Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע להגנה נגד UV. ויקיפדיה לעזרתכם. יש שלושה סוגים של קרני שמש, A,B,C חוץ מזה, החלון עצמו לא עובר את הUV, ובגלל זה אנחנו עושים הכהיית חלונות, בגלל יופי ופוזה. (:

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שואל פה כי כאן יש אנשים מניסיון, גוגל יכול לתת לי המלצות על המון רשתות גדולות ולא איכותיות..(בכל תחום)

אתה יכול לשלוח לי גם בפרטי, אבל למה שתקבל באן?

פורסם
איפה יש מקום טוב לציפוי חלונות דמיטרי?

נסה את סאן פילם. לא שמעתי בחיים ביקורות שלא חיוביות עליהם.

תכין ג'ובות, זה כן, אבל לפחות אתה יודע כנראה שתקבל את החומרים והעבודה הכי טובים שיש.

אני בעצמי שמעתי ממתקינים מה ההבדל בין מתקין חלונות כהים רגיל לבין מקום באמת אבל באמת מקצועי.

עולם ומלואו. הכל תלוי בתקציב שלך. לא הייתי שם את החומר הכי איכותי ברכב שאתה מתכוון להיפטר ממנו או ברכב ישן שמועד להחלפה. בגלל זה ויתרתי על הLLUMAR הזה.

אבל ברכב חדש רק LLUMAR! כי מקבלים 10 שנים אחריות!.

פורסם

לאיביזה זה בעיה בגלל הגוון. מתאים רק Sunteck. (לא גוון חום וא שחור) רק ירקרק. אני לא יודע מי עובד היום עם Sunteck. היה ב Odiva Art אבל הוא עבר על Johnson.

פורסם (נערך)
איפה יש מקום טוב לציפוי חלונות דמיטרי?

Pdr plus

נקראים גם נאנוסאן

הכול תלוי בתקציב ובמיקום שלך, הם מפתח תקווה, עשו לי עבודה יפה על הפיאסטה, כמעט שנתיים והחומר כמו חדש.

אם אני זוכר נכון החומר של חברה שנקרת sun control למי שזה חשוב.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

דימטרי דיברתי עם PDRplus, הבנתי מהמון אנשים שהם נחשבים למעולים.. החברה שהם משתמשים בה היא american johnson, משהו בסגנון. מכיר את זה? פירמה טובה?

פורסם

שלום לכולם

(amkhir.dmitry(NanoSun אני מבין שיש לך ניסיון רע עם ASWF.

אני לא יודע מתי יצא לך להשתמש בחומרים שלנו ובאיזה סדרות אבל היינו שמחים אם הייתה מעלה את הבעיה בפנינו מאשר להוציא דיבה בפורום ציבורי ובאותו הזמן לנסות לקדם את הסדנא שלך.

אנו עובדים עם מספר רב של בעלי מקצוע בתחום ונותנים 5 שנות אחראיות לסדרות אותם אנו מוכרים בארץ.

על כל רכב שצופה בחומרים של חברת ASWF מקבל הלקוח תעודת אחראיות שאחת מהתקלות שהאותן היא מכסה היא דהיית החומר.

אנו עובדים עם גופים כמו אינטל ומפעל הפייס ועל מנת לשתף איתם פעולה עברנו בקרת איכות לחומרים שלנו, ורק לאחר מכן קיבלנו הסכמי עבודה.

אומנות הציפוי היינה בין שלושת הסדנאות המובילות בארץ בתחום הכהיית החלונות, העבודות שלהם נעשות ברמה של חו"ל ותאמין לי שהם לא מתפשרים על איכות חומר עבודה.

גם דוד מסדנת Odiva-art משתמש בחומרים שלנו, אז לפני שאתה מנסה להוציא שם רע לאחרים(amkhir.dmitry), תבדוק את העובדות שלך.

אשמח לענות על כל שאלה נוספת בנושא.

פורסם

כל השרשור הזה גמר אותי:-).

ASWF , מודה לך על התגובה אם כי לא ברור לי איך הגעת ספיישל לשרשור הזה.

העניין הוא כמה החומר הזה עמיד לדוגמה בשמשה האחורית לאורך זמן? שכן שם ידוע שאם כבר עושים השחרה אז עדיף למשהו איכותי ולא להוריד את זה כי הפסים של המפשיר אדים יהיה בסכנה.

פורסם

שווה ללכת לסאן פילם או pdrplus? בסאן הבנתי שמשתמשים בLLUMAR ובpdrplus בחומר אמריקאי איכותי.

אני מאיזור לוד, לאן אתם ממליצים ללכת? הסניף של סאן פילם ברמת גן טוב כמו הסניף בנתניה?(איכות העבודה מאוד חשובה לי, לא פחות מאיכות החומר)

• תוכן חדש...