Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא

בנוסף, הטמפ' נשארת זהה עם/בלי מאוורר - כנראה תודות לכך שיש במארז עוד 4 מאווררים, צלעות קירור, ושהמחשב לא מתאמץ בפעולה הסטנדרטית שלו עד כדי הגעה לחימום הCPU.

אני מניח שאם אתחיל להריץ וידאו או חישובים אחרים הטמפ' תעלה, אבל זה לא המקרה כל עוד אני בשלבי הBOOT.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

באמת בתור ניסיון ראשון הייתי מתחיל מלהעלות UBUNTU ב LIVE USB.

http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/

הכלי הזה קליל מאוד.

אם המחשב יעשה BOOT כמו שצריך - אני חושב שאפשר לשלול בעיות RAM וכו' ואפשר להגיד שמשהו בווינדוס השתבש.

אחרי שתבדוק את זה אני חושב שיהיה קל יותר להגיע לפתרון.

בצעד הבא הייתי מנסה לחזור אחורה לווינדוס 7.

אגב, ה CPU FAR ERROR יכול להיגרם גם מכשל בלוח האם( אולי המאורר לא מעביר נתונים טובים למרות שהוא מסתובב). בביוס יש הגדרה שאמורה לנטרל את המערכת כאשר הטמפ' של המעבד עולה, תבדוק אם ניתן לנטרל אותה בשביל לנסות לראות אם זה מונע מהמחשב לענות ( כמובן שלא להשאיר את ההגדרה הזאת, חייב שהמחשב יבצע ריסט כאשר החום עולה ).

בנוסף אתה יכול לצורך הניסיון לחבר מאורר לחיבור שליד המעבד( ואת זה של המעבד לחיבור אחר) ולראות אם יש שינוי בשגיאה.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

תודה על הלינק יניב, אנסה גם את זה.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

איזה אתחול אוטומטי?

איזה מסך כחול?

אחרי הלוגו של ווינדוס המחשב עדיין דלוק, אבל המסך לא מקבל אות יותר. אין לי מסך כחול, אין אתחול. black screen (of death)

פורסם

יש לך נורה של Num lock במקלדת? אם כן כאשר אין תצוגה תלחץ ותראה אם זה מגיב. אם כן המחשב עובד וזו בעיה של רזולוציה.

אם כן, תנסה לחבר מסך אחר ולראות אם יש שינוי.

פורסם

אור -

הבעיה שאתה מתאר מוכרת לי.

נתקלתי בכוננים קשיחים מסויימים שהייתה בעיה להתקין עליהם חלונות 10.

אני ממליץ לך דבר ראשון לנסות להתקין על הארד דיסק אחר.

פורסם

טריין שים לב שהבעיה התחילה עם WIN7.

אני בכ"א אנסה גם החלפת HD במידה ופתרונות 'קלים' יותר לא יעבדו.

יואב - הוספתי לרשימה, אנסה.

פורסם

אני עובד ביקנעם.

אם היום בערב העסק לא נפתר, אגיע כנראה מחר לחיפה עם המחשב, אז אולי אהיה איתך בקשר ונתאם איסוף ורולדין.

פורסם
איזה אתחול אוטומטי?

איזה מסך כחול?

אחרי הלוגו של ווינדוס המחשב עדיין דלוק, אבל המסך לא מקבל אות יותר. אין לי מסך כחול, אין אתחול. black screen (of death)

בחלק גדול מהמקרים יש שם מסך כחול שאתה לא מספיק לראות בגלל האתחול המהיר.

פורסם
אני עובד ביקנעם.

אם היום בערב העסק לא נפתר, אגיע כנראה מחר לחיפה עם המחשב, אז אולי אהיה איתך בקשר ונתאם איסוף ורולדין.

בכיף, שלח לי הודעה פרטית במידה ורלוונטי.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תכנס לevent viewer

ללשונית system. תרפרף שם ותבדוק אם אחד הwarning מדבר על display adapter.

לטעמי מדובר בתקלת כרטיס מסך אבל צריך לבחון מקרוב.

Peugeot  5008 2023 

פורסם
אני עובד ביקנעם.

יש לי גם כונן שאפשר לעשות עליו ניסיונות. אל תדאג :wink:

פורסם

טוב,

מסתבר שאין לי נורת נמלוק.

מה שכן ניסיתי ללחוץ מס' פעמים על ctrl+alt+del תחת ההנחה שאם הכל עובד ורק המסך לא מקבל אות, הפיקוד יעבוד: לא עבד.

ניסיתי להעלות כאשר הריבוט האוטומטי אינו מאופשר כפי שנמסיס הציע, לא סייע - המסך הופך לשחור וזהו.

בנוסף, לאחר ההתקנה של WIN10, כעת SAFE MODE לא עולה: כשאני מנסה להעלות SM, המחשב חוטף ריבוט אוטומטי.

הדיסקאונקי השני בבית שבק חיים, כמובן, ולכן אני עכשיו תוהה האם לשכתב את הקיים (שמכיל את התקנה של WIN10) לטובת הUBUNTU.

אינעל העולם

• תוכן חדש...