Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית שירות גרועה dhl אקספרס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני רק רוצה לתקן אותך ואת האחרים שטענו שעל משלוח של פחות מ75$ אין מיסים.

גם אני חשבתי כך. מסתבר שזה לא נכון. המקרה שלי עוד נגמר טוב, בסופו של דבר הם ביטלו את התשלום, כנראה בגלל החשיפה ברשת והעובדה שאמרתי להם שיעשו עם החבילה מה שהם רוצים אני לא מקבל אותה. אולי גם הם הבינו שזה הזוי לחלוטין.

שאר הפרטים כאן. ההמלצה היא להימנע לחלוטין ממשלוח דרך החברות האלה כי ללקוח הפרטי העלויות פרט לעלויות השילוח הן מטורפות.

יש הבדל בין מיסים לבין תשלום עמלות לחברת השילוח.

על חבילה שערך תכולתה פחות מ-75$ - אין מיסים.

אבל...חברת השילוח יכולה לגבות עמלה בגין שרות שיחרור מהמכס (למיטב זכרוני, זאת עמלה בסכום של כ-40 שח, תלוי בחברת השילוח).

פורסם
goose - מצטער אבל אני לא חושב כמוך - לא קומבינה ולא גניבה !

כשאתה מזמין משהוא מחו"ל אתה צריך לברר עלויות ! המוכר בחו"ל לא בקיא בחוקים שלנו , אפשר לקבל ממנו את עלות המשלוח בלבד !

אתה צריך להתקשר לחברת השילוח ולשאול אותם מה העלויות של השיחרור לפני הרכישה .

בעבר גם אני הופתעתי וכעסתי , לאחר שיחה עם חברת המשלוח הסבירו לי את התנאים שלהם , אתה יכול להסכים ולשלוח דרכם ואתה יכול להתעצבן ולא להסכים , תחפש חברת משלוח אחרת .

התנאים שלהם מאוד מאוד ברורים :

כל חבילה מתחת ל 75$ עוברת הליך שיחרור מהיר - אין תשלום .

בין 75$ ל315$ זה הליך אחר ויש עמלות - אף אחד לא מסתיר ממך , אני לא זוכר כמה אבל אם תתקשר יתנו לך פירוט מלא.

מעל 315$ זה הליך שאני לא מכיר - שוב תתקשר תשאל , תקבל תשובות (אתה יכול לבקש את זה בכתב) ואז תדע בדיוק למה לצפות כשהחבילה מגיעה .

זה שלפעמים זה מצליח לעבור ללא תשלום , זה רק בגלל החאפריות של הדואר/מכס (שימשיכו כך :lol:).

יש חוק ! וכל חבילה אמורה להשתחרר על פי החוקים .

תראה התגובה שלך נכונה חלקית ביותר.

חלקי רכב שאינם נכללים במסגרת השחרור המהיר צריך לשלם מס קנייה בלבד או בכלל לא.

האמן לי שהזמנתי בחיי מספיק פעמים לדעת מתי גונבים אותי.

בייחוד שהמשלוח מארהב עלה בסביבות ה 50$ השחרור עלה 266.5שח.

החברות האלה עושות קופה על לקוחות חד פעמיים

מעבר לכך שירות הלקוחות שלהם ברמה גרועה ביותר עם יחס מזלזל.

הפוסט היה למען אנשים החושבים אם כדאי או לא.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם
תראה התגובה שלך נכונה חלקית ביותר.

חלקי רכב שאינם נכללים במסגרת השחרור המהיר צריך לשלם מס קנייה בלבד או בכלל לא.

האמן לי שהזמנתי בחיי מספיק פעמים לדעת מתי גונבים אותי.

בייחוד שהמשלוח מארהב עלה בסביבות ה 50$ השחרור עלה 266.5שח.

החברות האלה עושות קופה על לקוחות חד פעמיים

מעבר לכך שירות הלקוחות שלהם ברמה גרועה ביותר עם יחס מזלזל.

הפוסט היה למען אנשים החושבים אם כדאי או לא.

סליחה, אתה עובד חינם ?

לא ? אז למה שהם יעבדו חינם ?

חלקי רכב שלא נכללים במסגרת שיחרור מהיר, יש צורך לפנות למשרד התחבורה ולקבל אישור שיחרור.

זאת פעולה שמצריכה טיפול פרטני מצידם - וזה עולה כסף.

אינך מסכים עם התימחור ? זכותך.

אבל זאת זכותם לקבוע את התימחור שלהם עבור שירותים פרטניים שהם נותנים.

לא מוצא חן בעיניך - אתה יכול להשתמש בשרות של חברות אחרות.

לפני שאתה מתלונן - לפחות שיהיה לך בסיס הוגן לתלונה.

פורסם
סליחה, אתה עובד חינם ?

לא ? אז למה שהם יעבדו חינם ?

חלקי רכב שלא נכללים במסגרת שיחרור מהיר, יש צורך לפנות למשרד התחבורה ולקבל אישור שיחרור.

זאת פעולה שמצריכה טיפול פרטני מצידם - וזה עולה כסף.

אינך מסכים עם התימחור ? זכותך.

אבל זאת זכותם לקבוע את התימחור שלהם עבור שירותים פרטניים שהם נותנים.

לא מוצא חן בעיניך - אתה יכול להשתמש בשרות של חברות אחרות.

לפני שאתה מתלונן - לפחות שיהיה לך בסיס הוגן לתלונה.

קודם כל החלקים האלה כן נכללים בשחרור המהיר.

כדאי מאוד שתעבור בשרשור ותראה מספר רב של תגובות של אנשים בדיוק עם אותו סיפור.

אם יש לך נגיעה לחברה אז אני מבין את רחשי ליבך. לגופו של עניין מציע לך ללמוד את נושא השחרור המהיר ונהלי המכס.

בכל מקרה זכותי לטעון על שירות גרוע .וזכותך לטעון אחרת. כמו שאתה מבין מטרתי היא שאנשים יצביעו ברגליים .

גילוי נאות .עבדתי במשך שנתיים ב dhl בארהב. מעולם לא נתתי יחס כזה ללקוחות.

בארץ גם אחרי ששילמת המון כסף על כלום. שירות הלקוחות מתייחס אליך כמו אין לך ברירה אלה לשלם.

אני בטוח שאם dhl העולמית הייתה יודעת איזה שירות גרוע הם נותנים .אני בטוח שהדברים היו אחרת.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם
יש הבדל בין מיסים לבין תשלום עמלות לחברת השילוח.

על חבילה שערך תכולתה פחות מ-75$ - אין מיסים.

אבל...חברת השילוח יכולה לגבות עמלה בגין שרות שיחרור מהמכס (למיטב זכרוני, זאת עמלה בסכום של כ-40 שח, תלוי בחברת השילוח).

כנראה שלא טרחת לקרוא את השרשור שהפנתי אליו. תתפלא אבל יש סעיפים שמאפשרים לקבוע לך מס גם על משלוח של פחות מ-75$. את המשלוח שלי הגדירו משום מה כ"משלוח סיטונאי". מעולם לא שמעתי על ההגדרה הזו עד לאותו רגע. כמובן שזה היה קשקוש. היו בחבילה 30 קבלים וכל מי שמבין קצת באלק' יודע שלהכריז על 30 קבלים ככמות סיטונאית זה קשקוש.

כמובן שהחלק בתשלום שהייתי צריך לשלם לחברת השילוח על השחרור היה העיקר(הרבה יותר מ40 שקלים, אם היית קורא היית רואה).עדיין היה שם גם מרכיב של מס.

אם החברות האלה אתה לא יכול להיות בטוח אף פעם מה יהיו העלויות הסופיות של כל הסיפור.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
קודם כל החלקים האלה כן נכללים בשחרור המהיר.

כדאי מאוד שתעבור בשרשור ותראה מספר רב של תגובות של אנשים בדיוק עם אותו סיפור.

אם יש לך נגיעה לחברה אז אני מבין את רחשי ליבך. לגופו של עניין מציע לך ללמוד את נושא השחרור המהיר ונהלי המכס.

בכל מקרה זכותי לטעון על שירות גרוע .וזכותך לטעון אחרת. כמו שאתה מבין מטרתי היא שאנשים יצביעו ברגליים .

גילוי נאות .עבדתי במשך שנתיים ב dhl בארהב. מעולם לא נתתי יחס כזה ללקוחות.

בארץ גם אחרי ששילמת המון כסף על כלום. שירות הלקוחות מתייחס אליך כמו אין לך ברירה אלה לשלם.

אני בטוח שאם dhl העולמית הייתה יודעת איזה שירות גרוע הם נותנים .אני בטוח שהדברים היו אחרת.

1. בפוסט שהתייחסתי אליו - דיברת על חלקים שאינם נכללים בשיחרור מהיר.

במידה וזה לא המצב - תציין את זה במפורש. אף אחד לא אמור לנחש את זה...

2. אין לי נגיעה לחברה.

3. לא התייחסתי לרמת שרות הלקוחות (ששמעתי תלונות לגביהם גם מלקוחות עסקיים), אלא רק לעניין המקצועי של שיחרור ממכס ועמלות.

4. מי מונע ממך לפנות בתלונה ל-DHL העולמית ?

כנראה שלא טרחת לקרוא את השרשור שהפנתי אליו. תתפלא אבל יש סעיפים שמאפשרים לקבוע לך מס גם על משלוח של פחות מ-75$. את המשלוח שלי הגדירו משום מה כ"משלוח סיטונאי". מעולם לא שמעתי על ההגדרה הזו עד לאותו רגע. כמובן שזה היה קשקוש. היו בחבילה 30 קבלים וכל מי שמבין קצת באלק' יודע שלהכריז על 30 קבלים ככמות סיטונאית זה קשקוש.

כמובן שהחלק בתשלום שהייתי צריך לשלם לחברת השילוח על השחרור היה העיקר(הרבה יותר מ40 שקלים, אם היית קורא היית רואה).עדיין היה שם גם מרכיב של מס.

אם החברות האלה אתה לא יכול להיות בטוח אף פעם מה יהיו העלויות הסופיות של כל הסיפור.

1. מודה, בזמנו לא קראתי את השירשור מאחר והוא לא בולט לעין (קישור רק במילה כאן). לאחר שציינת שיש הפנייה - חיפשתי וקראתי חלק קטן ממנו כדי להבין על מה התלונה.

2. הטענות שלך בשירשור שהפנית אליו מראות על חוסר ידע והבנה בסיסיים בשילוח בינלאומי. אני לא אומר את זה בתור טענה אלא בתור עובדה (לאדם שלא למד ו/או לא בתחום הנ"ל, אין סיבה שתהיה הבנה).

ואני חוזר על דבריי הקודמים - חברות השילוח הן חברות עסקיות, ואינן עובדות חינם. הן קבעו מחירון מסוים לשירותים שלהן.

רוצה להשתמש בשירותיהן - תשלם.

לא רוצה לשלם - תשתמש בשרות שילוח אחר/ תפנה למוכר אחר.

לא בדקת לפני כן / לא ידעת - אל תבוא בתלונות ובהאשמות לאחרים על טעויות שלך/ חוסר ידע שלך.

וכן, יבוא של מוצרים בכמות גדולה (בעיקרון, מעל 10 פריטים), נחשבת ע"י המכס כיבוא מסחרי ואז הדרישות הן אחרות.

פורסם (נערך)

אני בתור אדם פרטי עם הבנה בסיסית בחוקים מכיר רק את החוק של מתחת ל75$ אין מס. אתה גם בעצמך לא הבנת על מה אני מדבר עד שקראת את השרשור, ולפני גם כתבת בדיוק את מה שאני מכיר.

אז כן אף אחד לא רימה אותי. לא חושב גם שטענתי זאת בשרשור, אבל כשאתה מזמין מוצר שעלותו 28$ ושוקל 300 גרם, גם משלם 40$ על מהשלוח וגם פתאום חוטף חיוב של 170 שקל (שמתוכם איזה 140 שקלים לחברת השילוח) זה כבר מוגזם, אתם לוקחים מחיר הזוי על המשלוח ועל זה גם מוסיפים עלויות הזויות?. במיוחד שזה בגלל איזה תת סעיף שאף אדם לא שמע עליו בחייו. גם אם הייתי מכיר את הסעיף ההזוי הזה מי האידיוט שיסווג משלוח של קבלים בעלות של 28$ כמשלוח סיטונאי? הרי כמעט כל קבל שם עולה סנטים בודדים. כדי להרוויח כסף צריך להזמין 10000 קבלים. לא 30. מה גם שהסיווג הזה ממש לא ברור וחד משמעי ממה שבדקתי בזמנו.

אני באמת מודה לפדקס שהם ראו לנכון לא לחייב אותי בסופו של דבר.

אני רואה לנכון להזהיר אנשים אחרים מלהשתמש בשרותים האלה בדיוק מהסיבה שכתבת.

לאדם שלא למד ו/או לא בתחום הנ"ל, אין סיבה להשתמש בשירות הנל

, ההתחלה שלך ההמשך שלי. לך תידע תחת איזה קטגוריה הזויה המשלוח שלך ייפול.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...