Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול מלאו לי שלושים חורפים, ואשתי בתור פרוקסי של מס' חברים שאלה אם יש משהו בו חשקה נפשי, ועניתי שגרניק יכול להיות מתנה מדליקה.

אז בתקציב של 500-600 שקלים, ראיתי שיש מס' אופציות: karcher k2, lavor ninja, black&decker pw1400

הפרמטרים די דומים בין המכשירים, אין לי נסיון עם אף אחד מהם, בתכלס מה שמעניין אותי זה הגרניק עצמו (מבחינת נוחות ופונקציונליות), ומיכל הקצפה. שני הנ"ל חייבים להיות חלק מהערכה. כמובן שמטאטאים לא יגעו בפח הרכב בחיים כך שאם יש זה יכול להיות נחמד בשביל שטיחי הרכב או משהו, אם לא - לא נורא.

אמינות זה הפרמטר הכי קריטי, לא מתחשק לי למצוא את עצמי עוד שנה עם מכשיר תקול.

לחץ המים נשמע לי פחות חשוב, אני שוטף עם 2 דליים, ואני לא מתכוון להשתמש בלחץ גבוה בקרבה לפח הרכב.

יש לי חניה פרטית, עם חיבור מים זמין וגם דליים.

עם זאת החניה צפופה יחסית כך שאשמח לנוחות שימוש בדמות כבלים ארוכים וכו'.

אז למי שיש נסיון עם הכלים, אשמח להמלצות. תודה!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מזל טוב,מה לא הייתי נותן כדי לחזור עשור אחורה בזמן!.

קח את הK2,יש לי כזאת כבר כמה שנים,היא מכונה מצויינת,ומספקת מעל הראש לשימוש ביתי רגיל,הLAVOR מכונה לא רעה,אבל פחות איכותית מהקרצר.

קח בחשבון שאם תרצה להשתמש בSNOWFOAM לשטיפה ראשונית של הרכב,אתה תצטרך עדשת הקצפה אחרת,של קרצר לא שווה כלום.

פורסם

אם כך, לצורך העניין לא עדיף לרכוש את הערכה הזולה יותר (500 שקלים במקום 650) ואז לרכוש מקציף כלשהו שיעשה את העבודה?

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני לא יודע לאיזה ערכה אתה מתכוון,אני בזמנו קניתי רק את המכונה,בלי אף אביזר.

את העדשה קניתי בנפרד,רק קח בחשבון שיש מצב שתצטרך לקנות אקדח משומש נוסף,קרצר שמו נעילה באקדחים החדשים יותר,שאי אפשר יהיה להתקין עדשה מתוצרת אחרת.

אני פשוט קניתי באי ביי אקדח מהסוג הישן,וזה התחבר בלי שום בעיה לעדשה שקניתי בנפרד.

אל תיבהל מזה,אם תצטרך עזרה שיהיה רלוונטי אני יעזור בכיף.

פורסם

מציע לך לחפש ברשת על כמות הבעיות שיש במכונות של קרשר.

אתה תמצא לא מעט,אלו לא מכונות אמינות במיוחד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ואם להמשיך את דבריו של אריק ולצטט מפוסט אחר, האיברים הפנימיים של ה-Lavor עשויים מתכת לעומת פלסטיק בקרשר.

כמובן שרצוי לוודא פרטנית לדגם.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אני קניתי שהיה מבצע נדמה לי ב450 שח של קרשר,התלהבתי...אני לא חושב שעבדה פעמיים אולי.

הפסיקה לעבוד וללא הצלחה לתקן.

גיסי קנה ב 2200 של קרשר,4 שנים עובדת קשה...גיסי השני קנה גם קרשר ב1200 שח...

עובדת יפה כבר 3 שנים (4-6 שטיפות בחודש) ...לא לקנות את הזולות,עדיפות כנראה ל1000

פלוס בקרשר. הבנתי מחברי הפורום שהמנוע שם בעל חלקים עדינים יחסית.

פורסם

חברים המון תודה על המידע.

בנוגע לדגמים ששמתי בהודעה המקורית, האם הם "זולים" מדי בשביל להצדיק רכישה? אני מעדיף לא לרכוש כלום מאשר לרכוש מכונה שעלולה לשבוק תוך מס' חודשים.

פורסם
מציע לך לחפש ברשת על כמות הבעיות שיש במכונות של קרשר.

אתה תמצא לא מעט,אלו לא מכונות אמינות במיוחד.

אני יכול להעיד מיד ראשונה בלבד,לי,למשפחה וחברים שיש מכונות של קרשר,אין שום בעיות,כנראה עניין של מזל,כמו כל דבר בחיים.

פורסם

ממש לא עניין של מזל.

נתחיל בזה שהייתה לי מכונה של קרשר ושהיא מתה אחרי שנה,ואם שלך עדיין לא שנה אצלך אז תחכה.

ותתחיל בזה שתחפש ברשת מה קורה למכונות המחורבנות האלו אחרי זמן מה.

במכונות היקרות באמת שלהם זה לא קורה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הרשמים על קרשר ברשת - הרבה אנשים טוענים שהמוצר מת בטרם עת, אני אישית לא קונה מהם אלא כנראה את ה LAVOR MISTRAL או הנינג'ה.

Opel Adam S 2017

פורסם
ממש לא עניין של מזל.

נתחיל בזה שהייתה לי מכונה של קרשר ושהיא מתה אחרי שנה,ואם שלך עדיין לא שנה אצלך אז תחכה.

ותתחיל בזה שתחפש ברשת מה קורה למכונות המחורבנות האלו אחרי זמן מה.

במכונות היקרות באמת שלהם זה לא קורה.

דווקא יש לי את הK2,הכי פשוטה,והיא עובדת די קשה כל שבוע,אצלי היא מעל שנתיים בלי שום בעיה.

פורסם

אני עם k5.20 שעובדת יפה מאוד כבר כמה שנים.

אחי עם k7 מפלצתית שעובדת ללא דופי,

הבעיות כנראה בדגמים הזולים.

או שתשקיע, או שתבחר ביצרן אחר, גם שם אגב יכולות לצוץ בעיות.

אומנם הדגמים הגדולים והחזקים נהדרים, אבל הפריסה והקיפול נוראיים

M-TECH E46

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...