Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו ספייס elx 2003 אוטומטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכר שלי מוכר פונטו מהדגם שרשמתי בכותרת שמורה מאוד אך אוטומטית מה הדעה לגבי הרכב והגיר, בגדול כבר מחר אני קונה במידה והכל תקין, אפשר חוות דעת ומה צריך חבדוק ברכב+איך בודקים.

וכמובן השלב של הבדיקה במוסך כיצד הוא מתנהל מי משלם וכל מב שצריך לדעת

פורסם

הרציף נחשב לעדיף מהרובוט,סך הכול הדגם אמין ולא יקר לאחזקה.

לבדוק שאין מים במקום נוזל קירור,מצב city תקין.

וכמובן שאר הדברים כמו מזגן,חלונות חשמל,היסטורית טיפולים..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הרציף נחשב לעדיף מהרובוט,סך הכול הדגם אמין ולא יקר לאחזקה.

לבדוק שאין מים במקום נוזל קירור,מצב city תקין.

וכמובן שאר הדברים כמו מזגן,חלונות חשמל,היסטורית טיפולים..

כן אבל השאלה שלי היא אם באמת זה רציף בדגם הזה? , וכשאני פותח את מעץכסה המנוע איפה אני רואה את הנוזל קירור

פורסם

אם זה elx אז זה חייב להיות רציף.

בצד שמאל צריך להיות מיכל,שם זה נוזל קירור

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תעלה את הבדיקה.

פורסם (נערך)

ברור יש דברים שאני יכול להבליג, אבל הרכב עשה רעשים המנוע היה מלא בשמן והיה הרבה קורוזיה מאחורה מזגן לא עובד על חום כיוון פרונט נוזלים כנראה לא פראפלו הרכב התחמם כבר בעבר ונתקע בקיצור היה נראה כמו בור הוצאות והרבה חלקים היו חליפיים

עריכה אחרונה על ידי Kelso
פורסם
פעלת חכם

תודה תודה אבל כעת נכנסתי לבור שאני לא יודע איזה רכב לקנות כי רכב חלש לא בא בחשבון ואין הרבה פונטו ELX כאלה אני מחפש רכב אוטומטי אמין מספיק צריכת דלק משולבת 1ל12 ועדיפות לרכב חזק שנתון מינימלי 2003 ולא מצאתי דברים כאלה

פורסם

מציע לבדוק את הגטס ברמות גימור GLI-GLX-GLS,אמנם פחות חיסכונית אבל אמינה ולא יקרה לאחזקה.

פורסם
מציע לבדוק את הגטס ברמות גימור GLI-GLX-GLS,אמנם פחות חיסכונית אבל אמינה ולא יקרה לאחזקה.

אני ממש לא אוהב את הרכב הזה לא בגלל שמועות סתם טעם אישי

פורסם

באזור ה 20 יש לך את הדייהטסו סיריון למשל מהדגם האחרון.

פורסם
באזור ה 20 יש לך את הדייהטסו סיריון למשל מהדגם האחרון.

לא רלוונטי התקציב הוא 10K חריגה של אלפייה גג

• תוכן חדש...