Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אז ראיתי שאמאזון שולח חלק מהמוצרים לארץ.

עד היום שלחתי ישירות לארץ רק ספרים והם הגיעו בדואר ישראל, ובכל שאר הקניות השתמשתי בחברה חיצונית (מאסטופ) לשליחה לארץ.

כשאני מזמין הרבה דברים קטנים, שלא נשלחים ישירות לארץ, ומגיעים לסכומים מעל 100 דולר, מאסטופ זה מעולה.

אבל כשאני רוצה לקנות מוצר אחד\שתיים שעולתם מגיעה ל100דולר ויותר ושיש אפשרות לשלוח אותם לארץ ישירות מאמזון - אני מעדיף את האופציה הזאת.

אך כמו שציינתי מעולם לא עשיתי זאת. ולכן השאלה:

דרך איזה חברה אמאזון שולח לארץ? האם יש מספר מעקב? ומה קורה אם זה דואר ישראל שמאבד את החבילה? האם המדיניות של אמאזון היא ליבראלית כמו איביי במקרה הזה ("שלום, לא קיבלתי את המוצר". "אין בעיה, הנא החזר כספי")?

תודה!

פורסם (נערך)

אני צריך להכין FAQ לאמזון ושתו'

לא כל המוצרים נשלחים לארץ.

מה שיפה באמזון אתה מקבל בסל הקניות שלך מחיר כולל הכל ,יש בו את מחיר המצור מחיר המשלוחה ואם יש עלות שחרור מכמכס. הכל כולל הכל בלי הפתעות אתה לא מתעסק עם כלום.

כל המשלוחים נשלחים לארץ דרך חברת בלדרות UPS וכו' בארץ המשלוח עובר לדואר שליחים.

על שירות הלקוחות של אמזון אין מה להרחיב מהטובים שיש .

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

עדכון/תיקון: לא מהטובים שיש, הכי טוב שיש. מעולם לא ראיתי נותן שירות יותר טוב מאמזון.

אין לך מה לדאוג, גם אם תיקח את החבילה תיסע איתה לבית קפה תשכח אותה שם ותפנה אליהם, הם יפצו אותך. הם מטורפים בקטע הזה.

אם הם עושים משלוח, תזמין דרכם וזהו. בלי התעסקויות עם מכס ובלי בלבולי שכל. אם יקרה והמיסוי יהיה נמוך יותר ממה שהם שיערו - הם יזכו אותך באופן אוטומטי, אפילו אין צורך לפנות אליהם.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מה זה דואר שליחים?

זה חברת שילוח כמו USPS או דואר ישראל?

האם יש מספר מעקב?

הסיבה היחידה שהפסקתי להזמין מאיביי - זה כי המוצרים מגיעים בארץ לדואר ישראל, ודואר ישראל כידוע תמיד תחת עומס ולכן המשלוחים שלי מגיעים לא יודע לאן, אבל לא אלי. אם גם אמאזון שולח בדואר ישראל, ללא מספר מעקב, אז אני מעדיף כבר לשלם 150-200ש"ח למאסטופ שיטפלו לי וישלחו לי עד הבית.

פורסם

למה אתה מסתבך.

דואר שליחים אלו שמוסרים חבילות . לא לתא הדואר.

כל המשלוחים נשלחים לארץ באמצעות חברת בלדרות לא דואר רגיל .

יש מספר מעקב בין לאומי ברגע שהחבילה לארץ אתה פונה במייל לחברת i parcel (חברת בת של UPS הם מבצעים את השחרור מהמכס) מבקש את מס' המעקב במקומי (עונים תוך דקות) ובא לציון גואל.

פורסם

דואר שליחים עד הבית, של דואר ישראל. השירות הכי טוב שאי פעם תקבל מנותן שירות ביקום. אפשר להזמין כמעט הכול. אני לפעמים מזמין משהו שכבר קיים בארץ רק כדי לחסוך את הטרחה לנסוע לחנות - שליח עד הבית כבר אמרתי?

בקיצור, תגיד קדיש לארנק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אמאזון באמת מטורפים. מעניין כמה זמן ייקח להם להבין ש"עם הישראלים לא מתעסקים" ולהפסיק כל התקשרות איתנו.

בטח כשיפתחו את אמאזון ישראל בעברית... עד אז, אפשר להנות.

גם איביי היה פעם אטרקטיבי.

לא חשוב! אחרי התמרמרות קצרה - שמעו קוריוז:

לפני חודש וחצי בערך ביצעתי הזמנה של מכשיר סלולרי בקניה מוקדמת (presale) לצורך העניין. בעת הרכישה, המחיר הכולל משלוח, מכס, מע"מ, את הקפה של המזכירה, ואת הפנסיה של עמיל המכס היה 246 אירו. עד כאן נחמד נכון? אממה, בגלל שזו מכירה מוקדמת, והיצרן לא סיפק תאריך משלוח רישמי, אמאזון לא גבו את התשלום.

בשבוע שעבר קיבלתי מייל שהמכשיר יצא לדרך. אז השבוע אמאזון החליטו שזה זמן הגביה! מסתבר שבחודש וחצי האלו, מחיר המכירה ירד. אז מה עשו אמאזון? חייבו אותי במחיר החדש - 30 אירו פחות.

אני משוכנע באלף אחוז. שאם המחיר היה עולה בזמן הזה, לא היו מחייבים אותי באגורה שחוקה נוספת אחת. יחי האמזונס!

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

ולא רק זאת. אם המכשיר יחליק במכס יחזירו לך גם את מקדמת המיסים שגבו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שאמרו - כל ההתעסקות עם השילוח וכו של אמזון לישראל קוראת דרך iParcel שהיא חברה בת של UPS עם שילוח מעולה.

חוץ מזה שהמשלוח לא הכי מהיר בעולם (בעיקר בצד של המכס וההגעה בארץ) - השירות שלהם (של אמזון ושל iParcel) מעולה.

פה בארה״ב המצב עוד יותר טוב - עם Prime מקבלים כמעט הכל תוך פחות מיומיים עם שליח עד הבית - וחלק מהאיייטמים אפילו באותו היום או תוך שעתיים - תלוי בפריט ואיפה הוא מאוכסן אצלהם יחסית לאיפה שאתה גר בחינם!

המחירים שלהם כמעט תמיד יותר טובים מהחנויות הפיזיות, הם גובים רק כשהם שולחים את החבילות פיזית ובמקרה של החזרה - המשלוח עליהם ואתה מקבל את הכסף חזרה לחשבון בנק / כרטיס אשראי ברגע שאתה סורק את החבילה בUPS store הקרוב לביתך.

על זה תוסיפו צ׳אט סופר יעיל ותקבלו באמת את החנות אינטרנט הכי טובה בעולם לא סתם.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בריטניה, גרמניה, צרפת. אפשר גם ספרד ואיטליה.

בכל מקרה - מה שקובע הוא המחיר. המשלוח מתבצע מהמרכז הלוגיסטי שבוחרת אמאזון, לאו דווקא במדינה של האתר בו הזמנת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...