Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה חודש ממש כבד מבחינת בלתמים וממש לא מתאים עוד אחד....

בגדול: יש לי כבר מס' חודשים בעיית אוורור, המאוורר של המעבד עובד לסירוגין, עד כה הכל תפקד בסדר. גם כעת כשאני בודק טמפ' נראה שהכל בטווח התקין (יש אוורור חזק בנוסף אליו, וצלעות קירור).

זה הרקע.

הבעיה: אתמול המחשב נכבה בטעות אחרי שהוא עבד בסדר בבוקר, מפעיל מחדש, הלוגו של ווינדוס (7) עולה, ו.... זהו, המסך לא מקבל אות יותר.

ריסט, שוב.

ריסט, שוב.

ריסט, סייף מוד, עולה כשורה.

ריסט, שוב לא עולה.

ריסט, ריקאברי, לא מזהה אף תקלה.

אין נק' שחזור.

שחזרתי את הbios לערכי דיפולט, מעלה, לא עולה.

אוקי, אולי יש קורפשן.

מפרמט, מתקין את ווינדוס 10.

ההתקנה מסתיימת בהצלחה והמחשב עולה, הידד.

יוצא מהבית, חוזר - התקלה לעיל חוזרת....

סמל של ווינדוס, מסך מאבד אות. וחוזר חלילה.

אני אובד עצות.

לא נשמע לי הגיוני שזה בגלל המאוורר, איבוד אות מסך בסטארט אפ? עליה מוצלחת בסייף מוד? מוזר.

אני כמובן ארכוש חדש ואחליף ואתפלל לכל האלוהימים שזה יעזור אבל אני סקפטי.

אם למישהו יש עוד עצות, אנא, בחייאת, עזרו לי. אני מתחרפן כאן. רק אתמול התקנתי את הסאונדבר במקום ההוא שהתקלקל וממש באותה נק' זמן המחשב קרס והשפיות שלי (מה שנשאר ממנה) מאיימת לקרוס איתו!

אאאהההעעעעעעע

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע כמו דרייבר של כרטיס מסך שמחרפן את הווינדוס.

יש לך כרטיס מסך? אם כן, ויש יציאת וידאו מהלוח אם, נסה לעבוד דרכה, כמובן אחרי שתמחק את הדרייבר דרך סייף מוד.

Stay Dirty

פורסם

אין, היציאת hdmi היא ישירות מהלוח אם. מה גם שלא מאוד הגיוני שזה יקרה ישר לאחר פירמוט מחודש.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מסכים אך ווינדוס מוריד עדכונים ומתקין על דעת עצמו, לכן אני חושב שהוא התקין עדכון דרייבר כלשהו.

זה גם מסביר למה 10 עבד בהתחלה ועכשיו כבר לא.

בכל מצב כדאי לנקות את המאוורר ולגרז או לשמן לו את הציר, ואם זה לא עוזר אז להחליף.

Stay Dirty

פורסם

ברןך הבא למועדון.

אצלי גם הווינדוס לא עלה השבוע - בסוף מסתבר שהארד דיסק הלך פקקטה.

הנייד בן 5 אוטוטו, אז אין טעם לתקן/לרכוש חדש.

עוד חצי שנה אחי יוכל להביא לי מחשב מארה"ב, בנתיים ארגנתי לי נייח לבנתיים, ואני מחפש מישהו שמעוניין להפטר מהנייד הישן שלו - אבל שיש לו הארד דיסק תקין - ככה יהיה לי עוד קצת זמן לסחוב עם הנייד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש לך pci express ? נסה לחבר כרטיס מסך חיצוני ותראה אם הוא עולה כמו שצריך. במידה ולא, בהנחה שזה לא עניין של טמפרטורה, כנראה לוח דפוק, אבל לא יזיק לפרק רכיב רכיב, אולי זה הזכרון.

אם אתה רוצה קשיח sata לבדיקה יש לי אחד לתרומה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תתקין לינוקס יובונטו, ותבדוק אם התופעה חוזרת.

אם כן יש לך בעיית חומרה.

אם לא, זה סתם הח_א שמיקרוסופט מאכילה את משתמשי החלונות שלה.

פורסם

אני התקנתי 10 ואין שום חרא, יש לו בעיית חומרה כלשהי, במיוחד שזה חוזר ונשנה על גבי שתי מערכות הפעלה.

מה שכן,

בלינוקס זה לא היה קורה :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אם בסייף מוד הכל תקין זה נראה לי בעיית דרייברים, יש מצב שה windows update מוריד לך כל פעם מחדש דרייבר לימון?

כנס ל safe mode with networking, בטל windows update, הורד והתקן דרייבר נורמאלי.

פורסם

קרה לי גם מקרה דומה, ניסיתי את כל הטריקים שכתובים בספר ולא עזר, בסופו של דבר הבעיה היתה בכרטיס זיכרון (DDR) שהלך.

שווה להחליף לאחד אחד אם יש בנמצא ולבדוק אם זאת גם הבעיה פה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

פירקתי היום בבוקר את המחשב.

לא ראיתי שום דבר לא תקין, אין ריח שרוף, קבלים נפוחים, כלום.

ניקיתי את המאוורר ואת בית המאוורר, ואת צלעות הקירור עליו הוא יושב.

המאוור מסתובב, אבל עדיין יש CPU FAN ERROR בעת העליה.

הבעיה נשארה על כנה.

בדיקות הבאות שאבצע:

1. אנסה להשיג DRAM ולראות האם זה אולי קשור (למרות ששוב, זה מוזר, בגלל עניין הSAFE MODE)

2. אנסה להחליף מאוורר

3. אנסה למצוא הארדיסק ולבדוק האם זה קשור (יש לי 2 הארדיסקים במחשב עצמו של 2TB כל אחד, אבל אני לא רוצה לפרמט אותם כי יש עליהם ים מידע).

איזה עצבים, הבעיה הזו כ"כ מוזרה שאני לא מצליח לחשוב על אבחון מתאים... הפחד הגדול שלי הוא שיש בעיה כלשהי בלוח אם :|

פורסם

תחליף מאוורר לפני שתפנה למחוזות אחרים. האם המחשה עובד תקין אחרי זמן מסויים שהיה כבוי?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...