Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנאה להמונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני להעלות סוגיה מרגיזה בא אני ניתקל במהלך גלישתי באתר.ישנם המון חברי פורום

המוחים .מיתרברבים .מיתעצבנים או תיקראו לזה איך שתרצו -על כך שאין מספיק מכוניות מהנות בארץ שהיבואנים אטומים(ראה הודעת מסורבות עלייה) והביוקרטיה משוחדת

ושלא תבינו לא נכון אני לא מבין גדול ולא מתיימר להיות אבל רובם כאן מטורפים על מכוניות נהיגה הנאה והנעה אבל בשביל עצמם הם לא יקנו יעדיפו לאנטיס של אבא ורק כדי לא לרכוש מכונית ספורט(ראה מודעת - מי אתה מה אתה ועל מה אתה נוהג)

ואני שואל אתכם אותם אנשים שכול כך מבינים ובוודאי שמזילים קצת ריר ואולי גם מקנאים

למה אבל למה אתם לא רוכשים אחת .נכון ישנם מיליון תירוצים הרכב יקר ולא פרקטי האחזקה שוחטת והדלק יקר אבל תחשבו רגע אים לא עכשיו אז מתי.שתהיו בני 40 ו 3 ילדים משכנתא

על הראש ואישה ממורמרת אני בטוח שלא או אולי אני טועה?

אני חושב שכול חובב הגה מצוי יכול להרשות לעצמו מכונית נהיגה קטנה ומהנה ולזכותי יכולות לבוא הראלי XSI GTI פונטו GT קליאו ספורט יאריס ספורט ועוד הרשימה מיתארכת

ובאמת לעזאזל הכול במדינה בא רובם נוסעים על קופסאות משעממות וחסרות יחוד עבודה קשה ובוס מעצבן כבישים מחפירים ומישטרה אידיוטית.לנו חובבי ההגה ובעלי אותם מכוניות חביבות תמיד ישאר החיוך המטופש מאחורי ההגה לאחר סיבוב חד והיגוי יתר משמח

תוסיפו לזה שילדה מרנינה ומנוע חמוד וקיבלתם את המתכון המושלם להנאה

ומי שלא חושב כך שיבושם לו !!!

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן אני כזה .....40 + 3 + משכנתא........למה לזלזל????

הכל בראש ידידי, כל זמן שהתגובות בסדר והפרקינסון לו התלבש לי על העניינים אני מתגלגל.

דרך אגב ב- 172 יש תא מיוחד למקל הליכה :biglaugh:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

באנגליה המכוניות יותר יקרות מבכל אירופה ומספר מכוניות הספורט הוא הגדול בעולם.

מוכרים שם 60000 מכוניות פתוחות בשנה.

אם יבואן בארץ יביא מכונית ספורט שעולה 50000 ש"ח הוא יצליח למכור כמה עשרות.

אם הוא יביא קופסה עם 4 דלתות,תא מטען,מנוע 1.6 אוטו' ב 100000 ש"ח הוא ימכור אלפים.

זה מה קונים פה וזה מה שמוכרים פה

אייל

פורסם
מוכרים שם 60000 מכוניות פתוחות בשנה.

מאיפה הנתון הזה? אם הוא נכון זה באמת מדהים, במיוחד בהתחשב בעובדה שזאת מדינה קרה וגשומה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין את מי להאשים, מלבד את המיסוי המטורף שמציב את המכונית כהשקעה.

ורוב ההשקעות הן סולידיות. ולכן גם המכונית שנרכשת סולידית בהתאם (מאזדה 3 וכו').

אי אפשר לצפות מאנשים לקנות צעצועים במאות אלפי שקלים, ומצד שני בוודאי שאי אפשר לצפות מהם לקנות 106 מתפרקת בשביל הנאה מנהיגה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אז קונים מכונית מהירה (וזה רק למי שיש כסף ופנאי להתעסק בזה) ואז מה? מרגישים מגניבים כשנוסעים איתה לסופר? בשביל מה? זה טוב רק לצעירים רווקים או למי שיש לו יותר ממכונית אחת...

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אז קונים מכונית מהירה (וזה רק למי שיש כסף ופנאי להתעסק בזה) ואז מה? מרגישים מגניבים כשנוסעים איתה לסופר? בשביל מה? זה טוב רק לצעירים רווקים או למי שיש לו יותר ממכונית אחת...

מה? נפלת על השכל? מאיפה הבאת את זה? מכונית ספורטיבית מתאימה לכל מי שאוהב מכוניות ספורטיביות. באם הוא זקן או צעיר, רווק או נשוי, גבר או אשה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה? נפלת על השכל? מאיפה הבאת את זה? מכונית ספורטיבית מתאימה לכל מי שאוהב מכוניות ספורטיביות. באם הוא זקן או צעיר, רווק או נשוי, גבר או אשה.

רוני

או כושי. שכחת כושים :shock:

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
נראה לך? לכושים אסור אפילו לעלות על אוטובוס :-P:wink:

LOL, אני חשבתי על זה כשכתבתי את התגובה...

פורסם

אני דווקא חושב שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו "מכונית נהיגה קטנה ומהנה",אי אפשר לבוא בטענות לאנשים שלמרות אהבתם למכוניות ממשיכים לנסוע "בקופסות" משעממות אבל אמינות ופרקטיות.

אני חושב שלמרות האהבה למכוניות ישנם עוד צרכים בחיים וזה לא נכון להשקיע כל גרוש במכונית שבסופו של דבר יגמרו לך הגרושים להחזיק אותה ואז תפסיד גם את הכסף שהשקעת בה וגם את הדברים שהיית יכול לעשות/לקנות עם הכסף שהשקעת באוטו.

ואני כבר לא מדבר על אנשים עם משפחה שצריכים מהאוטו שלהם גם פרקטיות (ולהחזיק שתי מכוניות זה יקר).

ככה שלדעתי הקביעה שלך חד משמעית מדי :roll:

נ.ב.

גם אני הייתי רוצה לראות יותר מכוניות ספורט/ספורטיביות בארץ.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לא קונים מכונית מהירה בשביל להרגיש "מגניב" כשאתה נוסע לסופר.

זה מאוד עצוב אם מישהו קונה מכונית ספורט רק בשביל להיות "מגניב".

ואין שום קשר בין הגיל והמצב המשפחתי לבין החיבה לרכב והרצון לנהוג באוטו מהנה.

אני מכיר אנשים בני 40 עם ילדים (ואישה ממורמרת :lol:) שהdaily driver שלהם זה STI ופיאט קופה.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

אה שכחתי איוו ואסתי....

אבל חוץ מזה אני רק חושב שלהרבה אנשים בארץ למרות שהם חולי הגה הדאגה העיקרית שלהם בחיים היא לאו דווקא לקנות מכונית ספורט עם מצב כלכלי ככה-ככה בלשון המעטה ובארץ שבכל מקרה אי אפשר להוציא מהמכונית את המקסימום או כל דבר שקרוב לכך..

אני פשוט לא חושב שפותח השרשור צריך להתפלא כל כך למה אנשים לא רצים ישר לקנות מכוניות ספורט.... זה הכל....

ולא, לא זכור לי שנפלתי על השכל.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...