Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שמעתי שזה אחד המקומות הטובים בארץ לביצוע הזה, אבל הם לא משתמשים בLLUMAR אלא חומר אחר(american משהו), עדיין מומלץ לבצע את זה שם? מישהו מכיר מקום טוב יותר?

עכשיו אחרי שאני עושה את זה אפשר לשטוף את הרכב יום אחרי, או שעדיף לחכות קצת?

אגב, מישהו יודע את אחוז ההשחרה שאיביזה FR מגיעה איתה מהחברה?

עריכה אחרונה על ידי popout
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם זה אמריקן משהו , אז כנראה שזה AMERICAN STANDART WINDOW FILM. הקיצור שלו זה ASWF.

זה חומר אמריקאי , יש להם אתר אינטרנטי , נחשבים בסדר גמור וכביכול גם מסננים 99ִ%UV. מרכז הציפויים משתמש בהם גם.

LLUMAR זה חומר נדמה לי הכי איכותי בישראל אבל המחיר שלו גבוה, אבל אתה מקבל אחריות ל10 שנים!

כל מה שאתה צריך לעשות אחרי חלונות כהים זה לא לפתוח את החלונות 3 ימים. לא מכיר את העניין אם אפשר לשטוף אחר כך או לא.

טיפ: אל תלך עד שהעבודה מושלמת ואין בועה אחת. חבל להתרוצץ ולחזור כל פעם. ממליץ על השחרה גבוהה וכהה מאוד , יותר אפקטיבית ויותר פרקטית.

פורסם (נערך)

http://www.aswf.com/

כל עוד זה אמריקאי, זה איכותי פי 50 אלף יותר מאשר כל קיט סיני\טיוואני או שקר כלשהו אחר.

העניין מה אתה מחפש ומה אתה רוצה.

אם אתה רוצה את החומרים הכי איכותיים , אז ייקחו לך הרבה כסף וישימו לך LLUMAR וחומרי אנטי סאן איכותיים וציפויי נאנו וכהנה וכהנה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

מה זה חומר אמריקאי ללא תקן אמריקאי?

לא יודע על מה אתה מדבר.

אני נתתי לך דוגמאות לחומרים שאני מכיר , את הASWF הזה , את הLLUMAR וגם יש את הקיטים של 3M.

אם אתה רוצה לשים זבל סיני , זה לא יעשה כלום חוץ מאפקט הפוזה.

פורסם

התקלת אותי.

אין לי מושג.

מה שבטוח זו חברה גדולה, יש לה סרטונים ביוטיוב , אתר אינטרנטי גדול , אנשים מאמריקה כנראה מבצעים עם החומר הזה השחרה...

אבל איך שלא תסתכל על זה, LLUMAR מובילים כנראה.

פורסם

היה הרבה חוזרות אחרי שנתיים. החומר לא יכול לעמוד בחום של הקיץ שלנו. תאמין לי, אני מבין בחומרים אלה. טוב שיש לך אחריות על חמש שנים. שמור אותו.

ImageUploadedByTapatalk1455730917.297274.jpg

פורסם

הרבה התחילו להשתמש בללומר. יש גם את 3 אמ. למה אני אומר ? כי ברכב חדש או רכב שיש לך כוונה להישאר הרבה זמן איתו אז אני נוקב בחברות מאוד איכותיות שללומר אתה מקבל 10 שנים אחריות. הייתי קרוב לעשות אבל המחיר מוגזם בשבילי. פופוט מאיפה אתה ?

פורסם
הרבה התחילו להשתמש בללומר. יש גם את 3 אמ. למה אני אומר ? כי ברכב חדש או רכב שיש לך כוונה להישאר הרבה זמן איתו אז אני נוקב בחברות מאוד איכותיות שללומר אתה מקבל 10 שנים אחריות. הייתי קרוב לעשות אבל המחיר מוגזם בשבילי. פופוט מאיפה אתה ?

גימיטרי, מאיפה המידע הזה ?

פורסם

אני מלוד.

אגב מישהו יכול לעזור לי עם אחת השאלות הראשונות שלי:

(

מישהו יודע את אחוז ההשחרה שאיביזה FR מגיעה איתה מהחברה?)

• תוכן חדש...