Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת רכב לאחר שנתיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים

הייתי שמח לשמוע עצות האם כדאי לי להחליף את הרכב שלי

קניתי לפני שנתיים פורד פיאסטה לצורכי נסיעה לעבודה כ 110 קמ ליום

היום אני עומד על כ 60K לאחר כמעט שנתיים נסיעה , לאחר כ שנה האוטו התחיל להתקרב לתצרוכת דלק של 1:14-15 בנסיעה עד 90-100 קמש

הרכב משועבד לחברה (סוג של הלוואה מחברת הרכב)

השאלה שלי היא האם כדאי לי להחליף אותו עכשיו ברכב חדש וא להמשיך עד סיום התשלומים (בכל מקרה יהיה לי להחזיר עוד כסף)

ראיתי שיש הרבה מכוניות קטנות וזולות כמו ה סיטרואן/קאיה/פגו .....

תודה

פורסם

עם הקילומטראג' שאתה עושה הייתי שוקל דיזל, פיג'ו 208 או דאצ'יה סנדרו.

אך אני לא יודע כמה זה יהיה כלכלי למכור את הפיאסטה עכשיו ולקנות חדש, בכל אופן אתה רק תפסיד כסף.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה על התגובה המהירה ,

מז"א להפסיד כסף ? בכל מקרה גם אם אחכה ל סיום תקופת ה ההלוואה ואז אמכור אפסיד , לא ?

לגבי הטיפולים בדיזלים לא יקרים יותר ?

תודה

פורסם

זה לא כלכלי להחליף לרכב חדש כל שנתיים אתה סופג ירידת ערך גבוהה של הרכב ובמיוחד עם הק"מ שאתה נוסע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תמשיך עד סיום התשלומים, ואז, כשיהיה לך רכב ללא הלוואה, תשקול שוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תמשיך עד סיום התשלומים, ואז, כשיהיה לך רכב ללא הלוואה, תשקול שוב.

זהו שלא יהיה מצב שהרכב יהיה שלי שלי :(

גם בסיום התשלומים אני חייב איזה סכום בכדי לקנות אותו

פורסם

סליחה אם זה גולש מעבר להמלצה על רכישת רכב, אבל אם תחליף רכב, ותתחיל לשלם על החדש + תמשיך לשלם על הקיים, אתה תמשיך לחפור לעצמך בור כלכלי.

לדעתי פשוט תמשוך עם הרכב הקיים, תסיים את התשלומים, ואז תמצא דרך לשלם את החוב הנוסף (גם אם תצטרך למכור את הרכב, או לקחת הלוואה נוספת).

הלוואה לרכב זה אשראי מסוג "רע", שצריך להיפתר ממנו כמה שיותר מהר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל קניה של רכב חדש הוא לא כלכלי.

את הירידת ערך הגדולה כבר עברת ב 4 שנים הראשונות כך שזה לא משנה אם תמכור אותו.

עם הקילמטאז' שלך אתה צריך דיזל.

אמנם כל טיפול שני הוא יקר יותר בגלל המסנן סולר שצריך להחליף, אבל הבלאי של רכב דיזל הוא קטן משמעותית כי הוא מיועד להרבה ק"מ.

פורסם

שלום

עוד כמה פרטים ...

הרכב ידני

היום בדקתי מול ההלואה שלי נשאר לי עוד כשנה לשלם בתשלומים כ 9000 שח ולאחר השנה הזאת נשאר לי לשלם כ 35000 בכדי לקנות אותו או להחזיר את הכסף לחברה

אם היום המחיר של הרכב הןא כ 58000 נשאר לי כ 14000 למקדמה על האוטו החדש .... לא כך ?

עוד שנה המחיר של האוטו יהיה יותר נמוך ועם כ 100000 קמ ?

תודה

פורסם

מפורסמות ביד 2 פיאסטות מתחילת 2014 יד ראשונה פרטיות עם חצי מהקילומטרז' שלך ב 53-55 ועוד מציינים גמיש.

תוסיף לכך את הקילומטרז' שלך, ורישום ליסינג אם יש, אתה כבר הרבה מתחת ל-50. ואם בכלל הרכב שלך הוא מסוף 2013 ולא מ-2014, לא בטוח שישאר לך שקל בכיס אחרי שתמכור אותו ותכסה את היתרה.

אם הם קונים ממך חזרה במחיר מחירון, הסיפור אחר.

פורסם

הרכב שלי הוא לא ליסינג הוא פרטי מ תחילת 2014 (02) קניתי מהחברה רק משועבד לחברת האשראי

לפי מה שאתה אומר אז עכשיו זה הזמן למכור כי עוד שנה המחיר יירד ובטוח לא תהיה לי אפשרות לקנות עוד רכב

פורסם

תשקול ברצינות לחפש דיזל ידני יד שניה, בלי הלוואות וכאלה.

לפי הכתיבה שלך אין לך עשרות אלפי שקלים זרוקים בצד. אתה כורה לעצמך קבר כלכלי. חבל.

חבר טוב לעבודה קנה אוקטביה דיזל ידנית, 2009, ממבוגר בצפון, עם ממש מעט קילומטרים בכלום כסף.

הרכב משרת אותו היטב כבר תקופה ארוכה, אמין חסכוני.

אגב אני עם סולר, הטיפולים ממש לא יקרים בהרבה.

פילטר סולר מחליפים כל טיפול שני, אבל הרכב חוסך לך את זה באמינות ודלק

פורסם
הרכב שלי הוא לא ליסינג הוא פרטי מ תחילת 2014 (02) קניתי מהחברה רק משועבד לחברת האשראי

לפי מה שאתה אומר אז עכשיו זה הזמן למכור כי עוד שנה המחיר יירד ובטוח לא תהיה לי אפשרות לקנות עוד רכב

אוקיי,

אם בעלים קודמים ברישיון הם 0, ואתה רשום בתור הבעלים, כנראה מחיר ריאלי יהיה 45-48 אלף לאור הקילומטרז' הגבוה, גם לא בטוח שיהיה לך קל למכור.

בקושי ישאר לך משהו. רכב חדש הוא תענוג יקר.

• תוכן חדש...