Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאדה חוזרת לארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
השאלה שעולה לי מהכתבה הזאת איך אנשים לפני 50 שנה הסתדרו עם 60 כוח סוס ואני בקושי מסתדר עם 100 כוח סוס...

אולי יש לך בעיה.

רוב האנשים באמת לא צריכים הרבה.

אני מסתדר מעולה עם 90 ועד לפני חודשיים הסתדרתי עם 75.

לפני 4 שנים הסתדרתי עם 55.

פורסם

מעניין כמה תעלה XRAY בארץ ,מחירים ברוסיה לפי שקלים מתחילים מ32000 ש"ח למנוע 1.6 ונגמר בדגם הכי מפואר/ 1.8 Top / Prestige נכון להיום עולה 41000 שקל.

הרי XRAY לקחו רנו סטפווי 2 ועשו שיפורים וחידושים.

פורסם

אלצ'קו01 עזוב את הסרטונים של הבלוגרים ה"ממומנים" ביוטיוב, תראה את אלה שלא מפחדים מפוטין

(כמו Жорик Ревазов נניח), התמונה הכללית שמתקבלת היא שיש כמה צעדים קדימה (בעיקר במה

שנוגע במיקומי כפתורים ואיבזור אופציונלי) אבל ממש לא חסר צעדים אחורה, בעיקר בתחום איכות

הרכבה (שגם ככה לא להיט בLada) והם אפילו הצליחו להרוס את נוחות הנסיעה, שזה הישג בפני עצמו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

NINJMNKY, ז'וריק שאתה מזכיר אותו, אני לא מצליח לעכל את היחס שלו לצופים. הוא מקלל את הצופים. איך אחרי זה אפשר להתיחס לביקורות שלו? תיראה את הביקורת שלו על מרצדס S600 W140 בעוד שהוא קורה לרכב "600", אבל שם בכלל למיטב זכרוני המנוע היה 3.2 :shock:. נדמה לי שהוא מנסה בביקורת שלו לעשות דריפטים עם הרכב (אולי אני מתבלבל עם "כוכב" אחר?).

בקיצר, עזוב ממומנים ולא ממומנים. יש אתר AUTOREVIEW, הביקורות שם מקצועיות ולא מרגישות ממומנות. הם יודעים להתיחס לחיוב ולשלילה גם בתוצרת המקומית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חושד שהרכבים יעלה 60~80K. בשלב הזה לא הייתי מוכן על הרכבים האלו לשלם בכלל. אם כבר, אני רוצה UAZ פטריוט, זה מבחינתי רכב (רכב שטח אמיתי, עם יכולות מרשימות, זול)!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

tzvipper יש לו "קטע", אם אתה לא צופה קבוע אתה לא תבין.. זה לא עוד autoexpress או carbuyer, ובטח שלא כמו ה anton-avtoman או academeg הסובייטים. יש לו נישה קצת שונה, לזכותו יאמר שהוא לא מקשקש ולא מייפה דברים, אני מכבד אותו.

אלצ'קו01 שלושים או ארבעים אלף זה לא יהיה בגלל המיסוי, המחיר המינימלי יתחיל מאזור ה50 לדעתי לvesta ומשהו כמו 15 מעל זה לxray

אני לא חושב שקרסו יביאו את שני הרכבים עם המנועים הרוסיים (כי תקנות זיהום אוויר = מיסוי יותר גבוה) אלא עם מנועי רנו שקיימים אצלנו בהיצע של דאצ'יה

קרי 1.2/75HP ו 0.9T/90HP

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
השאלה שעולה לי מהכתבה הזאת איך אנשים לפני 50 שנה הסתדרו עם 60 כוח סוס ואני בקושי מסתדר עם 100 כוח סוס...

בין היתר בגלל משקל גבוהה יותר של רכבים היום וכן בגלל דרישות של הצרכנים ליותר.

תראה גם טיסות היום- בעבר עצם הטיסה הייתה חוויה בלתי נשכחת והיום? חובה סרט בטיסה+ אוכל+ מושבים מרווחים. אנחנו דורשים יותר.

אני חושד שהרכבים יעלה 60~80K. בשלב הזה לא הייתי מוכן על הרכבים האלו לשלם בכלל. אם כבר, אני רוצה UAZ פטריוט, זה מבחינתי רכב (רכב שטח אמיתי, עם יכולות מרשימות, זול)!

אבא שלי אמר בדיוק אותו דבר (כולל UAZ)

פורסם
tzvipper יש לו "קטע", אם אתה לא צופה קבוע אתה לא תבין.. זה לא עוד autoexpress או carbuyer, ובטח שלא כמו ה anton-avtoman או academeg הסובייטים. יש לו נישה קצת שונה, לזכותו יאמר שהוא לא מקשקש ולא מייפה דברים, אני מכבד אותו.

אלצ'קו01 שלושים או ארבעים אלף זה לא יהיה בגלל המיסוי, המחיר המינימלי יתחיל מאזור ה50 לדעתי לvesta ומשהו כמו 15 מעל זה לxray

אני לא חושב שקרסו יביאו את שני הרכבים עם המנועים הרוסיים (כי תקנות זיהום אוויר = מיסוי יותר גבוה) אלא עם מנועי רנו שקיימים אצלנו בהיצע של דאצ'יה

קרי 1.2/75HP ו 0.9T/90HP

אין על אקדמיג, הבחור הזה פשוט כוכב מהלך. לא רק שהוא מסדר לעצמו אחלה פרוייקטים ורכבים מגניבים לנסוע עליהם בחינם, הוא גם עושה איתם מה שבז*ן שלו וגם משדרג אותם לפי טעמו האישי.פרוייקט הריינג' רובר שלו היה אחד המגניבים.

והקטע האדיר הוא שכל זה ממומן על ידי ספונסרים והכנסות מיוטוב והוא גם עושה אחלה חיים על הדרך.

לאחרונה גם קנה לעצמו בית, את שלבי הבניה הסופיים הוא מצלם ומעלה לערוץ השני שלו וגם את זה הוא עושה עם עזרה ובמימון של ספונסרים. ומה שיפה בסיפור הזה, שלפני 3 שנים הוא היה נהג חלוקה והיה גר בחדר ב"קומונלקה" עם עוד 6 אנשים...

פורסם
נכון אני מסכים.ב65 אלף פלוס מינוס כמו סנדרו סטפווי XRAY יהיה שווה או לא ? כי ב80 אם יקנו אז בודדים אם בכלל..

כשיש לך במחירים האלו קליאו ובפחות יש לך דאצ'יה, אין שום סיבה בעולם לשלם את הסכומים האלו.

פורסם
אין על אקדמיג, הבחור הזה פשוט כוכב מהלך.

מעריץ אותו, ראיתי בערך כל דבר שהוא אי פעם צילם, הדרך שהוא עשה מרשימה לא פחות.

בכללי כל סיפורי ההצלחה ביוטיוב מאוד מעוררי השראה (כמו רומן וקייסי שגם הגיעו מאפס)

הלוואי עלי.

פורסם
אני חושד שהרכבים יעלה 60~80K. בשלב הזה לא הייתי מוכן על הרכבים האלו לשלם בכלל.

ב80 אלף זה לא יימכר גם אם יגרמו לפוטין להופיע בפרסומת.

אני בכנות מעדיף מיצובישי אטראז' על זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ב80 אלף זה לא יימכר גם אם יגרמו לפוטין להופיע בפרסומת.

אני בכנות מעדיף מיצובישי אטראז' על זה.

לא ימכרו לאדה ב80 אלף...המחיר יהיה מ- 79900 ..:lol: לדגם הכי מפואר אוטומטי עם פרסומת של פוטין

• תוכן חדש...