Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיותר לציין שברוב הרכבים היפניים, לפחות דאז, השרידות של הרכב להזנחה היתה משמעותית טובה יותר משל המתחרות.

אגב באותה תקופה היה להוריי פאג'רו, רכב נהדר, אבל כשאבא שלי הפסיק לטפל לפי הספר (התעלמו מהחלפת פילטר סולר, החליפו שמנים בלי קשר למה שכתוב בספר ועוד) - התחילו צרות, הרצינית שבהן זה שנדפקה משאבת הסולר...

פורסם

תשובה לאיתמר - סגנון הנסיעה שלי היה רגיל לגמרי, וזה כלל נסיעה יומית לעבודה וחזרה (10 קמ לכל כיוון), נסיעות מזדמנות למרחקים של 40 - 50 קמ, ובחופשות שנתיות בארץ הייתי "קורע" את המכונית עם נסיעות של כמה מאות קמ לשבוע, ובסך הכול, נסועה של כ8000 קמ בשנה. לא עברתי את ה100-110 קמ, ובודאי לא נהגתי כמו נהג שודים, ובקצרה - נהיגה סולידית.

מה ניתן להסיק מזה?נראה לי שהרבה נוהגים ככה, פחות או יותר.

פורסם

כל מה שהוכחת שרכב יפני שורד למרות שלא מטפלים בו בצורה טובה.

אני באופן אישי רכב שמטופל בזאת צורה כזאת במידה ואקנה היהי מתחת למחיר השוק(ממש הרבה).

בעידן של היום עם רכבים שיש בהם טורבו וחיישנים בכל חור טיפול כזה יניב למוסכניק שלך פרנסה ולא יחסוך לך הרבה.

תביא לנחש,אתה גם מחכה שתי דקות עם מנוע מונע לפני יצאיה מהקום וכיבוי מנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...