Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו XS 307 או פג'ו XS 206?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני לקראת קניית רכב חדש לאחר שנה עם פיאט פונטו 1100 שנמכרה.

הצרכים שלי מהרכב הם לנסיעות לתל אביב מרחק של כחצי שעה משהו כמו 4 פעמים בשבוע. אחרי ניסיון רע עם פיאט חלשה אני מחפש משהו חזק יחסית בתקציב של עד 10 אלף שקלים (אפשרי לחרוג אלף או אלפיים) חשוב שיהיה ידני ועדיפות למנוע 1600.

אחרי חיפוש עמוק מצאתי פג'ו 307XS מנוע 1600 עם 3 דלתות ו165 אלף קילומטר שנת 2002 במחיר של 13 אלף

בנוסף חשבתי על פג'ו 206XS שנת 2002 עם 177 אלף קילומטר ב10.

השאלה שלי היא מה עדיף מביניהם כדאי להשקיע עוד קצת כסף בשביל ה307 או בכללי איך הרכבים האלה?

הצעות נוספות יתקבלו בברכה בתקציב. (מעדיף שלא יונדאי גטס או שברולט אבאו)

תודה רבה מראש עדן.

פורסם

מבין שניהם עדיפה ה206 אלא אם כן אתה משדרג את החיפוש שלך ל307 עם מנוע 2000 וכאן התשובה שלי תשתנה

307 עם מנוע 1600 רכב קצת עצל בגלל משקלו

פורסם

שקלת דיזל? אולי זה יותר ישתלם לך מבחינת הוצאות על דלק.

בכל מקרה כל המנועים שציינת הדגם שלהם הוא NFU, המוכר, האהוב והאמין. (110 כ''ס)

אם אתה מעוניין בקצת פירוט על המנועים שציינת, תקרא את התגובה שלי בשרשור הזה: (תגובה 5)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?593341-%D7%A9%D7%92%D7%A8%D7%AA-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-206-2007

רועי

פורסם

תחסוך לעצמך, בדקתי כבר את ה307 המדוברת (מראשלצ)

הcom2000 שם תקול וזה תיקון יקר, המושבים גמורים (הספוגים) ואתה יושב בתוך ברזל, ויש רעש מוזר וחזק בנסיעה, ככל הנראה הקלאץ בסוף חייו, או משהו אחר.

לגבי ה206, ותר על הxs, הם כולם מרוסקות, ואלו שלא יעלו בהתאם.

חפש ספייס עם 80 סוסים, או שאפילו אוואו/גטס שיתנו מודל גבוה יחסית לתקציב והם פחנועים סבירים שיעשו את העבודה.

פורסם
תחסוך לעצמך, בדקתי כבר את ה307 המדוברת (מראשלצ)

הcom2000 שם תקול וזה תיקון יקר, המושבים גמורים (הספוגים) ואתה יושב בתוך ברזל, ויש רעש מוזר וחזק בנסיעה, ככל הנראה הקלאץ בסוף חייו, או משהו אחר.

לגבי ה206, ותר על הxs, הם כולם מרוסקות, ואלו שלא יעלו בהתאם.

חפש ספייס עם 80 סוסים, או שאפילו אוואו/גטס שיתנו מודל גבוה יחסית לתקציב והם פחנועים סבירים שיעשו את העבודה.

דבר ראשון תודה רבה חסכת לי נסיעה האמת חשבתי שהאוטו במצב טוב גם קילומטר נמוך. בכל מקרה מעדיף שלא לקנות פונטו. אני מחפש רכב יחסית סופרטיבי עם מנוע 1600 בערך, ידני לא יודע עד כמה זה רלוונטי למחיר שלי אבל אם יש אשמח לקבל מידע על רכבים נוספים.

פורסם

תשמע ה307 לא לפח, אבל היא בהחלט דורשת השקעה כספית לא קטנה, ואם תסתדר עם המוכר על המחיר (בתנאי שמוסך יאשר באמת מה פשר הרעשים) היא שווה, אבל אני בספק עד כמה גמישות תהיה במחיר כי התקלות המצוינות לא זולות לתיקון.

206xs, תוותר, או תמתח את התקציב ותכין בצד ליישור קו, קהל היעד שלהם לא חס עליהם.

אחרי 1100 סמ"ק, 1400 גם יעשה לך את העבודה.

פורסם

אחרי הרבה חיפושים קניתי יונדאי אקסנט שנת 2004 ידנית עם 177 אלף קילומטר תודה לכולם על העזרה חוות דעת על הרכב אם אפשר תודה על העזרה

• תוכן חדש...