Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לתת לעמותה - הן מפוצצות גם ככה ואינן פתרונות קסם. אותו כנ"ל לגבי הפעילים. יש להם אלפי כלבים בלי בית.

מאור - בהתחשב במצבך האישי, אני חושב שאתה צריך להחזיר לבעלים את הכלב. אני לא יודע איך הכלב הגיע לאן שהגיע, אבל לא בטוח שבעמותה יהיה לו יותר טוב, ואתה לא יכול להמשיך להחזיק בו.

אם הייתה במדינה אכיפה כמו שצריך, כל נוטש היה חוטף קנס של אלפי ש"ח, כחוק.

אבל אין.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3520054,00.html

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה לכל המגיבים על עצתם.

אתמול הגברת התקשרה מיוזמתה, להביע דאגה ולשאל לשלום הכלב (מה שלא עשתה בשיחה הראשונה).

שאלה לשלומו, האם פצוע, בריא, אכל, מסתדר עם הכלבה והאם יש מי שישמור עליו בבית מחר (היום) .

זה כבר היה סימן בכיוון חיובי.

מכאן המשכתי עם המבחן שהוצע ודרשתי תשלום עבור ניקיון הרכב, דבר שעבר בהסכמה.

לאחר השיחה התקשר הבעל, שאמר שהוא לא מעוניין להמתין סתם וביקש להגיע אחרי החתונה.

בשלב הזה הגעתי למסקנה שאולי באמת יש כאן סיכוי שבאמת אוהבים את הכלב, או לפחות שינו את דעתם (הייתה תחושה של 180 מעלות מהגישה בשיחה הראשונה)

שקלתי את האפשרויות המצומצות ואישרתי לו להגיע לאחר החתונה.

הבעלים הגיע לאסוף את הכלב לקראת חצות.

עד השעה הזאת הכלב התרוצץ בבית עם הכלבה שלי, שיחק, כשכש בזנב והיא מאוד חברותי לבני הבית. גם בטיול קצר שעשיתי לו הוא עשה רושם של כלב שנהנה להכיר את הסביבה.

כשהגיעה השעה למסור אותו חזרה, הוא אמנם שמח לראות את הכלב, אבל עשה רושם שהכלב לא ממש התלהב מהסיפור. הוא טיפס לרכב במעין חוסר רצון ואפילו לא הראה התלהבות למראה בעליו. הוא פשוט נכנס לרכב בהססנות והתכנס לתוך עצמו על המושב.

הכלבה שלי אמנם מאולפת שלא לקפוץ עליי כשאני נכנס הביתה, אבל סימני השמחה של עדיין ניכרים.

כאן אני עדיין מתיסר האם הכלב אומלל לחזור לבעליו, או פשוט לא נהנה מנסיעות ברכב (הרי הקיא לי ברכב, פעמיים)

למי שתוהה, את התשלום לא באמת גביתי.

הייתי צריך לדעת- אני אשאר עם ייסורי מצפון בין אם אמסור אותו בחזרה או אעביר הלאה ...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

בדיוק כמו הסיפור שלי, כשמצאתי כלב נטוש והשגתי את הבעלים על ידי הווטרינר.

הבעלים נורא "שמחה" לשמוע שמצאתי אותו ו"איזה יופי ומחר אני אבוא, לא, מחר, לא, מחר בטוח...."

וכבר 5 שנים אני איתו...

• תוכן חדש...