Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש בארץ צמיגים 185/60R16?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בצמיגים שמורכבים על מאזדה 2 החדשה בגירסת פיור וויט.

הרכב הגיע עם דנלופ, אבל מחיפוש שעשיתי לא הצלחתי למצוא צמיגים במידה הזאת.

אני לא זקוק כרגע, כי הרכב חדש, אבל מעניין אותי לדעת לשעת הצורך.

פורסם

טיירקלאב, ספונסר הפורום, מחזיק במלאי כרגע צמיג OE נוסף של המאזדה 2:

http://www.tireclub.co.il/catalog/185/60R16-86H-OE-TL.html

מאחר שלא מדובר במידה נפוצה במיוחד באופן כללי (גם מבחינת דגמי רכבים עם המידה וגם מבחינת צמיגים), גם בשאר העולם, יתכן שיעבור זמן עד שהרכב יהיה מספיק נפוץ כדי לדרוש זמינות של אפשרויות נוספות וגם אולי השקעה מצד יצרני צמיגים נוספים לייצר במידה הזו.

פורסם

זה מה שהגיע עם הרכב, אבל לא מצאתי אותו למכירה בשום מקום.

מקווה שיתחילו להביא את המידה הזאת, כי לא נמכרות הרבה מאזדה 2 בגירסאות האלו (כלומר עם המידה הזאת).

פורסם (נערך)

אתרי השוואת מחירים באינטרנט הם לא ערובה לזמינות בפועל של צמיגים (למעט אתרים כמו טיירקלאב ו-iTire שאמורים להציג דגמים שנמצאים במלאי בלבד). אם תיגש למספר צמיגאים ותבקש מהם לברר לך לגבי המידה או דגם מסוים מול יבואן זה או אחר, אני בטוח שתמצא את מבוקשך.

אגב, יבואן הרכב מחויב להחזיק חלפים עבור הרכב ובכלל זה גם צמיגים לדעתי.

סוגיית המחיר זו כבר שאלה אחרת.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...