Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגש ישר לעניין, אני אמור לסיים תואר ראשון בהנדסת מכונות עוד סמסטר, התחלתי לחפש עבודה וכרגע היחידים שחזרו אליי הן חברות שמציאות תפקיד "מהנדס אינטגרציה" שבתכלס זה תפקיד שלא בדיוק מממש את הידע שנלמד בתואר, כל בוגרי התואר שואפים להגיע למשרת פיתוח, אך או שהדרישות לנסיון למשרות מהסוג הזה לא מאפשרות בכלל לעבור את הסינון הראשוני או שפשוט אין מספיק משרות כאלה בשוק.

השאלה שלי, האם להתעקש ולהמשיך לחפש משרת פיתוח רק בישביל להתברג איפשהו בתפקיד הזה ולצבור נסיון בפיתוח מוצר או שזה מקובל להתחיל ממשרת אינטגרציה (או כל משרה אחרת) ומשם להתקדם?

החשש שלי הוא שמי שנכנס מראש למשרת אינטגרציה כזאת, עם הזמן מתחיל לשכוח את מה שלמד, לא באמת צובר נסיון חיוני למהנדס ובסוף מוצא את עצמו עמוק בתחום הזה ללא שום סיכוי להתקדם למשרת פיתוח, וההפך, מי שהתחיל בפיתוח ימשיך כל הקרירה בפיתוח.

תודה מראש לעונים.

פורסם

באינטגרציה אתה לא מתעסק בפיתוח אבל לומד ומבין איך העולם מחוץ לאקדמיה עובד.

אם תישאר בתפקיד כזה בסביבות השנה זה לא יפגע לך בידע ויכין אותך לעולם האמיתו.

העסקתי מהנדסים מתחילים, כאלה שהיו במשרה כמו שאתה מתאר וגם בעלי ניסיון. אלה שהגיעו עם שנה שנתיים ניסיון ולא משנה באיזה תפקיד היו הכי פוריים כי מצד אחד אין להם הרבה ידע וניסיון אבל מצד שני הם גמישים מאוד וצמאים ללמוד ולהצליח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...