Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנאה להמונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה שכחתי איוו ואסתי....

אבל חוץ מזה אני רק חושב שלהרבה אנשים בארץ למרות שהם חולי הגה הדאגה העיקרית שלהם בחיים היא לאו דווקא לקנות מכונית ספורט עם מצב כלכלי ככה-ככה בלשון המעטה ובארץ שבכל מקרה אי אפשר להוציא מהמכונית את המקסימום או כל דבר שקרוב לכך..

אני פשוט לא חושב שפותח השרשור צריך להתפלא כל כך למה אנשים לא רצים ישר לקנות מכוניות ספורט.... זה הכל....

ולא, לא זכור לי שנפלתי על השכל.

איש חרדל, לא יודע אם שנינו גרים באותה מדינה, אבל אני לא חושב שתהיה לי בעיה להוציא את המקסימום מכל מכונית שנמכרת כאן (כולל 911). המקסימום שלי, כמובן.

לא חסרים כאן כבישים טובים, מפותלים, וריקים. בצפון, בדרום, באיזור ירושלים.

אז בלי סיפורי "אי אפשר להוציא את המקסימום מהמכונית", כי להוציא את המקסימום זה לא להגיע לvmax שלה (למרות שגם את זה אפשר לעשות כאן בלי בעיה).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנאדם חובב הגה בעל משפחה יקנה מכונית משפחתית בגלל הצורך שלו בזה בשביל המשפחה, וזה יוצר מצב שאם הוא רוצה הנאה הוא צריך לקנות עוד מכונית כדי להנות ממנה בסופי שבוע ואז ההוצאות גודלות ולא לכולם יש את הכסף במיוחד שמכונית ספורטיבית עולה היום כמו משפחתית (מדובר על חדש). מי שיכול להרשות לעצמו רכב ספורטיבי לסופי שבוע זה מי שיש לו רכב משפחתי מהעבודה, ואת זה לא כולם מקבלים.

אני עדיין צעיר, מבחינתי מכונית עם 2 מושבים זה הכי נוח כי אני לא לוקח איתי אנשים כמעט, אני מאמין שיהיו ילדים אני אסתכל על זה אחרת ואחשוב פעמיים לגבי רכב עם 3 דלתות שצריך להיכנס בשביל הילדים מאחורה וזה כבר מסורבל (אף אחד לא מבין מה אני מוצא בהאצ'בק קטנות אבל אני אוהב כאלה)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מאיפה הנתון הזה? אם הוא נכון זה באמת מדהים, במיוחד בהתחשב בעובדה שזאת מדינה קרה וגשומה...

רוני

זה פשוט חוש ההומור האנגלי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
איש חרדל, לא יודע אם שנינו גרים באותה מדינה, אבל אני לא חושב שתהיה לי בעיה להוציא את המקסימום מכל מכונית שנמכרת כאן (כולל 911). המקסימום שלי, כמובן.

לא חסרים כאן כבישים טובים, מפותלים, וריקים. בצפון, בדרום, באיזור ירושלים.

אז בלי סיפורי "אי אפשר להוציא את המקסימום מהמכונית", כי להוציא את המקסימום זה לא להגיע לvmax שלה (למרות שגם את זה אפשר לעשות כאן בלי בעיה).

טוב אז תזכיר לי לא להיות לידך כשאתה מוציא את המקסימום מ-911 בכבישים באיזור ירושלים

ד"א תודה תומר על העזרה... :smile:

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

שימו לב שגם להרבה מבעלי הממון הגדולים בארץ אין איזה צי מכוניות אדיר..

אלה בסה"כ BMW 7, Mercedes S Class או Audi A8 (או פייטון :lol:)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שימו לב שגם להרבה מבעלי הממון הגדולים בארץ אין איזה צי מכוניות אדיר..

אלה בסה"כ BMW 7, Mercedes S Class או Audi A8 (או פייטון :lol:)

אולי זה בגלל שאין להם צורך במשהו אחר, אז הם לא יוצאים מגדרם בשביל לקנות מכונית אחרת? בשביל בעל הממון שאינו חובב רכב זה לא ממש חשוב להשיג איזו גרסה אקזוטית של מכונית פאר כזו או אחרת. הוא נכנס לסוכנות מרצדס/אאודי/ב.מ.וו ומזמין.

ואיש החרדל - הדאגה העיקרית של כולנו היא לא המכונית שלנו אלא עבודה/משפחה וכולי, אבל מי שאוהב את התחום - ישקיע. בדיוק כמו שיש הרבה מאוד אנשים עם מערכות סטריאו יקרות בבית, או סתם תחביב יקר אחר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי, גם בעל משפחה יכול להנות. יש גם מכוניות משפחתיות בעלות הגה חביב. (פוקוס, 306 , מאזדה 3, 6 וכו'). ואני מכיר אנשים שקנו 306 כי הם היו צריכים מרווח ונוחות בשביל המשפחה, אבל הם גם רצו להנות מאחורי ההגה בסיבובים שיש פה בארץ. (ואת זה לפחות לא חסר). הנאה לאו דווקא באה מביצועים. יש בעלי משפחות, שבאותם עלויות אחזקה של משפחתית ממוצעת מחזיקים רכבים מהנים לנהיגה, ופשוט לא נוהגים על 250 קמ"ש. פשוט נהנים מאחורי ההגה. נכון, זה לא אותו הגה כמו של המיאטה, אבל המכוניות האלה גם יודעות לספק הנאה במחיר ממוצע לכל כיס.

פורסם
אולי זה בגלל שאין להם צורך במשהו אחר, אז הם לא יוצאים מגדרם בשביל לקנות מכונית אחרת? בשביל בעל הממון שאינו חובב רכב זה לא ממש חשוב להשיג איזו גרסה אקזוטית של מכונית פאר כזו או אחרת. הוא נכנס לסוכנות מרצדס/אאודי/ב.מ.וו ומזמין.

ואיש החרדל - הדאגה העיקרית של כולנו היא לא המכונית שלנו אלא עבודה/משפחה וכולי, אבל מי שאוהב את התחום - ישקיע. בדיוק כמו שיש הרבה מאוד אנשים עם מערכות סטריאו יקרות בבית, או סתם תחביב יקר אחר.

רוני

ואם כבר אנחנו בעניין של משפחה.. אני מכיר דוגמא טובה מאוד למי שהפך לאבא ומכר את הגולף vr6 שלו כי הוא לא רצה שיהיה סיכון שהילד שלו יגדל בלי אבא...

גם זה שיקול...

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
לדעתי, גם בעל משפחה יכול להנות. יש גם מכוניות משפחתיות בעלות הגה חביב. (פוקוס, 306 , מאזדה 3, 6 וכו'). ואני מכיר אנשים שקנו 306 כי הם היו צריכים מרווח ונוחות בשביל המשפחה, אבל הם גם רצו להנות מאחורי ההגה בסיבובים שיש פה בארץ. (ואת זה לפחות לא חסר). הנאה לאו דווקא באה מביצועים. יש בעלי משפחות, שבאותם עלויות אחזקה של משפחתית ממוצעת מחזיקים רכבים מהנים לנהיגה, ופשוט לא נוהגים על 250 קמ"ש. פשוט נהנים מאחורי ההגה. נכון, זה לא אותו הגה כמו של המיאטה, אבל המכוניות האלה גם יודעות לספק הנאה במחיר ממוצע לכל כיס.

צודק במאה אחוז!!!!

במקרה יש לי בבית פוקוס והיא מאוד מהנה...

אומנם היא של אמא והיא ליסינג והיא אוטומטית והיא רק 1.6, אבל עדיין אני נהנה בכל נסיעה שלי איתה....

יש היום מכוניות משפחתיות מהנות כמו ש itamarg אמר ואמר נכון מאוד...!!!

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם
ואם כבר אנחנו בעניין של משפחה.. אני מכיר דוגמא טובה מאוד למי שהפך לאבא ומכר את הגולף vr6 שלו כי הוא לא רצה שיהיה סיכון שהילד שלו יגדל בלי אבא...

גם זה שיקול...

זה סיכון זה? נסה אבא עם R1.. (בטח יש כאלו, איפשהו).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בשביל זה המציאו את הגרסאות ה"חמות" למשפחתיות, הלא כך?

בכל מקרה, כמו שקודמי אמר - מה עם אנשים שאוהבים דו"ג? מה לא מגיע להם להינות? אם יש להם משפחה אז לא מגיע להם להנות?

בכל מקרה יש מספיק אנשים שלא יתפשרו על הספורטיביות, והאוטו המשפחתי יהיה STI.

יש כאלו שיתפשרו איפשהו באמצע, ויקנו 306XSI או גרסה חמה אחרת למשפחתית.

ויש כאלו שיוותרו על התחביב והאהבה בשביל המשפחה, ויקנו לאטניס.

את האחרונים אני לא ממש מחבב, כי גם אדם עם משפחה יכול להיות בעל תחביבים :).

משכנתא זה קל

פורסם

אני ראיתי 645 עם כיסא של תינוקות מאחורה

וגם אישה הולכת לקניות עם הלנסר איבו שלה ועם התינוקת שלה

Vw Polo GTI

פורסם

אני ראיתי כסא של ילדים עם 645 מסביב.

פותח השרשור מתייחס לרכבים מהנים וזולים, שכל אחד יכול לקנות בתקציב של משפחתית אפרורית ומשמעממת, ואפילו בפחות. ה-645 לא ממש עונה לקריטריונים (אפילו שהיא בצבע אפור).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מאיפה הנתון הזה? אם הוא נכון זה באמת מדהים, במיוחד בהתחשב בעובדה שזאת מדינה קרה וגשומה...

רוני

http://www.theherald.co.uk/news/30917.html

recent studies of the new-car convertible market on the continent show that 60,000 are registered in the UK each year

Only Germany, with 120,000 sales each year, beats Britain in the niche market.

תרגום:

באנגליה מוכרים 60000.

בגרמניה 120000

אייל

פורסם

גם זה שיקול...

ואו!! את הגולף VR6 שלו?? בהחלט, מכונית מסוכנת לאין ערוך!! פחד אלוהים!! גם בכלל לא פרקטית!! :-P

עכשיו אתה באמת עושה צחוק. מילא הייתה לו איזו מכונית ספורט קיצונית. כולה גולף VR6 מסכנה, כזאת שסבתות קנו כגרסה הכי מאובזרת של הגולף. כזאת עם התנהגות צפויה ובטוחה, מנוע גמיש ונעים עם מספיק כוח ועם מקום מאחורה לכסא ילדים ולקניות בבגאז'.

תסלח לי, אבל גולף VR6 זאת לא דוגמא טובה מאוד למכונית שיכולה להרוג אותך, בהחלט לא יותר מכל משפחתית חדישה עם מנוע 2.0 למשל. ואם קיים הסיכון הזה עם הגולף, הוא לא קטן יותר עם אף מכונית אחרת.

האמת, שבאמת מצאת לך דוגמא. גולף VR6 היא בדיוק הדוגמא למכונית ספורטיבית (יחסית) שלא צריך להתפשר איתה הרבה בגלל אילוצים שונים ומשונים. היא פרקטית, לא יקרה באופן מיוחד, ומסוגלת לספק הרבה FUN. אני יכול לתת לך מספיק דוגמאות אחרות, גם בפורום זה, לאנשים שעשו ועושים פשרות גדולות הרבה יותר בין המשפחה לרכב הספורטיבי שלהם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...