Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשיחה אחרת עם מוקד נהגים התברר שלא הוגש תצהיר בשמי, אלא בשם החברה. ככה שאין מה להגיש תלונה על זיוף.

ישר חשבתי שאני מפגר, ובדקתי את השיחה הראשונה איתם(מוקלטת), ובה נאמר שהתצהיר נשלח בשמי עם הפרטים שלי. את מי הם מעסיקים שם?

היום השתנה הסטטוס בדואר ישראל לנשלח חזרה לשולח(הבקשה להשפט).

בפניות הציבור בדואר בהתחלה אמרו שזה נמסר חזרה לכתובת שלי, רק בפ"ת(ואני גר בירושלים). אחר כך אמרו שבעצם זה נמסר במשטרה בפ"ת אתמול. במשטרה אומרים שטרם קיבלו את המכתב, ולחכות לפחות שבוע לפני שאני מתקשר לשאול בשנית, כי לפעמים לוקח זמן לדואר להיקלט.

אני מקווה שהבקשה לא הלכה לאיבוד בדואר.

-בתכלס אין כל כך מה לעדכן. סתם כל כמה זמן אני מקבל איזה טלפון/עדכון מהדואר וכו' ומקבל עצבים, אז בא לי לשתף.

למדתי מהמקרה הזה שגם אם מבקשים ממני ממש יפה, אני לא עוזר במה שהוא מעבר לעבודה המוגדרת שלי, גם אם זה בתשלום.

פורסם

אין שום קשר בין זה ש"עשית טובה" לבין זה שאתה מועסק (לשעבר) ע"י נוכלים.

המסקנות מהמקרה הן לבדוק מי המעסיק שלך ולא להפסיק "לעשות טובות".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל עוד אני עובד בחברת כוח אדם, גם אם זה במוסד ממשלתי, וגם אם השר יזמין אותי למימונה, לחברה עצמה אני לא עושה טובות(כי בתכלס כולן אותו חרא).

עד לרגע שקיבלתי את הדוח הם היו מלאכים.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכונון.

היה משפט, יהיה עוד אחד בחודש הבא.

לקראת המשפט קיבלתי את כל החומר מהמשטרה.

זויף תצהיר - הוגשה תלונה במשטרה. בינתיים אין תוצאות.

בזמן שניתן הדו"ח חגגתי יום הולדת בירושלים - החתמתי משהו כמו 6 אנשים על תצהירים שאומרים שהיו איתי כל הלילה, אחד מהם הסיע אותי(אני בכלל הייתי שיכור, לא נהגתי באותו הלילה :lol:).

הכל הוגש גם למשטרה, וגם לבית המשפט.

הסברתי את המקרה, וסיפרתי איפה הייתי באותו הזמן.

השופטת התרשמה, וביקשה לזמן נציג של החברה למשפט הבא שנקבע.

היא ביקשה גם עדים מטעמי, שאלתי אם להביא את כולם, השיבה שאחד-שניים יספיקו.

התייעצות:

הסתכלתי במעקב משלוחים של דואר ישראל, וראיתי שהמועד החתום בתצהיר הוא לפני שאפילו חברת הליסינג קיבלה את הדו"ח.

(הדו"ח נשלח מהמשטרה לחברת הליסינג > למשטרה עם פרטי השוכר > לשוכר הרכב שהוא חברת האבטחה > חזרה למשטרה עם הפרטים שלי)

לסמוך על המשטרה שיעלו על זה, או להדפיס ולהגיש להם כראייה נוספת? כי ההגיון שלי אומר שזה לא אפשרי לחתום על משהו לפני שיודעים עליו.

פורסם

אל תסמוך על התובעת המשטרתית שתעלה על הנושא.

מאידך, אל תבנה על זה יותר מדי - יתכן טעות סופר ברישום התאריך.

בכל מקרה - שמח לשמוע את העדכון. עושה רושם שמצבך יחסית טוב (ניסוח לא הכי טוב, אבל מקווה שכוונתי הובנה)

פורסם

google maps -menu - timeline

נותן לך היסטוריה של איפה היית עם הטלפון. מכיוון שאתה משתמש בטלפון לעבודה זו הוכחה די רצינית שלא היית שם.

פורסם

משתמש Windows Mobile. לא יודע אם מיקרוסופט אוספים את המקום שלי, אבל אחפש.

גיא, יש לי תאריכי משלוח של כל השרשרת. אם אני לא טועה החברה קיבלה הודעה ראשונה אחרי כמה שבועות ממועד הדו"ח. התצהיר נכתב ימים ספורים אחריו.

תודה על העזרה והעידוד, אין ספק שאני הרבה יותר רגוע. :)

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אכן הוקל לי. אבל החקירה המשטרתית עוד לא הסתיימה.

אחד מנציגי החברה טרח אפילו 'להפחיד' אותי היום מחוץ לאולם בית המשפט שהטיעונים שלי מצוצים מהאצבע ושלא מאמינים לי בכלל במשטרה(הנציג נקרא לחקירה).

אם יש דברים בגו, והטיעונים שלי לא אמינים, מדוע הציע לשלם לי את סכום הדוח? ומדוע התביעה יזמה את ביטול הדו"ח?

מרגיז. אני לא יודע אם יש לי כוח להמשיך בכל ההליך הזה.

תודה שוב על התמיכה והעידוד.

ערב טוב :)

פורסם

להבא, כשניגש אליך מישהו מהחברה, הפעל אפליקצית הקלטה.

חשוב לתעד כל תקשורת איתם.

כל הכבוד על ביטול הדו"ח.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

התיק נסגר מסיבת "עבריין לא נודע".

יותר מ4 ימי עבודה הפסדתי על דו"ח מסכן של 250 ש"ח.

קיוויתי שייצא משהו מהחקירה הזאת(אולי הייתי קצת אופטימי); לתבוע ימי עבודה, משהו.

נאדה. לא יודעים. אין לנו כוח לשטויות שלך. אז מה אם זו חברה עם עשרות ואולי מאות כלי רכב, שאולי מבצעת תרגילים כאלה באופן שיטתי.

לפחות הרישום נמחק מהתיק.

שבוע טוב.

פורסם

אם אתה מעוניין להלחם, התייעץ עם עו"ד לגבי אפשרות הגשת תביעה קטנה, כדי לשכנע את השופט שהחברה אחראית לזיוף, ומכאן להפסדים שנגרמו לך.

• תוכן חדש...