Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב ששומר על ערכו באמת יהיה קל למכור. כלומר יימכר במחיר טוב (למוכר). אבל רכב כזה קשה לקנות, כלומר יקנה במחיר טוב למוכר ורע לקונה. אתה הקונה.

אבל סע בהצלחה. אתה בחברה טובה. לא חסרים מבולבלים.

כמובן שאני מפשט את זה. יש בהחלט סיבות לקנות רכבים עם שוק טוב, בטח אם מאמינים שהם עם שוק טוב בגלל איכותם ואמינותם. אבל להציג את שמירת הערך כפרמטר חיובי לכשעצמו זה מוזר.

פורסם

ויום אחד פותל השירשור גם יהיה המוכר, יש פה כלל פשוט, רכב שאינט שומר על ערכו יקנה בזול וימכר בזול, ררכב ששומר על ערכו יקנה במחיר גבוה וכך גם ימכר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מסכים בנוגע לדבר אחד,שאני מבולבל.

קניית רכב חסכוני ואמין נהיה דבר פילוספי

והיחס לבין סכום הכסף היחסית נכבד 40000 שקל,לבין מה שאתה מקבל בפועל מצחיק.

בנינו כול רכב הסופר מיני,לא איכותיים לא נוחים ומקרקשים(עד 80000 לחדש).

לבנתיים, המיקרה נראת הכי טובה בשבילי,ורוב המבחנים והדעות כותבים שורה תחתונה שיש אלטרנטיבה טובה

יותר, אבל לא כתובים מה היא.

פורסם

ממש לא נכון.

עד 80 יש רכבים טובים בהחלט.

בתור יד שניה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לך באזור ה 40-45 כבר את הפיאסטה והi20, שהם בסדר גמור.

• תוכן חדש...