Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לאנשי הכלבים.

תחלתי להקליד את מלוא הסיפור, אבל יצא ממש ארוך, אז אקצר.

בשורה התחתונה- הצלתי כלב מדריסה על ציר ז'בוטינסקי ברמת גן.

הכלב פשוט התרוצץ חופשי על הכביש בזמן שמכוניות נוסעות, במזל הוא לא נדרס ובמזל עבדתכם (האדיוט) הנאמן לא נדרס גם הוא כשרץ לבלום את ה i30 ששעטה לעברו...

הכלב ללא סימנים מזהים.

הרמתי אותו על הידיים ונעמדתי בפינת הרחוב בתקווה שהבעלים יגיע.

כשזה לא קרה- עליתי הביתה, השארתי את הכלבה שלי וירדתי איתו קשור ברצועה בכדי לטייל באיזור ולחפש את בעליו.

גם זה לא עבד ומשם התקדמתי לוטרינר אשר מסר לי את פרטי הקשר.

איך אומרים? פה חשדתי...

הכלב רשום על בעלים באשדוד. מתקשר- אין מענה.

אחרי עוד כמה נסיונות עונה אישה, שעוד לא הצלחתי להחליט האם באמת הייתה מופתעת ושמחה או הפיקה הצגה.

לשיפוטתכם:

1. לטענתה, הכלב אבד ביום רביעי, באשדוד (!)

2. אין לה מושג איך הגיע לרמת גן.

3. היא נשמעה מאוד "מופתעת", במרכאות כי זה היה נשמע קצת מפוברק - במיוחד מכך שניתן להשיג את פרטי הקשר שלה מכל וטרינר "מהההה? באמת?? מכל וטרינר?! לא רק שלי??"

4. נפלט לה משפט " יהה.. איך אנחנו נשמח! הילדים, אני... פחות"

5. היא לא נשמעה נלהבת להגיע לאסוף את הכלב. "אנחנו בדיוק בדרך לחתונה... איכפת לך לשמור אותו ליום יומיים?"

6. מתקשר ל "אנחנו" מהמשפט הקודם. בסוף השיחה אמרה שתתקשר לבעלה ותמסור לו את פרטי הקשר שלי כדי לתאם איסוף. רגע, חשבתי שאנחנו בדרך לחתונה?

בקיצור,

לא נשמע לי הגיוני שכלב נעלם באשדוד בבוקר יום רביעי ונמצא ברמת גן בערב ראשון

איך הגיע הנה? איך לא נדרס? איך לא מצאו אותו לפני?

המסכן פירק שתי קערות מים ברגע שנכנסו הביתה. עושה לי גם רושם שהוא בתת משקל מסוים.

אז מה אתם אומרים?

נ.ב.

הכלב הקיא בנקודה היחידה שאי אפשר לנקות, בין כסא הנוסע לקונסולה- הידועה בשמה "חור שחור על גלגלים" .

מה שכן הצלחתי לראות זה שרוב התרכובת היא עצמות. איך לעזאזל אני מנקה את זה? רק מהמחשבה על הריח בבוקר בא לי לדווח עליו גנוב...

עריכה:

שכחתי לציין כי זה נראה לי מובן מאליו- הכלב עדיין אצלי כרגע "ליום יומיים".

ההתלבטות שלי האם להחזיר אותו, או שהחושים שלי צודקים ויש פה מקרה של נסיון "העלמת" הכלב ע"י נטישתו למות בכביש.

הבעיה שאני לא בטוח אם לקנות את גרסאת הבעלים או לא, ומה לעשות במידה ולא.

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תפרק את הכסא, אין ברירה.

4 ברגים, ניתוק כרית האויר [אם יש במושב] וניקוי יסודי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קודם כל כלב יכול ללכת מרחקים אדירים בפרק זמן קצר יחסית (כמובן בהתאם לגודלו וכושרו הגופני), כלב של מישהי שהכרתי פעם, אבד בת"א, ונמצא אחרי שבוע בחיפה (ספציפית הכלב ההוא היה דביל, כי הבחורה נתנה את הכל עבור החמור הזה, והוא הלך לחיפה).

אח"כ, לפי מה שאתה מתאר, אני הייתי מנתק מגע עם המשפחה ועובד ע"מ למצוא לכלב בית שראוי אליו.

פורסם

קודם כל תרשה לי להגיד לך - כל הכבוד!

אני מעדיף לחשוב שיש הרבה שהיו עושים כמוך אבל לצערי זו לא האמת.

מה שעשית היום הוא מעשה מעורר השראה ועצם (שים לב למשחק מילים... עצם) זה שאתה משתף אותנו בסיפור ובהתלבטות מראה עד כמה אתה אוהב כלבים.

בתור חובב כלבים ובעלים של גולדן מדהים אני ממש מבין לליבך - נשמע ש"בעלת הכלב" אכן מחרטטת אבל אי אפשר להיות בטוחים במאה אחוז.

במידה והחשדות שלך נכונים, מדובר באנשים תתי רמה, וזו תהיה טובה ענקית לכלב אם הוא לא יראה את הפרצוף שלהם יותר.

השאלה מה האופציות שלך?

פורסם

לזרוק כלב בית לרחוב זה מעשה אכזרי, יש תופעה ידועה בשדה התעופה בן גוריון בתקופת הקיץ שמשפחות שטסות לחו"ל משאירים את הכלבים בשדה לפני הטיסה, ואז יש תופעות של להקות של עשרות כלבים משוטטים באיזור.

אין מה להחזיר אותו לגברת אם היא לא רוצה אותו.

תשאיר הודעה בפורום כלבים בתפוז ותבקש ליצור קשר עם אחד הפעילים למען הכלבים, ותשאל למי אתה יכול להעביר את הכלב. סיכוי טוב שאחד הפעילים יוכל לאסוף אותו ממך.

פורסם

למה לא לשאול אותה?

הרי אם היא באמת רוצה להפטר מהכלב, אתה תעשה לה טובה. גם תפתור לה "בעיה" וגם יהיה לה מצפון שקט (שלא בהכרח מגיע לה).

תחשוב על המצב ההפוך - אם היא באמת רוצה את הכלב והוא באמת הלך לה לאיבוד וכל הסיפור שלה לג'יט, אני חושב שלא לתת לה את הכלב זו עבירה כזו או אחרת.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם (נערך)

נשמע לי מאוד לא סביר שכלב קטן וכהה יחסית מצליח לעשות את דרכו מאשדוד לרמת גן ולשרוד ללא להדרס במקרה הרע או פשוט מאוד להמצא ע"י מישהו אחר מספר ימים רב כ"כ.

רועי, כבר שכחת את הפגישה שלנו בגינת כלבים?

בנתיים הכלב אצלי ולמען האמת במידה והייתי מחליט שהוא צריך בית חדש הייתי מוכן לשמור אותו אצלי, למעט העניין הקריטי - בעוד שבועיים וחצי אני עוזב את הארץ לשבדיה.

אני בארץ כרגע אך ורק כי התהליך לאישור הטסת כלבים הוא ארוך והתאריך שאני יכול להטיס את הכלבה שלי הוא רק אחרי ה29.1 .

ככה שלא ריאלי עבורי להחזיק את הכלב. עזבו את זה, בעיה מיידית יותר שכרגע אני "בין לבין"- סיימתי חוזה שכירות וחזרתי לכמה שבועות אלההורים עד המעבר ככה שכלב נוסף בבית מהווה מטרד עבורם (במיוחד אחד שלא מציית לנו) .

קריוס, תודה. עשיתי את זה בלי מחשבה, על טייס אוטומטי, והייתי רוצה להאמין שכך גם רבים אחרים היו נוהגים.

כמו שציינתי למעלה, לשמור את הכלב ליותר משבועיים לא אפשרי ורצוי אפילו פחות (לי אישית אין בעיה וכל כלב במצוקה מוזמן באהבה, לצערי לשבועיים הקרובים אני אצל ההורים ולהם זה פחות מתאים).

אני לא בטוח מה האפשרויות שלי ולכן פניתי אליכם-

1. בראש ובראשונה, להאמין לה? להחזיר את הכלב? המצפון שלי לא שקט לכאן או לכאן.

2. במידה והחלטתי שלא, מה לעשות? לחפש בית אחר ולהסתכן בהגשת תלונה כנגדי (יש להם מספר טלפון שלי)? למסור לשירותי הוטרינריה, שכנראה יחזירו אותו עם קנס?

עריכה:

שאלתי אותה האם היא מנסה להפטר מהכלב. לטענתה ממש לא, אבל זה היה נשמע מפוברק.

על זה תוסיפו שהיא לא ממש התלהבה מלהגיע לאסוף את הכלב. אם זאת הייתה הכלבה שלי בשניה שהייתי שומע שהיא נמצאה הייתי בדרך לאסוף אותה, לא בעוד "יום או יומיים" .

מעבר לזה, נפלט לה משהו בסגנון של "הילדים ישמחו, אני פחות..." והיא נשמע מאוד, אבל מאוד, מופתעת שניתן לאתר בעלים של כלב בקלות כזאת.

IMG_20160117_210414.jpg

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אף בנאדם נורמלי שאיבד את הכלב לא היה מחכה יום יומיים, הכלב הזה ננטש בסבירות גבוהה ביותר.

לא הייתי מחזיר אותו אליהם, מקסימום אפשר לספר שהוא ברח לך.

השאלה האמיתית היא מה עושים איתו, וזה כבר הרבה יותר מסובך.

עצוב, מאוד עצוב.

והסיפור עם נמל"ת מזעזע, אנשים שנוטשים את החיות מחמד שלהם ככה... מאחל להם הרבה רע, ואני עדין כאן.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה מה שאני היתי עושה במקומך.

מתקשר אלייה שוב ואומר לה ככה, תקשיבי אני ישמור את הכלב יומיים אחרכך ימסור אותו לצער בעלי חיים, במידה ואת רוצה את הכלב אז תשלמי X עבור ניקוי הרכב + 100 שקל (עלות פנסיון ליומיים).

באם היא תסכים אז כנראה שאתה כן יכול למסור לה את הכלב בלב שלם, בעליים שרוצה את הכלב שלו יסכים ישר השאר יגידו לך תשאיר אותו לעצמך.

תבדוק את התגובה שלה ותחליט לבד, במידה והיא תגיד לך משהו בסגנון תשאיר אותו לעצמך אז כבר חפש לו בית חדש או שתמסור לאחת העמותות.

באם היא תתחיל לאיים פשוט תגיד לה במילים פשוטות, גברתי אני מוסר את הכלב שלך לעמותה X תצרי איתם קשר.

אודי A4

דימה.

פורסם

מבחינה חוקית הכלב שייך לבעלים שרשומים בשבב, ככה שלהגיד שברח ולמצוא לו סידור אחר יהיה בעייתי, כי ברגע שהבעלים החדש/העמותה תנסה לשבב אותו(לשים שבב) הם ימצאו את השבב ישן לעם פרטי הבעלים.

אני הייתי מנסה לשכנע אותם למסור את הכלב, פונה לאחת העמותות, שיטפלו בכל עניין המסירה, כי יצטרכו לעדכן את פרטי השבב וצריך את הסכמת הבעלים (בכתב) שהם מסכימים לוותר עליו.

פורסם
זה מה שאני היתי עושה במקומך.

מתקשר אלייה שוב ואומר לה ככה, תקשיבי אני ישמור את הכלב יומיים אחרכך ימסור אותו לצער בעלי חיים, במידה ואת רוצה את הכלב אז תשלמי X עבור ניקוי הרכב + 100 שקל (עלות פנסיון ליומיים).

או במילים אחרות, סחיטה באיומים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

זה לא סחיטה באיומים. מה שהוא מציע זה דבר חכם.

לבקש סכום סמלי של כסף כדי להראות רצינות מצד האשה, להראות שהיא באמת רוצה את הכלב ולא סתם כדי לקחת אותו ולשחרר אותו שוב.

ומעבר לזה זכותו לקבל כמה גרושים על ההוצאות שנגרמו לו בטיפול בכלב. מי שהכלב באמת יקר לו, היה מבין ולא היה מהסס לפצות את האדם שהציל לו את הכלב.

פורסם

1. באמת כל הכבוד, Maor Bracha. התנהגות אנושית למופת, וקרוב לוודאי שהצלת את חיי הכלבלב.

2. מספיק עם ההשערות והניחושים, הכלב ננטש בוודאות. כלב אהוב ורצוי, כשהבעלים שומעים שהוא נמצא, הם מתפוצצים מהתרגשות, עוזבים הכל ובאים לקחת אותו כאילו היה ילד שלהם. מאוד ברור ונהיר שכאן זה לא המקרה.

3. לא יודע כמה זה ישים, אבל יש לי הצעה - לקחת את הכלב לאיזשהו "תנו לחיות לחיות" או משהו, להסביר להם שיש לו בעלים חוקיים אבל מאוד כדאי למסור אותו למישהו אחר כי אחרת הוא יינטש שוב. אני מאמין ומקווה שימצאו לו פתרון יותר טוב.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...