Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם המסך שחור - איך אתה יודע שיש ריבוט? לפי רעש המאוורר ואורות החזית?

ד"ר - כמו אור הנפלוק\קאפסלוק אתה יכול לחבר עכבר חוטי ולראות אם התאורה בתחתיתו פועלת. בכל מקרה, זה יתן מידע חלקי מאוד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב,

מסתבר שאין לי נורת נמלוק.

מה שכן ניסיתי ללחוץ מס' פעמים על ctrl+alt+del תחת ההנחה שאם הכל עובד ורק המסך לא מקבל אות, הפיקוד יעבוד: לא עבד.

ניסיתי להעלות כאשר הריבוט האוטומטי אינו מאופשר כפי שנמסיס הציע, לא סייע - המסך הופך לשחור וזהו.

בנוסף, לאחר ההתקנה של WIN10, כעת SAFE MODE לא עולה: כשאני מנסה להעלות SM, המחשב חוטף ריבוט אוטומטי.

הדיסקאונקי השני בבית שבק חיים, כמובן, ולכן אני עכשיו תוהה האם לשכתב את הקיים (שמכיל את התקנה של WIN10) לטובת הUBUNTU.

אינעל העולם

אוקיי, בשלב הזה אם מסתובב לך ספק כח נוסף בבית, או יש לך אחד תואם במחשב אחר, הייתי מנסה לחבר אותו.

פורסם

אין לי ספק כוח, אבל היות ויש מתח רציף כל הזמן אני לא ממש מבין את המוטיבציה..

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לבדוק שכל המסילות תקינות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אין לי ספק כוח, אבל היות ויש מתח רציף כל הזמן אני לא ממש מבין את המוטיבציה..

בהחלט יכול להיות שהספק קורס תחל עומס. זה לא בדכ בנפילה של הספק, אלא במתח נמוך שלא מאפשר לרכיבים לתפקד.

פורסם

מעניין, למרות שזה לא מתיישב לי כ"כ עם עניין הסייף מוד. ההימור שלי עדיין על צד התוכנה אבל אולי אני סתם אופטימי... אנסה להשיג ספק לבדיקה, אולי יהיה אצל עופר

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מחזק את העניין של הספק. הגיע מחשב למעבדה של חבר, אחרי 3 יום של שבירת ראש הגיע המסקנה שהספק כח לא נותן מתח נמוך של 5V, ו12 כן.. הבעיה הייתה דומה למה שאתה מתאר עכשיו רק בתדירות גבוהה יותר.

חשוב לציין שכרטיס מיוחד שמתחבר ללוח אם ונותן קוד תקלה עלה על זה

פורסם
מעניין, למרות שזה לא מתיישב לי כ"כ עם עניין הסייף מוד. ההימור שלי עדיין על צד התוכנה אבל אולי אני סתם אופטימי... אנסה להשיג ספק לבדיקה, אולי יהיה אצל עופר

בסייפ מוד עקרונית מערכת ההפעלה טוענת כמות מינימלית של דרייברים ובדרך כלל הרכיבים עובדים ברמת ביצועים נמוכה יותר.

אם יש לך מולטימטר אתה יכול לנסות למדוד, אבל לפעמים צריך סקופ כדי לראות נפילה רגעית.

פורסם

נדאג לך לאחד לבדיקה 8)

• תוכן חדש...