Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית שירות גרועה dhl אקספרס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשלוח חבילות דרך חברות קורייר - יש לשלם את המיסים לחברת הקורייר, ואח"כ ניתן לפנות למכס ולהגיש ערר על הסכום.

במשלוח דרך דואר חבילות (לא EMS) - יש להגיש ערר על המיסים לפני התשלום בדואר.

לפי התיאור של פות"ש - הוא זכאי להחזר בגין המס ששולם מרשות המיסים.

כמו כן, עושה רושם שהוא זכאי להחזר חלקי מחברת הקורייר (היו אמורים לחייב אותו בעמלות מעט יותר נמוכות)

ציטוט מאתר רשות המיסים :

מחלוקת בעניין המסים

משלוח המבוצע באמצעות חברת דואר ישראל

על עצם הדרישה לתשלום המסים, או על גובה המסים, ניתן להגיש בקשה לבירור בסניף/בסוכנות הדואר, לפני שחרור החבילה בסניף הדואר ותשלום המסים. את הבקשה לבירור ניתן להגיש בסניף הדואר שבו נמצאת החבילה (ע"ג טופס של חברת דואר ישראל) או לשלוח ליחידת מכס דואר חבילות, בציון כל פרטי החבילה. מגיש הבקשה רשאי לבקש להיות נוכח בעת בדיקת החבילה בתהליך הבירור, וזאת על גבי טופס הערעור שיגיש.

לטופס הבקשה לבירור הדרישה לתשלום מסים לחץ כאן.

משלוח המבוצע באמצעות חברת בלדרות

ניתן להגיש ערעור רק

שמזמין החבילה שילם את המיסים לחברת השילוח ובהצגת חשבונית תשלום. הבירור ייעשה מול יחידת התפ"ג (תביעות, פקדונות וגרעונות) בבית מכס נתב"ג, בטל': 03-9751172/71.

הבירור יעשה בכתב בפקס ולא בטלפון, בפקס שמספרו: 03-9751183.

לאחר

http://bit.ly/1TJeoa8

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה הוא זכאי להחזר? אני מניח שהחלקים כולל המשלוח עלו יותר מ-75 דולר, לכן הוא מחוייב בתשלום 48.1% מס כפי שרשמתי קודם. אין לו על מה לערער, רק להתבאס שזה לא הגיע דרך הדואר.

פורסם

אני הזמנתי חבילת חלקים לרכב שלי במחיר כולל של יותר מ-500 שקלים כולל המשלוח. בדואר רגיל. כל החלקים בשחרור מהיר.

אחרי שהחבילה הגיעה לארץ, החליטו שהם רוצים שחרור של משרד התחבורה. בגלל שהנציגה בירושלים לא יודעת לזהות את החלקים.

עד שתפסתי מישהו במשרד התחבורה שיכול לעזור, הסבירו לי שצריך להתקשר לדואר בירושלים כדי שיחזירו את החבילה לתל אביב לצורך בדיקה של 2 דקות ואז יחזירו את החלקים לירושלים.

גם בדואר עושים בעיות.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
למה הוא זכאי להחזר? אני מניח שהחלקים כולל המשלוח עלו יותר מ-75 דולר, לכן הוא מחוייב בתשלום 48.1% מס כפי שרשמתי קודם. אין לו על מה לערער, רק להתבאס שזה לא הגיע דרך הדואר.

אם עלות חלקים ללא משלוח עד פחות מ-75$ - פטור ממיסים.

אם 75$ ומעלה - תשלום מיסים עבור עלות חלקים+משלוח.

יתכן כי המוכר לא עשה הפרדה בסכומים בהצהרת מכס, ולכן חויב במיסים.

אין משהו חד משמעי, פעם בדואר נתפס ופעם בחברות השילוח. תלוי במזל שלך ובמה שהמוכר רשם בהצהרת המכס.

בחברת שילוח אין עניין של מזל. הנתונים של הצהרת המכס מוזנים למחשב בעת קבלת המשלוח, כך שבעת השחרור מהמכס הכל כבר ידוע.

במשלוח בדואר חבילות - המידע הנ"ל לא מוזן למערכת, לכן כאן יש אלמנט של מזל (כיום המכס הגדיל את מספר הבדיקות המדגמיות, כך שהסיכוי לתשלום מיסים גדל)

פורסם

כשזה קרה לי הודעתי לחברת שילוח שאני לא מעוניין בחבילה ושישלחו אותה בחזרה. אחרי כמה שיחות טלפון עצבניות מהם שלא עשו עלי רושם, קיבלתי את החבילה על חשבונם כי זה היה עולה להם יותר לשלוח אותה בחזרה. החצופים בהתחלה גם ניסו להפיל עלי דמי אחסנה (חבילה בגודל של קופסת סיגריות - מעמד לאיפון 4 לדש בורד) כאילו תפסתי להם חצי מחסן. אסור לוותר לחזירים כאלה.

פורסם

לא חשוב כבר שילמתי להם.

אבל הפוסט שלי היה בעיקר חידוד נושא הקומבינה והגניבה של חברות השילוח בארץ לאלה שרוצים להזמין מחול חלקי רכב/אחר.

פשוט לא נשאר כבר על מי לסמוך. מכריחים אותך להיות תחמן ושקרן

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

goose - מצטער אבל אני לא חושב כמוך - לא קומבינה ולא גניבה !

כשאתה מזמין משהוא מחו"ל אתה צריך לברר עלויות ! המוכר בחו"ל לא בקיא בחוקים שלנו , אפשר לקבל ממנו את עלות המשלוח בלבד !

אתה צריך להתקשר לחברת השילוח ולשאול אותם מה העלויות של השיחרור לפני הרכישה .

בעבר גם אני הופתעתי וכעסתי , לאחר שיחה עם חברת המשלוח הסבירו לי את התנאים שלהם , אתה יכול להסכים ולשלוח דרכם ואתה יכול להתעצבן ולא להסכים , תחפש חברת משלוח אחרת .

התנאים שלהם מאוד מאוד ברורים :

כל חבילה מתחת ל 75$ עוברת הליך שיחרור מהיר - אין תשלום .

בין 75$ ל315$ זה הליך אחר ויש עמלות - אף אחד לא מסתיר ממך , אני לא זוכר כמה אבל אם תתקשר יתנו לך פירוט מלא.

מעל 315$ זה הליך שאני לא מכיר - שוב תתקשר תשאל , תקבל תשובות (אתה יכול לבקש את זה בכתב) ואז תדע בדיוק למה לצפות כשהחבילה מגיעה .

זה שלפעמים זה מצליח לעבור ללא תשלום , זה רק בגלל החאפריות של הדואר/מכס (שימשיכו כך :lol:).

יש חוק ! וכל חבילה אמורה להשתחרר על פי החוקים .

פורסם

גם אני מאוכזב מDHL.

הזמנתי לפני חודש כמעט משענת יד תואמת מקור לרכב שלי מגרמניה. החבילה יצאה מגרמניה ב16.1 והגיעה לארץ ב27.1 (וזה לא חשוב שכל יום יש לפחות 6-7 טיסות מגרמניה לארץ).

מה שיותר נחמד זה שמאז אותו יום רביעי לפני שבועיים, החבילה עדיין במכס. :shock:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

dorsht - אם הזמנת שילוח DHL save אז זה DHL עד לארץ , מרגע שנכנס לפה זה עובר לדואר . (סוג של low cost )

ואז אלוהים יעזור לך עד שתקבל את המשלוח - למעשה זאת שיטת המשלוח הכי גרועה לארץ - גם עלות DHL , גם בטוח עובר במכס וגם זמני אספקה של דואר ישראל ... צפה לחודש עד חודשיים + "צינור של עלויות".

השתמשתי בשרות הזה לפני 4 חודשים , החבילה הגיע לישראל תוך 4 ימים (מארה"ב) ושכבה במכס חודש וחצי .

גם זה אחרי שמלאתי טופס תלונה ונידנדתי בפייסבוק של הדואר כמה פעמים .

פורסם

הקטע ההזוי שכל פעם באתר של DHL מופיע לי תאריך ושעה עם ההודעה הבאה:

"Shipment is prepared for customs clearance in country of destination"

(זאת אותה ההודעה מאז ה27.1)

וזה אכן עבר לידיים של דואר ישראל.

החבילה לא אמורה להתקע בכלל במכס, עלות המוצר 40 יורו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא מזמו הזמנתי דרך EBAY חלק לרכב שעולה באיזור ה1000 שקל,ביקשתי מהמוכר שירשום על החבילה 50$ בשביל לא לשלם מכס חבילות שעולות מעל 75-78 דולר נעצרות במכס.בסופו של דבר המשלוח הגיע אלי ושילמתי רק 38 שקל. השליח של חברת DHL אמר לי לא להזמין יותר דרך משלוח מהיר של DHL כי המכס עלה עליהם משו כזה ושכל חבילה שמגיע דרך DHL עוברת בדיקה במכס לא משנה כמה זה עולה ואיזה גודל החבילה רק שתדעו.

פורסם (נערך)
goose - מצטער אבל אני לא חושב כמוך - לא קומבינה ולא גניבה !

כשאתה מזמין משהוא מחו"ל אתה צריך לברר עלויות ! המוכר בחו"ל לא בקיא בחוקים שלנו , אפשר לקבל ממנו את עלות המשלוח בלבד !

אתה צריך להתקשר לחברת השילוח ולשאול אותם מה העלויות של השיחרור לפני הרכישה .

בעבר גם אני הופתעתי וכעסתי , לאחר שיחה עם חברת המשלוח הסבירו לי את התנאים שלהם , אתה יכול להסכים ולשלוח דרכם ואתה יכול להתעצבן ולא להסכים , תחפש חברת משלוח אחרת .

התנאים שלהם מאוד מאוד ברורים :

כל חבילה מתחת ל 75$ עוברת הליך שיחרור מהיר - אין תשלום .

בין 75$ ל315$ זה הליך אחר ויש עמלות - אף אחד לא מסתיר ממך , אני לא זוכר כמה אבל אם תתקשר יתנו לך פירוט מלא.

מעל 315$ זה הליך שאני לא מכיר - שוב תתקשר תשאל , תקבל תשובות (אתה יכול לבקש את זה בכתב) ואז תדע בדיוק למה לצפות כשהחבילה מגיעה .

זה שלפעמים זה מצליח לעבור ללא תשלום , זה רק בגלל החאפריות של הדואר/מכס (שימשיכו כך :lol:).

יש חוק ! וכל חבילה אמורה להשתחרר על פי החוקים .

אני רק רוצה לתקן אותך ואת האחרים שטענו שעל משלוח של פחות מ75$ אין מיסים.

גם אני חשבתי כך. מסתבר שזה לא נכון. המקרה שלי עוד נגמר טוב, בסופו של דבר הם ביטלו את התשלום, כנראה בגלל החשיפה ברשת והעובדה שאמרתי להם שיעשו עם החבילה מה שהם רוצים אני לא מקבל אותה. אולי גם הם הבינו שזה הזוי לחלוטין.

שאר הפרטים כאן. ההמלצה היא להימנע לחלוטין ממשלוח דרך החברות האלה כי ללקוח הפרטי העלויות פרט לעלויות השילוח הן מטורפות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

חברת שילוח = עקיצה כואבת .אכלתי אותה פעמיים ,שילמתי פעם אחת בUPS על חלק שעלה 60 דולר , 350 שקל נוספים דמי טיפול :x.לא מתעסק אם חברות שילוח יותר. ויתרתי על לא מעט מוצרים בגלל משלוחים דרכם.

• תוכן חדש...