Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע מגבים באוטודיפו [חינם]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע טוב,אולי נקפוץ להחליף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה הקשר HR או בוש?

המודעה היא למותג/דגם HOOK בלבד.

אם כי סביר שכשתגיעו לחנות בדיוק יגמר המלאי או שלא יהיה דגם שמתאים לרכב שלכם או תירוץ אחר, ואז בגלל שאתם כבר שם תקנו מוצר אחר במחיר לא משתלם.

פורסם

הבנתי מחבר שאם לוקחים מגבים יקרים יותר מקבלים הנחה בגובה עלות של הHOOK הזה.

והמגבים הסינים האלה שנותנים חינם זה זבל עופות, גם בחינם אין שום סיבה לשים אותם

יום טוב גם לך

פורסם

כנראה שהכוונה בHOOK היא שהמגבים מתאימים לרכ עם חיבור HOOK רגיל ולא כל האלה שדורשים מתאמים:

arms.jpg

אני לא רואה במבצע הזה שום התפשרות, אתה מקבל בחינם זוג מגבים חדשים ותקינים, יעבדו לך מצוין כשנה ואחרי שנה תקנה כבר מה שתרצה.

כן זכורים לי דיונים בפורום הזה ובאחרים שבהם נאמר שגם מגבי בוש מחזיקים שנה גג שנתיים אז אני לא רואה שום סיבה להוציא יותר מ30-40 שקל על זוג מגבים שבמילא מחזיקים רק שנה.

פורסם

אם שווי "ההטבה" הוא 39.9 ש"ח אבל אפשר לרכוש מגבים כאלו ב-20 ש"ח או אולי אפילו פחות, אז מה הפרמיה על מגבים איכותיים והאם ההנחה מורידה את המחיר לתחום הריאלי?

פורסם

אז לא הבנתי. יש לי חיבור ומגבים רגילים , המבצע לא תקף אליי? (צריך לנסוע מחוץ לעיר בשביל הסניף, אז לא יזיק לא לנסוע אם אין סיבה ).

בכל זאת , אני לא רואה בעיה למי שיש מגבים גמורים להחליף בחינם.

פורסם (נערך)

לכל חברה יש סוג מגבים עם HOOK.

קניתי זוג מגבים של HR עם הHOOK והמגבים פשוט מורחים את המים לעומת הבוש שהיו לי באותו המחיר.

אושיריקו המבצע כן תקף אלייך אם החיבור אצלך הוא HOOK.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
א
פורסם

אפשר לבוא אליהם עם מודעה על זוג מגבים כאלו במקום אחר שעלותם 19.9 ש"ח להראות להם ובנוסף למגבים חינם לקבל את העודף מ 39.9 ש"ח?

:-)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

הייתי שם עם הרכב השני, לא דיברו או ניסו לעשות משהו,התקינו כראוי, אבל אני כמעט בטוח שהוא סתם בחר זוג מגבים לא לפי המידות שלי.

חברת VISION, חיבור HOOK הישן, מגבים מהדור ה "חדש"

Miata ND2

• תוכן חדש...