Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור שלי עם כסאות זה שכל פעם אני קונה את ההכי זול ב 200-300 ש"ח עד שהוא מתקלקל.

הפעם קניתי סיני שממש נח לי, הבעיה שלפני יומיים הבוכנה התחילה להוריד אותו כשאני יושב עליו, ולא אני לא כבד מדי :oops:

יש אפשרות לתיקון זמני מבלי לרכוש כסא חדש?

בנוסף, אשמח לקבל חו"ד לגבי הכסא המוכר של וקסמן- F15. כרגע במחיר של 600 ש"ח עד סוף החודש.

תודה !

Miata ND2

פורסם

פעם קרה לי בכסא בר, שמתי צינור פלסטיק באורך הרצוי מסביב לבוכנה, ומאז הכסא באותו הגובה, לא ניתן לכוון אותו לגובה יותר.

החיסרון כאן הוא שאין שיכוך כש"נופלים" על הכסא.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

~

דבר עם מחלקת אחזקה בעבודה שלך או בבנייני המשרדים הסמוכים. רבים מהכסאות האלה עושים שימוש באותן בוכנות, ובבנייני משרדים בד"כ יש כמה כסאות שבורים כאלה זרוקים במחסן שיכולים לשמש כתורמי איברים.

פורסם

^^

תחליף בוכנה וזהו (תכין פטיש בהישג יד,לאחר שימוש ממושך בכסא היא מתקבעת במקום ואי אפשר לשלוף סתם ככה..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ניתן לרכוש רק את הבוכנה. אני יודע שרהיטי וקסמן בפתח תקווה ומיליון כסאות בחולון מתקנים כיסאות פנאומטיים, יש להביא את הכיסא איתך על מנת להתאים לו את הבוכנה המתאימה.

לעניין ה F15 של וקסמן, הוא משרת אותי כבר לא מעט שנים, אני חושב שקניתי אותו ב 2008 או 2009. לפני 5 שנים משענת הכיסא נשברה והוחלפה בחדשה במסגרת האחריות ולפני 4 שנים בערך הבוכנה מתה, קפיצה לוקסמן בפתח תקווה והבוכנה הוחלפה בחדשה במחיר סביר, אני חושב שזה היה 150-200 שקלים. חוץ משתי התקריות האלה יש שקט תעשייתי והכיסא נראה ומתפקד כחדש.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בכיסא ווקסמן שלי התפגרה הבוכנה אחרי שנתיים.

טלפון אליהם והוזמנתי עם הכיסא למפעל שלהם בפ"ת.

הבוכנה הוחלפה ללא עלות.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
בכיסא ווקסמן שלי התפגרה הבוכנה אחרי שנתיים.

טלפון אליהם והוזמנתי עם הכיסא למפעל שלהם בפ"ת.

הבוכנה הוחלפה ללא עלות.

חלום שלי להיתקל בחיים מתישהו בתודעת שירות כזאת ולא "תשמע הלך הלך, או שתשלח לתיקון (בעלות של כמעט חדש) או שתקנה חדש"

פורסם

שירות טוב אבל נראה שהאיכות לא משהו אם לשניהם הלכה הבוכנה, לי היה כסא של איקאה שנקנה לפני 7 שנים ב800 שקל ונמכר לפני חצי שנה ב100 שקל, ללא בעיות בבוכנה או במשענת...

אגב הוא עדיין תקין אצל בעליו החדשים

פורסם

אני קונה כסא טוב ונשאר איתו שנים, זה בסופו של דבר מצדיק את עצמו.

בתור אחד שעשה מספיק פרויקטים של חידוש כסאות, רכשתי בוכנות מגבאי בחולון, חברה גדולה מאוד עם חנות תצוגה ענקית וכמה שמות (יכול להיות שכבר שינו את שמם), הגלגלים מפסיקים לתפקד אחרי זמן קצר, נמעכים ובסוף נשברים ו 2 בוכנות הלכו לעולמם אחרי כשנה שכבר אין אחריות.

את זה עשיתי כשחיפשתי חלקי חילוף לשיפוץ כסאות של "עשה זאת בעצמך".

מנגד, רכשתי 2 בוכנות חדשות אצל עסק ביתי קטן שמתעסק בריהוט משרדי ששם גם קניתי את הכסא הנוכחי לפני כ-7 שנים ונראה כמו חדש(וואו, עכשיו אני קולט כמה זמן יש לי אותו.. - מעיין ריהוט משרדי) שנראות איכותיות הרבה יותר.

הבדיחה היא עלי - זה היה כמעט באותו סכום, ואם הבוכנה המקורית היא עדות אז זה יחזיק הרבה יותר.

כסא חדש וטוב עולה כפול כסף ומחזיק שנים על גבי שנים, למה לקנות סיני ?

פורסם (נערך)

1. כי לא תמיד אפשר לדעת מה איכותי ומה לא, וכמה זמן זה יחזיק מעמד.

2. כי בני אדם מטבעם אוהבים גיוון - במכוניות, בבני זוג וגם בציוד משרדי.

3. כי צרכים משתנים, אנשים עוברים דירה או משרד, מעצבים מחדש וכו'.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

^

1. נכון, אז מחפשים המלצות..

2. איזה גיוון אתה מחפש בכסא משרדי אם הוא טוב?

3. מדובר על כסא משרדי סטנדרטי עם בוכנה, לא כסא חדר ישיבות מעוצב. עברת דירה/משרד? מזל טוב! מה מפריע לך הכסא?

פורסם

~

התשובות שלי היו תיאורטיות/אנתרופולוגיות. :-)

בפועל אני בדיוק כמוך - קניתי כסא אחד יקר ואיכותי אי שם ב-2007 והוא נמצא בשימוש מאז, רק הריפוד התבלה קצת.

פורסם

שווה לבדוק בחנויות של ציוד משרדי אבל לא ביתיי, אלא למשרד אמיתי כמו המעיין וחבריו.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם (נערך)

למה לא? כידוע לך יש סחורה סינית זבל של הזבל,ויש סחורה סינית אשכרה טובה

לי אצל ההורים יש כסא מחשב בן 8 בערך שקניתי אי שם ב2007 באופיס דיפו.

וואלה השקעתי,עלה לי בזמנו סביב 450ש"ח.

עד עכשיו עובד ללא דופי (גם מנגנון,ידיות,בוכנה,בסיס עם הגלגלים) - רק את המושב ריפדתי מחדש פעם אחת.

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

וואלה השקעתי,עלה לי בזמנו סביב 450ש"ח.

זאת הסיבה, האם אתה בטוח שזהו כסא סיני? בכל מקרה לא מתכחש שיש סחורה סינית מעולה, הטלפון שלי הוא דוגמא חיה, הכוונה הייתה כמובן לסחורה הזולה..

• תוכן חדש...