Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הדבקה של פילים עשויה לעשות נזק למפשירי אדים בהורדה לא מקצועית...

אצלי 2 רכבים עברו תחת ידיו של אומנות הציפוי בחולון ורכב שלישי בדרך אליו ללא היסוס.

יש אבא ואמא אצלם. אחרי שנתיים בערך תמיד יש פגמים קטנים ואז עושים מחדש.

דווקא אצל אומנות הציפוי הורדתי והרכבתי מחדש חלונות ומדבקת גג שחורה חודשיים

אחרי שמישהו (שלא ארשום את שמו) שהתנער שכביכול אמור להיות מקצוען.

אצלי אחרי שנה וחצי,רכב שעומד בשמש נראה כאילו אתמול הרכיבו עליו וללא שינוי יוצא

דופן...מאוד ממליץ עליהם,מקצוענים באומנות הציפוי.

גם PDR הוא עושה ובהצלחה גדולה ולא קורע לך את הצורה.1898221_866588883424258_8013917083962304016_n.jpg20151101_090048.jpg20151101_090051.jpg20151101_090104 - עותק.jpg ואני לא נותן לכל אחד לגעת לי ברכבים,אבל שני אלה עברו אצלו

וקיבלו חלונות כהים.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הציפוי יושב הרי על כל החלון האחורי ובחלון העחורי הפסים של המפשיר מבפנים כמו המדבקה. אז כשרוצים לקלף זה די מסוכן אבל אני מאמין מתקין נורמלי יכול לבצע את זה בלי בעיה.

פורסם
שלום לכולם

(amkhir.dmitry(NanoSun אני מבין שיש לך ניסיון רע עם ASWF.

אני לא יודע מתי יצא לך להשתמש בחומרים שלנו ובאיזה סדרות אבל היינו שמחים אם הייתה מעלה את הבעיה בפנינו מאשר להוציא דיבה בפורום ציבורי ובאותו הזמן לנסות לקדם את הסדנא שלך.

אנו עובדים עם מספר רב של בעלי מקצוע בתחום ונותנים 5 שנות אחראיות לסדרות אותם אנו מוכרים בארץ.

על כל רכב שצופה בחומרים של חברת ASWF מקבל הלקוח תעודת אחראיות שאחת מהתקלות שהאותן היא מכסה היא דהיית החומר.

אנו עובדים עם גופים כמו אינטל ומפעל הפייס ועל מנת לשתף איתם פעולה עברנו בקרת איכות לחומרים שלנו, ורק לאחר מכן קיבלנו הסכמי עבודה.

אומנות הציפוי היינה בין שלושת הסדנאות המובילות בארץ בתחום הכהיית החלונות, העבודות שלהם נעשות ברמה של חו"ל ותאמין לי שהם לא מתפשרים על איכות חומר עבודה.

גם דוד מסדנת Odiva-art משתמש בחומרים שלנו, אז לפני שאתה מנסה להוציא שם רע לאחרים(amkhir.dmitry), תבדוק את העובדות שלך.

אשמח לענות על כל שאלה נוספת בנושא.

יש לי שאלה. מי ישלם על העבודה חוזרת (באחריות) למתקין? על סמך אתם נותנים אחריות על החומר ל5 שנים, אם אין מבחן טכני בחברת IWFA?

אתם מוכרים את החומר רק משנת 2013. נכון?!

ובסופו של דבר,אתה יכול לבדוק במשרד המרכזי (בארה״ב) ,מי ומתי קנה את המוצר בישראל!

• תוכן חדש...