Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שנת 2000 יש בעיה עכשיו משהו עם הראש מנוע.(גם החלונות כבר עושים בעיות).

בכמה אני יכול למכור רכב כזה? או שהאופציה היחידה שלי זה 500 שקל לפירוק ?

תודה רבה

פורסם (נערך)

כאחד שמחזיק קוואליר 95.

תבדוק לאיזה כיוון אתה רוצה ללכת.

אם יש לך כסף לקנות רכב חדש יותר ומתקדם, תתפטר מהרכב כמה שיותר מהר.

אם אין לך תקציב לרכב מעל 20 אלף, והמצב של השברולט די טוב מלבד התקלות, תישאר איתה.

(תעשה חשבון שגם מוסך פעם ב.. זה מבאס אבל לפחות אין לך ירידת ערך.)

עברתי עם קוואליר ראש מנוע, אם אתה עושה במקום טוב והטיפול מצליח, יש לך ראש שקט להמון זמן.

בגדול אני עוד שנה מתכנן להחליף אותה נטו בגלל שהיא ישנה וכבר לא בטיחותית וגם כי תיהיה לי אפשרות כלכלית בעזרת השם.

בגדול הרכב הזה מספק תמורה גבוהה בהיבט מסויים ביחס לעלות שלו.

(נוח לנהיגה, מאסיבי, אמין מאוד אם מתחזקים נכון והרכב לא מוזנח)

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

המים חודרים לשמן, צריך כנראה לשפץ ראש מנוע והחלונות גם בסכנת תקיעה, האיתות לא עובד כמו שצריך, תיקון במוסך כרגע יעלה סביב 5 אלף.

פורסם

כפי שכתבו מעלי - אם יש לך סכום נא לרכוש רכב אחר - מכור את זאת לברזל בכמה מאות שקלים - והמשך הלאה.

אם יש לך 5-7 אלפי שקלים - תקן את הרכב והמשך לנסוע כי האלטרנטיבה היא לרכוש רכב שהוא "צרות של אחרים".

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתם באמת חושבים ששוה להשקיע איזה 5 וחצי אלף על רכב שהמזגן גומר לו את מיכל הדלק, החלונות לא עובדים(הבנתי שמדובר בבעיה של המנוע שאפשר לתקן) והאיתות שבו גם כן לא תקין?

פורסם

מנוע מפירוק עולה כ1500₪ לפני עבודה, לא חייבים דווקא מיבוא.

חלונות לתקן יכול להגיע גג 800₪, בהנחה שארבעתם מקולקלים.

אתה יוצא עם 3000-4000₪ לתקן הכל. בהנחה שכל השאר תקין ויש טסט וכו

פירוק לא תקבל יותר מ500₪, אני אופטימי.

אם אתה אוהב את האוטו אני חושב שתשאר אתו..

אתה גם יכול לקנות כזו אחרי תאונה\ בלי טסט או סתם לפירוק עם מנוע טוב ועם קצת מאמץ להעביר את המנוע והחלונות אליך.. זה יכול להיות כאב ראש אבל יכול לצאת ממש זול

פורסם
אתם באמת חושבים ששוה להשקיע איזה 5 וחצי אלף על רכב שהמזגן גומר לו את מיכל הדלק, החלונות לא עובדים(הבנתי שמדובר בבעיה של המנוע שאפשר לתקן) והאיתות שבו גם כן לא תקין?

אני חושב שזה תלוי במצב הכלכלי שלך.

רכב חדש יותר יהיה כנראה בטיחותי וחסכוני יותר. גם יעשה פחות צרות, אבל תשלם בעלות רכישה גבוהה וירידת ערך.

רכב ישן בגרושים גם יהיה עם בעיות.

כמו שאמרו לך. אם יש לך 20+ אלף (לדעתי זה יותר 30+) לקנות רכב אחר - תעיף את הקוואליר ותקנה משהו אחר.

אם יש לך 5.5 / אז תתקן את הקוואליר שלך

פורסם
מנוע מפירוק עולה כ1500₪ לפני עבודה, לא חייבים דווקא מיבוא.

חלונות לתקן יכול להגיע גג 800₪, בהנחה שארבעתם מקולקלים.

מנוע ב-1500 ש"ח טחון שאין לך מושג מה ההסטוריה שלו - 4 חלונות ב-800 ש"ח - בחלומות הלילה...

פות"ש - אם אינך מאמין באוטו שלך, מכור אותו לברזל וחסל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כל כך קל למצוא קבלייר שמור מאוד במחיר מצחיק, שאני לא הייתי משקיע אגורה ברכב שלך - אלא אם הוא סופר שמור.

המידע שאתה נותן חלקי - לא ברור מה מצב שאר מכלולי הרכב (יכול להיות שגם אתה לא יודע), אבל תשקיע עכשיו בראש מנוע, אח"כ יסתבר שצריך לעשות בלמים, או מדחס מזגן, או מסרק הגה... ונפלת קשה, כי ממש לא כדאי להשקיע ברכב שהשוק שלו כל כך קשה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מנוע לא חייב להיות טחון כדי להימכר בכזה מחיר.

בפירוקיות אפשר למצוא כזה שמורכב ומניע וניתן לבדוק לפני הקניה, זה כמובן מחייב חיפוש והתרוצצות, דבר שמן הסתם יקרה בחיפוש רכב חדש רק לא ברור עד כמה.

חלונות ב800₪: לא מדובר במנגנון חלון + הזכוכית, בדרך כלל מה שצריך לעשות זה שיפוץ מנגנון+ החלפת גלגלת ואם אתה לא מתקן בשברולט אלא אצל אחד שפוי זה עולה בסביבות ה200

לא שולל את זה שאחרי פעם אחת שפות"ש יראה איך עושים את זה הוא יוכל לעשות את זה בעצמו...

פורסם

בקייץ כשפתחתי מזגן הדלק ירד בצורה מפחידה.

האם החלפת או שיפוץ מנוע יפתור את הבעיה הזאת או שזה כבר משהו קבוע?

תודה רבה לכולם

פורסם

אני חושב שרכב מאותו סוג, עם מנוע תקין - עולה סביבות 5-6 אלף ש"ח.

אם אתה ממש נעול על לנסוע בסוג הרכב הזה, אז קנה אחת אחרת, במצב נסיעה תקין - ותעשה השלמות של פלסטיקה וכאלה מהרכב שיש לך עכשיו. אח"כ תמכור לברזל תמורת 500 ש"ח וגם תקבל בחזרה את החלק היחסי של אגרת הרישוי (גם כסף).

בכל מקרה אין סיבה בעולם להשקיע 5000 ש"ח ברכב כ"כ ישן.

• תוכן חדש...