Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי אבל צריך להבדיל בין "חשק" ל"צורך", נכון זה עושה "דודה" מטורפת לעשות הזמנה ולשריין את הרכב, אבל הצורך לא באמת קיים ברגע שהבידוד מטופל כמו שצריך.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון - אין באמת צורך - לדלתות האחוריות מספיק שאטפל בחומרים בולמי רעש - אין לי שם בעיית רזוננס.

הגג שקט לגמרי - אז פשוט חבל על המאמץ שלי.

ומכסה המנוע - אני דווקא אוהב את הרעש של הבוקסר אז למה לחסום אותו? גם ככה שומעים אותו רק כשממש לוחצים על הגז.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יופי של עבודה עשית!

תמיד אמרתי ובשימוש חכם בכסף ובחומרים גם זולים אפשר להגיע ליופי של בידוד. זאת דוגמא מצויינת!

אחרי בידוד טוב עושה חשק בחורף לבודד גם שמשה קדמית )))

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אוקיי סרגיי אתה צריך להוסיף את היציאה הזאת לשרשור של אליקו, אתה יודע שאתה מכור לבאס כאשר...

ולאשפז את עצמך על הדרך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה יהיה עם ההודעות הכפולות האלה.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה רבה לכולם על הפרגון.

הדבר היחיד שמטריד אותי שהחומר ינזול בחום ממש גבוה, למרות שעל האריזה רשום שהוא עמיד למעלות גבוהות.

כי כשהרכבתי את הפלסטיק של הדלתות חזרה, החומר לא היה כל כך קשיח, הוא היה סוג של "נוזלי" כי הפח היה חם.

בעיקרון נשאר לכוון לשמוע באמת מה שווה הסט החדש עם איטום כזה ובכלל.

עוד שאלה קטנה, רציתי להביא פרוססור Bit-One. כדי לכוון את הסט בצורנ הכי מקסימלית שיש, ולהנות ממנו יותר, עכשיו אני חושב עדיף להשקיע במגבר אחר (כרגע sax100.4) או ללכת על הפרוססור?

וחשבתי לאטום עוד את הרצפה/גג. מה עדיף?

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם (נערך)

תקרא פה

אני לא הייתי מדביק את זה על ה

גג.

חכה עד הקיץ תראה אם זה לא נוזל. ונשמח לעדכון אחרי הקיץ.

: Notes on Application/Limitations

Not suitable for sealing against water pressure. For waterproofing Limitations applications with water pressure, contact your local Sika Technical Service

Not suitable for overhead application when substrate or ambient temperature is greater than 25°C

Due to the bituminous content of the tape, coatings, plastics and natural stones may discolour

On porous substrates, water infiltration underneath the Sika MultiSeal is possible

עריכה אחרונה על ידי _boo

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

פורסם

כמו שציינתי פעמים רבות - גם אם החומרים הביתיים יהיו הכי טובים בעולם - יש מקומות בהם, רק בשביל השקט הנפשי אני לא הייתי משתמש בהם - מכסה מנוע זה המקום הראשון.

גג כנראה שבמקרה של הסיקה יהיה פחות מומלץ - אבל ממה שראיתי עד עכשיו ואני כבר מכיר את הרכב והבעלים גם בתקופות חמות וגם בתקופות גשמים - עמיד מאוד.

בכל זאת - משטחים גדולים כמו גג ומשטחים שנמצאים בעומס חום גבוה - חומרים ייעודיים בבקשה, עוד כמה שקלים אבל שווה את השקט הנפשי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני התכוונתי נטו ליריעות בוטיל. אולי אני מפספס כאן משהו.

תודה רבה לכולם על הפרגון.

הדבר היחיד שמטריד אותי שהחומר ינזול בחום ממש גבוה, למרות שעל האריזה רשום שהוא עמיד למעלות גבוהות.

כי כשהרכבתי את הפלסטיק של הדלתות חזרה, החומר לא היה כל כך קשיח, הוא היה סוג של "נוזלי" כי הפח היה חם.

בעיקרון נשאר לכוון לשמוע באמת מה שווה הסט החדש עם איטום כזה ובכלל.

עוד שאלה קטנה, רציתי להביא פרוססור Bit-One. כדי לכוון את הסט בצורנ הכי מקסימלית שיש, ולהנות ממנו יותר, עכשיו אני חושב עדיף להשקיע במגבר אחר (כרגע sax100.4) או ללכת על הפרוססור?

וחשבתי לאטום עוד את הרצפה/גג. מה עדיף?

אתה יכול לרשום בצורה מסודרת מה רכיבי המערכת?

אני באופן עקרוני בעד להתחיל מהראש וזה אומר לדאוג לסיגנל נקי עם יכולות כוונון טובות ככל האפשר.

ביט1

מוסקוני 6 על 8

מעבד צליל מבית ARC AUDIO

או ללכת על הPPI או הגרסא שלהם של סאונדסטרים

או כל פרוססור אחר שעולה על דעתך - כמעט לכל יצרן היום כבר יש פרוססור משלו עם 8 יציאות - אפילו למאסיב אודיו כבר יש היום פרוססור (לא מיובא לארץ - לא משתלם להעביר תקינה)

בקיצור - הכל תלוי בנסיבות - מה מותקן כרגע ברכב ולאן אתה מכוון? איזה סט קדמי, איזו תצורת הגברה וכך הלאה.

Pioneer TS-X150

פורסם

Pioneer AVH-X8550BT

sundown sax 100.4

Rainbow gl-c6.2

Hertz es250

עובד כרגע עם הקרוסים.

ולא הבנתי כלכך בקשר ליריעות בוטיל מה שאמרת.

פורסם

ראה בציטוט שהביא _boo, שורה שניה מהסוף.

כמו כן בדף מוצר רשום:

Sika MultiSeal is a self-adhesive, rubber modified, bituminous sealing tape

וגם תחת יתרונות:

Bitumen-resistant

וגם:

Chemical Base: Rubber modified bituminous tape

לא מבין מזה כמה ביוטמן יש במוצר ואם הוא חופשי להשתחרר לאוויר כשהוא מתחמם.

פורסם

יריעות ביטומניות הן ממש לא לשימוש ברכב!

אני זוכר בזמנו שהשתמשתי בפז-קר על הקורולה 96 שלי - אחרי שבוע הרכב הסריח מזפת וגם הדבר הזה התייבש והתקלף בחלקים - זוועת עולם!

רק בוטיל! אך ורק בוטיל או תרכובת בוטיל-זפת שהיא לא רעילה ולא מנדפת ריחות.

אבל בשביל השקט הנפשי, בשביל אורך חיים גם של החומר ולדעתי גם של הבן אדם - רק ואך ורק בוטיל.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי, אני חייב לומר שהחומר הזה מעולנ והוא עושה את העבודה שלה, וריח אין ברכב.

ותאכלס אני החלטתי להשתמש בו בגלל שראיתי את השרשור של איציק ונוא השתמש גם בסיקה מולטיסיל, ולו פרגנת ולא אמרת לגבי היריעות ביטומן, ולי אתה מעיר על כך? איפה ההבדל פה בנינו?

ולא אכפת לי שלאיציק פרגנת ולי אתה מעיר הערה כזאת לגבי היריעות, פשוט אני מנסה להכנס למחשבה שלך ולהבין מה אתה מנסה בעצם לומר לי, מה שעשיתי בסופו של דבר זה נכון/טוב/לא טוב בעינייך?

• תוכן חדש...