Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרה לאבא שלי שקצת עתיק והולך עם הזרם , משנת 2003 כל 3 שנים הוא רוכש לאנד קרוזר , האחרונה נמכרה בעקבות זה שיוצא דגם חדש עוד חצי שנה , הוא התכוון לחכות לו כרגיל , אבל אז ראה תrx החדשה והתלהב ברמות , הבן אדם עשה נסיעות מבחן עם לחץ ממני במהלך השנים על x5 q7 טוארג ומה לא , ונשאר נעול על הלאנד קרוזר בטענה שזה גיפ אמיתי .

ראיתי וחקרתי תמידות של הלקסוס והוא גדול מקודמו , נראה מעולה , וגם מאותה משפחה , נקבע כבר פגישה לשבוע הבא להתרשמות , לפני שאסע איתו לשם יש חוות דעת על הרכב ? מבחנים ? סיקורים ? משהו ...

תודה מראש

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

לי יש הNX, ממליץ בחום על לקסוס.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

הוא בחיים לא נכנס לשטח עם הרכב שלו זה האבסורד

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
לי יש הNX, ממליץ בחום על לקסוס.

ואני מניח שאם אתה מרוצה מדגם ספציפי אחד של לקסוס משמע כולן טובות?

פורסם

אל תלחץ עליו להחליף למה שאתה רוצה.

ל״ק טוב לו, אז שיקנה ל״ק, גם אם הוא לא נכנס לשטח.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם הוא "צריך" רכב שטח כי זה עושה לו טוב, אז למה שלא יבדוק אופציה של לנד רובר, יקבל רכבי שטח לצד יוקרה, הלנד קרוזר טוב בשטח ולא באמת מרגיש או מתפקד כרכב יוקרה, הלקסוס RX היוצא הוא רכב טוב, אמין, אמריקאי מדי לטעמי בכל רמ''ח איבריו אבל כל אחד וטעמו.

אין ספק שהRX החדשה מרשימה בעיצובה, המחיר גבוהה וההנחות יחסית קטנות לעומת המתחרות שמציעות אלטרנטיבות מצויינות (Q7, XC90, X5, QX70,דיסקברי...)

יש לו הרבה חלופות מעניינות.

בהצלחה!

פורסם

ההבדל הוא במחיר... דיסקו מתחיל ב450 ומטפס הלאה, האחרים מתחילים גבוה יותר.

אולי כדאי לשקול גרנד צ׳רוקי? גם מאובזר וגם בעל יכולות שטח.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ואני מניח שאם אתה מרוצה מדגם ספציפי אחד של לקסוס משמע כולן טובות?

היה לי גם IS300H חמוד...

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

הלנד קרוזר באמת רכב שטח אמיתי , אבל אם לא נכנסים איתה זה לא מהנה .

עדיף לקסוס RX חזק ונוח בכביש ומשדר יוקרה ,טוב זה רכב יוקרה .

או אם ממש הוא חייב שטח בכללי רכב אגרסיבי אז רק גרנד צ'רוקי של גי'פ .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אם הוא מחפש גיפ אמיתי ולא רוצה הרפתקאות שילך על גרנד צרוקי.

הלנד קרוזר אף פעם לא שידר יוקרה (בשונה מהלקסוס). יתכן והוא יעדיף פנים רכב יותר "קשוח" בתחושה.

A3

A4

• תוכן חדש...