש האחורי בקורולה. אטמתי הכל שם כדי שיהיה כמה שפחות רעידות פח עקב הסאב.

איציק ידידי היקר, ראשית כל תודה על כל העזרה ועל היעוץ שנתת לי בפלאפון. מצטער שגזלתי מזמנך הפנוי. תודה רבה לפני הכל!

שנית, לא חסכתי בחומר, ואני מאמין שככה צריך להראות איטום, ולא חתיכות קטנות, זה לא גורע שום דבר כמות כזאת של חומר. והמשקל? לא מפריע לי. (זה לא ששמתי שכבה על שכבה על שכבה - סה"כ שכבה אחת אבל מלאה).

כן לספוג שקניתי זה איזופלקס עם דבק, והוא בהחלט בעל משקל לא יודע אם הוא משתווה למה שפרסמתה אבל הוא עושה את העבודה נהדר, יכולתי לקנות אותו גליל רק 10מ"מ עובי, אבל המטרה שלי הייתה להדביק גם על חלקים פלסטיקיים וחששתי שהם לא יסגרו לי פשוט אחרי ההדבק של החומר. וזה סיפור רע להוריד אותו אחר כך...

עריכה אחרונה על ידי xMasTer0fDw

פורסם

סחבק, שמי הוא איציק אין לי מושג איך הגעת לעומר..

איזופלקס זה מוצר ספציפי שחברה נתנה לו שם פשוט מורכב מכמה חומרים, דבק ספוג תאים סגורים(נשמע פחות טוב בעברית) ואלומיניום.

מקווה שהספוג של פלציב נותן אותו אפקט ובאמת מבודד רעשים כי מהתמונה ומההכרות שלי עם סגנון חומר כזה הוא ספוג אבל לא באמת מיועד לספיגת רעשים.

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

איציק קבל את התנצלותי דברתי בדיוק בפלאפון עם חבר בשם עומר, ורשמתי בזמן הזה את התגובה. התפקשש לי קצת חחח

ולגבי הספוג, הוא עושה עבודה נפלאה, אני מבסוט מאוד. ויכול להמליץ עליו בראש שקט.

פורסם

מתחבא בתוך המלל בהודעת הפתיחה:

התוצאה? לאחר בדיקה, אני יותר ממבסוט. והתוצאה מדהימה! באוטו שקט בצורה אחרת.
פורסם

בזמנו, ללאון היתה קורולה שכזו בליסינג מהעבודה - עכשיו, אני מכיר את הקורולות האלו היטב והן מרגישות כמו צעצוע והפלסטיקה עצמה מרגישה חלולה משהו.

לאון בודד שם את הרכב ברמת המחלת נפש - מטמבון לטמבון כולל גג והפלסטיקה כולה עצמה - דש בורד, קורות, מכסה אחורי - הכל!

אחרי שהוא סיים לבודד את כל הרכב זה פשוט הרגיש כמו לקסוס עם פלסטיקה פשוטה ומנוע קטן - אבל זה הרגיש לקסוס ולא טויוטה.

זה ההבדל שבידוד הרכב מוסיף לתחושה.

אני יכול להעיד על זה גם מהאוונסיס.

בסובארו שלי כרגע - שזה רכב שקט מאוד כמו שהוא יוצא מהמפעל (רק תדאגו לצמיגים טובים שזה כרגע מה שחסר לי - עוד קצת)

יש בידוד בדלתות הקדמיות, רצפה, תא מטען ומכסה תא מטען - כל השאר לא נגעתי

ואחרי שאני רואה את השרשורים האלו פשוט בוער לי להוסיף עוד שכבת בידוד לדלתות הקדמיות, לבודד את האחוריות ולפרק כל פלסטיקה אחרת שאני רק יכול - למרות שלא ממש צריך, אבל אני יודע מהאוונסיס איזה הבדל זה עושה, אפילו מחשבתית ברגע שיודעים ומרגישים שכל חלק ברכב הוא יצוק, סולידי.

פשוט תענוג ותודה על התמונות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...