Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק סולר במקום דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש אנשים אשר תדלקו סולר במקום בנזין שלא באשמתם, דהיינו תדלקו בנזין ובפועל תודלק סולר כתואצה מבעיה טכנית בתחנת הדלק.

אשמח שיגוללו את המקרה ואת ההתנהלות אל מול האשמים, האם קיבלו פיצוי? האם הייתה התערבות משפטית בנושא? וכו'...

תודה רבה מראש!

פורסם

אני לא יכול לתת לך מישהו ספציפי אבל כן יודע ממה ששמעתי שזה כמעט תמיד נגמר בפיצוי, ופיצוי מלא. הבעיה היא שזה לא פעם מתגלגל אל הכיס של המתדלק, במקרה שהוא זה שהיה אשם

קלאסיות - הקרם דה לה קרם, הדובדבן שבקצפת. ממממ...

פורסם

אני אוסיף עוד שאלה אם כבר אנחנו כאן, האם "שרות עצמי" פותר את התחנה מאחריות במקרה כזה? לכאורה התשובה אמורה להיות ברורה וודאית כי הנהג תדלק בעצמו אבל האם התחנה עשתה את הכל כדי למנוע ממנו את האפשרות לטעות?

פורסם

לפי התיאור של פותח השירשור,

הידית הנכונה נלקחה, והבעיה היא בתחנה.

כנראה שהמכלית תדלקה את סוג הדלק במיכל הלא נכון ויצרה "קוקטיל".

אם הדבר נכון למנהל התחנה ולחברה יש תיעוד על כך מכיוון שיש צורך לשאוב את המיכלים לנקות ולמלא אותם מחדש.

במקרה הזה יש ביטוח והחברה לא תתנער מהאחריות של התיקון.

בשירות עצמי הנהג בוחר את סוג הדלק, בבחירה של תדלוק עצמי הוא בוחר לא להשתמש בשירות התחנה ע"י מתדלק, לחסוך זמן וכסף.

לכל משאבה יש מדבקות גדולות עם כיתוב המוצר,כמו כן ידיות התדלוק הן בצבעים שונים.

אם כך מדוע שבמקרה של טעות של נהג החברה תשלם?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קרה לי.

אני נהגתי ברכב, אבא שלי יצא לתדלק.

אמר לקופאית את הסכום ואת סוג הדלק (95), תדלק בידית המתאימה (ע"פ טענתו).

אחרי שלושה קילומטרים הרכב נעמד. הצצה בחשבונית גילתה שתודלק סולר.

לא חזרנו לתחנה, לקחנו את עלות הנזק (גרר ע"ח הביטוח, שאיבה, ניקוי והחלפת פלאגים) על חשבוננו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

לנהגת שודים נסיון בעבודה בתחנות דלק - היא יודעת על מה היא מדברת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המקרה קרה כמתואר,תודלק בנזין 95 בתדלוק עצמי ברכב המתאים לכך (ישנה קבלה המפרטת זאת) לאחר נסיעה קצרה הרכב החל לגמגם ונתקע. הרכב נגרר למוסך, שם ביצעו ניקוי מלא למערכת והחליפו פלאגים.

הדלק אשר הוצא מטנק הדלק של הרכב אינו בנזין, אלא "קוקטייל".

לאחר פניות חוזרות ונשנות אל חברת הדלק נטען כי הם אינם אחראים וכי לא הייתה שום בעיה בדלק שסופק, לראיה שלחו צילום של טיב הדלק ובנוסף טענו כי לא קיבלו אף פניה נוספת בנושא.

החברה אינה מוכנה לקחת שום אחריות וטוענת שהמתדלק הוא האחראי, למרות שדלק וביצע את כל הדברים בצורה נכונה.

אשמח לדעת מנסיון מה ניתן לעשות בנושא? האם אתם כמירים סיפורים דומים? תודה.

פורסם
יש הפרדה מוחלטת, למה שמשאבה תוציא 'קוקטייל' של בנזין-סולר??

כדאי לציין את התחנה אם אכן זה המצב

המתדלק/מנהל תחנה מקבל את מכלית הדלק.

בודק את תעודת המשלוח מול המכלית.

בכל תא במכלית יש כמות של דלק בנזין/סולר שצריכה להתאים לתעודת המשלוח,

המתדלק פותח את "חוות הדלק" בתחנה ואומר לנהג המשאית איזה תא במכלית פורקים ולאן.

לכאורה מאוד פשוט, אבל מספיק מתדלק/נהג משאית שאינם עירניים ואז מחברים צינורות בהצלבה,

סולר לבנזין, בנזין לסולר ואז נוצר "קוקטייל".

*צרפתי גם תמונה של מכלית והדגשתי את התאים כיצד זה נראה מקרוב.

img6.jpg

תודה חן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
המתדלק/מנהל תחנה מקבל את מכלית הדלק.

בודק את תעודת המשלוח מול המכלית.

בכל תא במכלית יש כמות של דלק בנזין/סולר שצריכה להתאים לתעודת המשלוח,

המתדלק פותח את "חוות הדלק" בתחנה ואומר לנהג המשאית איזה תא במכלית פורקים ולאן.

לכאורה מאוד פשוט, אבל מספיק מתדלק/נהג משאית שאינם עירניים ואז מחברים צינורות בהצלבה,

סולר לבנזין, בנזין לסולר ואז נוצר "קוקטייל".

*צרפתי גם תמונה של מכלית והדגשתי את התאים כיצד זה נראה מקרוב.

[ATTACH=CONFIG]452320[/ATTACH]

תודה חן.

ל'

הבנתי, תודה על ההסבר.

הייתי בטוח שכל מיכלת מכילה רק בנזין או רק סולר.

כמו שרשמו, אם כך הפגיעה צריכה להיות יותר רחבה, בעיקר לרכבי דיזל ששם המצב יהיה חמור יותר מערבוב כזה.

פורסם

בשירות עצמי הנהג בוחר את סוג הדלק, בבחירה של תדלוק עצמי הוא בוחר לא להשתמש בשירות התחנה ע"י מתדלק, לחסוך זמן וכסף.

לכל משאבה יש מדבקות גדולות עם כיתוב המוצר,כמו כן ידיות התדלוק הן בצבעים שונים.

אם כך מדוע שבמקרה של טעות של נהג החברה תשלם?

ל'

בול מה שאני רציתי לכתוב. מדויק ונכון

קלאסיות - הקרם דה לה קרם, הדובדבן שבקצפת. ממממ...

• תוכן חדש...