Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנאה להמונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה סיכון זה? נסה אבא עם R1.. (בטח יש כאלו, איפשהו).
אם אתה רוצה להיכנס לקטנות אני מכיר מישהי שלאבא שלה יש R1, אבל יש לו עוד שלושה אפסים אחרי האחד (R1000).

אבל באופן כללי גם ממכוניות מעט גדולות יותר ניתן להפיק הנאה (פאסאט וכו'- לא הכי זול אבל עדיין בגדר הסביר) ומה לעשות (ואני יודע שזה משפט נדוש) מר ישראלי הולך אחרי העדר, הוא שומע לנטיס זה טוב קונה, הוא שומע שפלוצמנגן זה גרמני אז הוא יודע שזה טוב אבל זה המכונית של היטלר.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואם כבר אנחנו בעניין של משפחה.. אני מכיר דוגמא טובה מאוד למי שהפך לאבא ומכר את הגולף vr6 שלו כי הוא לא רצה שיהיה סיכון שהילד שלו יגדל בלי אבא...

גם זה שיקול...

שיקול קצת מוזר אם תשאל אותי.

הייתי מבין אם הוא היה מוותר על הפרארי אנזו שלו (שזה רכב מסוכן :-P )...

אבל על הגולף VR6? באותה מידה הוא צריך גם לוותר על המאזדה לנטיס או קורולה או מה שלא יהיה...

הרי גם איתן קיים סיכוי להקלע לתאונה...עם כל רכב קיים סיכוי.

אז למה לא לוותר בכלל על רשיון הנהיגה?

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

• תוכן חדש...