Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום נהגים.

קנינו רכב סובארו אימפרזה שנת 2006, עם מערכת גז, (בת 4 בערך), שהבלון שלה תופס חצי מהבגז. אנחנו לא כל-כך משתמשים בזה. זה עובד טוב, אבל לא כמו דלק. זה יותר חלש. החלטנו שאנחנו רוצים לפרק את זה.

מישהו יודע איך מפרקים? אפשר סתם בכוח, למשוך חוטים? זה מסובך? אני יכול לעשות את זה לבד?

איך כלי עבודה מיוחדים. כמה פליאריים מברגים, סכין יפנית, וזהו.

אם מישהו רוצה את המערכת, הבלון והכל, בשמחה, רק שיבוא לקחת (:

פורסם

אני לא יודע איך מפרקים, מאמין שזה לא סתם למשוך חוטים.

יותר מאשמח לקבל ממך את המערכת, גם במחיר סמלי. אבל אני חושב שכדאי שמתקין מוסמך או לפחות מישהו עם ידע יפרק את זה.

פורסם

את החלק האחורי פשוט לפרק...

במנוע צריך לפרק ולסתום את החורים של ההזרקה.

ולחווט מחדש את המזרקים של הדלק ולפרק את המחשב.

לפרק את הרדיוסר ולשים מעביר בין הצינורות מים שלו.

זה עבודה של כמה שעות אבל אם אתה יודע מה שאתה עושה זה לא מידיי מסובך, בעבר פירקתי מערכת כזו.

פורסם

אגב: אתה יכול להחליף את הבלון לאחד שנמצא בגלגל ספיר ולכוון את המערכת לביצועים גבוהים יותר.

זה מה שאני הייתי עושה.

פורסם

חבל לך לפרק אותה.

זה מערכת שחוסכת המון כסף, ומתאימה לרכב שלך בצורה כמעט מושלמת.

כמו שכתב לך ERT239 אתה יכול להחליף לבלון קטן במקום הגלגל רזרבי, יעלה לך כמה גרושים, וצריך לכוון את המערכת ש'תסחוב' לך יותר טוב, ולא תרגיש הבדל בין דלק לגז.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם (נערך)

לגבי הקטע שהרכב סוחב יותר חלש ,זה לא תקין ,סיכוי טוב שהווסת שלך גמור ,ולכן אין סחיבה טובה ,כי במצב בו הכל תקין ,הרכב אמור ליסוע אותו דבר כמו בבנזין ,והצריכת גז יותר גדולה ב10% מהבנזין. כך זה בוודאות באימפרזה

לגבי הבלון ,כמו שכבר כתבו לך,אפשרי להחליף לבלון עיגולי ,במקום הגלגל הרזרווי ,וכך הבגז' שלך יהיה ריק (אבל אז במקרה של פנצ'ר רציני, שאין אפשרות לשים ספריי או לנפח עם קומפרסור ,לא יהיה לך מה להחליף ותאלץ לגרור..)

פירוק:

כמו שכתבתו לך כבר ,זה לא מסובך במיוחד ,אבל חייבים יידע במערכות גפ"מ כדי לפרק ,ולהחזיר את הרכב למצבו המקורי, כמו כן חשוב מאד! להתקין גומיות אטימה מיוחדות לחורים שיווצרו בסעפת היניקה ,היכן שישבו המזרקים של הגז ,וכן לסגור חורים בפח למטה

אם תרצה ,אני מוכן לעשות את העבודה תמורת המערכת היישנה

במידה ויהיה רלוונטי ,צור איתי קשר בהודעה פרטית

בהצלחה

רמי

עריכה אחרונה על ידי rami.v
  • 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 11.2.2016 בשעה 08:19, ERT239 כתב:

את החלק האחורי פשוט לפרק...

במנוע צריך לפרק ולסתום את החורים של ההזרקה.

ולחווט מחדש את המזרקים של הדלק ולפרק את המחשב.

לפרק את הרדיוסר ולשים מעביר בין הצינורות מים שלו.

זה עבודה של כמה שעות אבל אם אתה יודע מה שאתה עושה זה לא מידיי מסובך, בעבר פירקתי מערכת כזו.

אתה עדיין מתעסק עם זה?

כמה תקח על עבודה כזו?

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...