Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מגבר יתאים יותר למערכת שלי

יש לי רמקולים 6על 9 400 וואט של פיוניר וסאב מאגנאט 440 וואט שייקנה ביחד עם המגבר

עכשיו אני מתלבט בין הפלטינום וי 12 לבין בוס 1000 וואט. מה יהיה יותר מתאים?

או שאולי יש לכם הצעות אחרות. התקציב הוא עד 700 שקל

פורסם

אם התקציב היה טיפה יותר גמיש .. היו יכולים להמליץ לך על דברים ברמה קצת יותר סבירה, הן באמינות של המוצרים והן בתמורה שתקבל..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא הבנת אותי נכון....

אני מחפש יד שניה עד 700 ש"ח

פלאטינום אפשר להביא חדש ב450

אז אני רוצה לשאול איזה מגבר משומש הוא טוב בשביל המערכת שלי שכוללת סאב 440 וואט של מאגנאט ו6על9 של פיוניר 400 וואט

לא פלטינום... כי לפי מה שהבנתי הוא לא משהו

פורסם

הבנת לא נכון

הפלטניום הוא כן משהו הוא משהו ביחס למחיר שלו אתה לא יכול לצפות ממגבר ב 500 שקל שיתן לך את הכול ביחד

יש חברות קצת יותר רציניות אבל עולות גם קצת יותר יש הרבה דברים חמודים בתקציב של 700 שקל תתחיל לחפש

• תוכן חדש...