Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברי פורום נכבדים,

יש ברשותי סוזוקי יורוסוויפט 2001 בעלת גיר אוטומט.

מאז שהרכב ברשותי (שנה וחצי) כשהייתי מכניס לרוורס הייתה מכה קלה.

לפני יומיים הרכב נתן מכה חזקה כאשר הכנסתי להילוך דרייב.

כעת בכל פעם שאני מכניס לדרייב הרכב נותן מכה חזקה.

כאשר אני עוצר עם הרכב, הוא נותן מכה חזקה בכל פעם שאני משחרר את הברקס.

בנוסף ארצה לציין שהרכב לא מוריד הילוך כאשר הדוושה נוגעת ברצפה.

אשמח לדעת מה אתם חושבים שצריך לעשות ומה העלויות המשוערות

תודה

עריכה אחרונה על ידי galivory
פורסם
נשמע כמו תושבת גיר, ובמקביל הייתי מחליף גם שמן גיר אם לא ידוע מתי הוחלף בפעם האחרונה.

מהיכן אתה בארץ ?

אשדוד

מה העלויות של החלפת תושבות ויישור קו שם?

פורסם

אם קיקדאון לא עובד, זה לא בגלל תושבת גיר. עד איזור -70-80 קמ"ש הוא אמור לעשות קיקדאון משלישי לשני, במהירות גבוהה יותר כבר לא כי אז הסל"ד בשני יהיה גבוה מידי.

האם התחלת נסיעה מתבצעת בהילוך ראשון?

האם הוא מעביר את כל ההילוכים 1-2-3?

פורסם
אם קיקדאון לא עובד, זה לא בגלל תושבת גיר. עד איזור -70-80 קמ"ש הוא אמור לעשות קיקדאון משלישי לשני, במהירות גבוהה יותר כבר לא כי אז הסל"ד בשני יהיה גבוה מידי.

האם התחלת נסיעה מתבצעת בהילוך ראשון?

האם הוא מעביר את כל ההילוכים 1-2-3?

מחר אני אבדוק האם הוא מתחיל בהילוך ראשון והאם כל ההילוכים עוברים.

תודה ושבוע טוב

פורסם

לפתע הבעיה נעלמה.

הגיר לא מקפיץ את האוטו בשחרור הברקס בהילוך דרייב.

אך עדיין מרגישים שמשהו לא בסדר שם.

מה כדאי לי לעשות?

פורסם
יש לך גם רעידות בR\D ?

אם כן אז יש מצב גדול שזו תושבת גיר.

יש רעידות בD וב-R.

מה עלות של החלפה של דבר כזה?

חייב ללכת למוסך שמטפל בגירים?

או שאפשר לעשות את זה בכל מוסך?

פורסם

ממליץ על מוסך בנושאים האלו לדעתי. אם זה תושבת גיר אז אין צורך ללכת למוסך לגירים אלא למוסך רגיל שאתה סומך עליו. למען האמת זה עוול גדול להחליף חלקים כאלו שהם לא מקוריים אבל צריך לבדוק שיש תושבות מקוריות לרכב שלך בעבר עבדתי בחנות לחלפים ויש רכבים ישנים שקשה מאוד למצוא חלקים מקוריים וכאלו. הנסיון שלי בתושבות הוא על הפנים במיוחד בלא מקוריות. לילה טוב ובהצלחה.[emoji8]

פורסם
ממליץ על מוסך בנושאים האלו לדעתי. אם זה תושבת גיר אז אין צורך ללכת למוסך לגירים אלא למוסך רגיל שאתה סומך עליו. למען האמת זה עוול גדול להחליף חלקים כאלו שהם לא מקוריים אבל צריך לבדוק שיש תושבות מקוריות לרכב שלך בעבר עבדתי בחנות לחלפים ויש רכבים ישנים שקשה מאוד למצוא חלקים מקוריים וכאלו. הנסיון שלי בתושבות הוא על הפנים במיוחד בלא מקוריות. לילה טוב ובהצלחה.[emoji8]

תודה רבה

פורסם

בעיה שהולכת ונעלמת לא יכולה בדרך להיות קשורה לתושבות. תושבת קרועה לא תתחיל פתאום לתפקד כמו שצריך.

היה לי משהו דומה בסוויפט 94 שלי, היא בגדול זהה למודים הבאים על 2003.

שילוב עם מכה לרוורס, אין קיקדאון, משולב להילוך שלישי כל הזמן.

הבעיה הופיעה כשהאוטו היה קר, לאחר מכן נוסע מצויין.

הסתדר לאחר החלפת יחידת פיקוד אלקטרונית של הגיר.

תבדוק צבע ומפלס שמן גיר אם עוד לא בדקת.

מנוע פועל אחרי נסיעה של לפחות 20-30 דקות, להעביר את הידית בכל המצבים, לאחר מכן בדוק מפלס, עם מנוע פועל כאמור.

לא יודע רק אם הבדיקה הנכונה היא בניוטרל או בפארקינג. מתקבלת קריאה שונה בשני המצבים האלו, אולי מישהו יודע באיזה מצב נכון לבדוק?

פורסם
בעיה שהולכת ונעלמת לא יכולה בדרך להיות קשורה לתושבות. תושבת קרועה לא תתחיל פתאום לתפקד כמו שצריך.

היה לי משהו דומה בסוויפט 94 שלי, היא בגדול זהה למודים הבאים על 2003.

שילוב עם מכה לרוורס, אין קיקדאון, משולב להילוך שלישי כל הזמן.

הבעיה הופיעה כשהאוטו היה קר, לאחר מכן נוסע מצויין.

הסתדר לאחר החלפת יחידת פיקוד אלקטרונית של הגיר.

תבדוק צבע ומפלס שמן גיר אם עוד לא בדקת.

מנוע פועל אחרי נסיעה של לפחות 20-30 דקות, להעביר את הידית בכל המצבים, לאחר מכן בדוק מפלס, עם מנוע פועל כאמור.

לא יודע רק אם הבדיקה הנכונה היא בניוטרל או בפארקינג. מתקבלת קריאה שונה בשני המצבים האלו, אולי מישהו יודע באיזה מצב נכון לבדוק?

אני אקח אותו למסוכניק שלי שיבדוק את זה.

תודה!

• תוכן חדש...