Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דימיטרי מעניין מאוד מה שאתה אומר. פופאוט חלונות כהים מהיצרן מגיעים אחרת ולדעתי תברר עם היצרן את רמת הכהות למרות שאני בטוח שציפוי יצרן וציפוי מדבקה שונים בכהות ובאחוזים שלהם?

פורסם

תודה על העזרה, אתה יכול להמליץ לי על איזורים באיזור ראשון לציון-חולון-תל אביב ובאיזה חומר הם משתמשים?

אגב, זה לא נחשב לטרנד קצת 'ערסי'?

פורסם

כל דבר שעושים לרכב במדינת הסטיגמות ישראל ייחשב כערסי או כערבי.

בשנים האחרונות כל אחד כמעט יודע שחלונות כהים כבר לא עושים את זה רק לפוזה (חוץ מהצעירים המתלהבים שבינינו) , זה תורם בוודאות להפחתת חום וסינון UV וגם הצללה נעימה לתינוקות\ילדים\סתם אנשים שיושבים מאחורה).

הסר דאגה מליבך , "ערסי" זה הדבר האחרון שאתה צריך לחשוב עליו בחלונות כהים. תחשוב על איכות החומר, אחריות, רמת כהות.

בהצלחה... עם כל העצות האלו אני מתחיל לשקול ללכת לנסות את התחום הזה.:lol:

ובחזרה לדימיטרי , אני אבדוק את העניין הזה לגבי הפילם הזה מתי שאוכל.

• תוכן חדש...