Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הגנה על הילדים שיקראו תיאור עיתונאי קצת גראפי ?, יצא לך לראות סרטי אקשן ואימה בזמן האחרון ? סרטים כמו "חניבעל" ודומיו, האלימות והמראות הגראפיים שם מקצינות את המציאות ברמות מטורפות, וזה בסדר שילדים יכולים לראות בלי בעייה ? תוסיף לזה גם משחקי מחשב מודרנים עם וידאו גראפי במיוחד של דרכי מוות חולניים שם בכלל הם משתתפים בעצמם ברציחות.

אני צופה בסרטונים של דאע"ש כבידור בארוחת צהריים ומוודא הריגה במשחקי מחשב על בסיס יומיומי. ועדיין מקבל בחילה בכל פעם שאני נזכר בתיאורי הלינץ' ברמאללה או בתאונת האופנוען שנחצה לשניים.

יש הבדל עצום בין מוות וירטואלי או במקום רחוק כלשהו, לבין מוות שנמצא במציאות היומיומית, שכולל דמויות (לאו דווקא אנשים ספציפים) שאנחנו מכירים ושנצרב בתודעה הציבורית.

בנןגע למשפחות שפרסמו את תמונת יקירהן - כל עוד זהו רצונן, אין לי התנגדות. אבל לפני אישורן אין מקום לפרסום.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
על מה אתה מדבר? לצערי הרב המחבל מאותו פיגוע חי.

וואלה, צודק.

היה זכור לי שירו בו מס' פעמים וחשבתי שהוא מת כתוצאה מכך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ללא ספק, הרצח האכזרי ביותר היה האריטראי שהורידו לו ספסל בראש מספר פעמים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הייתי אתמול בטדי במשחק מול סכנין. הייתם צריכים לראות איך כל הערבים שרו על זה ומה הם אמרו איזה ביזיון זה היה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
^ שרו על מה?

מאיפה להתחיל ?

"ברוח בדם נפדה את פלסטין" בזמן ההמנון. משם למוהל יד ודגלי הראשות הפלסטינית. ואז הגיע "הדודבן" שהם שרו בגנות הנרצחת מפתיחת השירשור, בזחיחות, כששוטרים מקיפים אותם מימין ומשמאל (על מנת להגן ולשמור עליהם כן ?)

דר"א, זה בדיוק אותם שוטרים שאוהדי סכנין זרקו עליהם אבנים מהיציע במשחק אחר.

ולא מדובר בפלסטינאים, תושבי שטחים או שאר התירוצים. ערביי ישראל גרדא

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

בבקשה.

מוגש בחום לכל השמאלנים שעדיין טוענים בתוקף שיש לנו פרטנר ושלא צריך להכליל...

בעלי תעודת זהות כחולה שרים בגנותנו ומסיתים לרצח יהודים. בושה וחרפה.

פורסם

קריוס, ועל מה בדיוק שרים אוהדי בית"ר?

לקחת שתי קבוצות חוליגאנים ולהכליל את התנהגותם על אוכלוסייה שלמה זה קצת לא חכם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

די לייפות את המציאות, הם לא רואים אותנו כאן, והעולם לא יכול לראות את עצמו בלעדינו.

אז כל ההנהגה וההתנהלות היא לגרום לכמה שפחות התססה ואלימות, אבל זה מתפוצץ ומחלחל לאט לאט לכל אחד שעובר ברחוב, בלתי אפשרי לחיות ככה.

פורסם

לא הם רוצים אותנו כאן ולא אנחנו אותם (כולל השמאל השפוי) אבל הרוב המכריע בשני הצדדים יודע שזו המציאות ואיתה צריך להסתדר. מכאן יש את אלה שמנסים בכוח לגרש את השני, את אלה שמנסים להפעיל לחצים שונים ומשונים על הצד השני כדי שאולי הוא יתייאש, את אלה שרוצים למצוא פיתרון להיפרדות כלשהי ואת אלה שחושבים שאפםשר לעשטות קומזיץ יחד והכל יהיה ורוד.

כמעט כל האוכלוסייה בשני הצדדים נמצאת בין הסוג השני לאחד לפני האחרון כשהיתר הם שוליים קטנים והזויים.

פורסם
קריוס, ועל מה בדיוק שרים אוהדי בית"ר?

לקחת שתי קבוצות חוליגאנים ולהכליל את התנהגותם על אוכלוסייה שלמה זה קצת לא חכם.

אשריי הקריאה הסלקטיבית.

נאמר כי מלבד הקללות הנוראיות אותם אוהדים גם מתפרעים באלימות הרבה פעמים. (כולל יידוי אבנים, זריקת חפצים בוערים על שוטרים). בית"ר, לפחות בשנים האחרונות בהם אני פוקד את המגרשים בקביעות, מעולם לא עשו דברים במטרה לפצוע קשה אנשי ביטחון !

שבית"ר הדליקו אבוקות בשרלואה התקשורת עמדה על הרגליים האחוריות וקטשה אותה מכל כיוון, אני נכנסתי היום לכל אתרי הספורט ושום אזכור על האבוקות שערביי ישראל זרקו למגרש. בקושי מילה !

ומי שחושב שאין גזענות מצידם, אספר לכם סיפור קטן שכל אוהד כדורגל מכיר -

עונה שעברה סכנין היו בבעיה. גיא לוי היה המאמן שלהם, והקבוצה נראתה מזעזע. כמובן פוטר.

הגיע אלי כהן (לא השריף), והבין כי הבעיה טמונה בין הקורות - בן הבית, בן הכפר, הרוחי של האוהדים, מוחמד קנדיל - פשוט שוער לא טוב. היה שוער על הספסל, אל יהודי רן קדוש שמו, שקיבל את הצ'אנס. רן קדוש לא פרייאר, לקח את ההזדמנות בשתי ידיים והצעיד את סכנין למקום טוב באמצע. משימה שנראתה בלתי אפשרית תחת גיא לוי.

אמממה, המקומיים לא היו שמחים שיש אל יהודי בשער. לא מתאים להם. כל אימון מתחילתו ועד סופו קללות קשות לאלי כהן ורן קדוש. במשחקים בהם קדוש היה משאיר את הנקודות בבית, מציל פנדלים, לוקח כדורים קשים מאוד, נותן את הדם במגרש. מי היה מקבל בסוף ? אין סוף קללות.

אלי כהן המשיך גם בפתיחת העונה, ואתם יודעים מה קרה ? סכנין נראתה לא רע, קדוש בשער נותן הופעות טובות והדברים המשיכו כרגיל. קבוצה בתקציב אפסי שנשארת בליגה, הרי זה משובח.

אבל מה קרה ? הקללות לא הפסיקו, הלחץ גבר, עשו להנהלה את המוות ובסופו של דבר אלי כהן פוטר ויוסי אבוקסיס הגיע.

אחסוך מכם את הניחושים, מוחמד קנדיל השוער. בנתיים, הוא הפסיד במו ידיו 6 נק' לסכנין (מתוך 3 משחקים בהם שותף, ז"א גרם לשני הפסדים)

הם יותר גרועים מאיתנו אני לא מבין את כל ההצטדקות הזאת.

נ.ב.

לכאורה, חלק מהמוחים שעמדו לאלי כהן כל יום הראש לא עובדים. אבל יש להם הכנסה. חוקית. 1+1=בט"ל.

פורסם

לא מבין כלום בכדורגל אז כל מה שכתבת סינית בשבילי.

אין ספק שיש גזענות ולאומנות גם אצלם. לגבי ביתר ספר לאוהד הפועל עם הגרזן בראש שהם לא רוצים לפגוע.

פורסם

כידוע לכל הצדדים, חל איסור על פוליטיקה בפורום.

מידי פםעם אנחנו מאשרים שרשור בודד לשחרור קיטור תוך שמירה וניהול קפדני ביותר שלא יכנס לויכוחים מתלהמים.

פה, כבר על ההתחלה זה נראה שהולך ךכיוונים לא טובים (בא נדרג איזה רצח יותר מבחיל ואיזה פחות מבחיל, טוב שאין גם לרצח המרענן והמפתיע)

אי לכך ובהתאם לזאת, ננעל.

כל מי שיש לו להגיד דברים ענייניים ומחכימים ולא התלהמויות של טמקא, מוזמן לעבור לשרשור המקביל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...