Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלקן מהעבודה לרכב פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אמר יוזר שקוראים לו נהג ליסינג....

סיכם את זה יפה...

לפני 10 שנים כשקיבלתי לראשונה רכב מהעבודה היו לי תכנונים לעשות קומזיץ על הירח ולחזור עוד באותו סופ"ש.

בפועל - שום דבר לא השתנה מלבד נסיעות לעבודה(הלוך ושוב)להורים בסופ"ש,פעם בשנה לאילת ומדי פעם טיול בשבת.

אני בטוח שרוב נהגי הליסינג לא נוסעים במעגלים סתם כי הדלק "על חשבון הברון"

נ.ב - עם הרכב הפרטי שהיה לי לפני עשיתי בדיוק את אותם נסיעות...

מה שכן - לפני מספר שנים חנתה בחברת "טבע" 166פרטית עם דלקן של אחד המנהלים,שם אני בטוח שהסיפור היה שונה...:twisted:

תומר

עריכה אחרונה על ידי pipinoadar

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

ברוב החברות ישנה גם הגבלה על כמות הדלק שלא מאפשרת נסיעות סתם.

כבר הרבה זמן אין "נסיעות על חשבון הברון".

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

היה מקובל לחשב מחיר קמ ברכב פרטי חדש כ 2₪ לק"מ . זה היה שערוך של פחת , דלק ועוד. תמצא את הנתון המעודכן ותשווה לנסיעה ברכבת + מחיר כאבי ראש ואז תחליט

פורסם

כבר הרבה זמן אין "נסיעות על חשבון הברון".

תתפלא,אבל יש ועוד איך.

ואני לא מדבר רק על חברות גדולות עם מאות\אלפי עובדים,אפילו בקטנות.

פשוט בעבר אנשים לא בדקו לגבי מגבלות ק"מ\ליטר דלק ושאר תנאים - והיום כן שמים לב כי זה מוריד מהשכר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)
אני חושב שצריך להוציא חוק שאסור למקום עבודה לממן דלק לנסיעות פרטיות. זה גורם לביזבוז דלק עצום, הגברת הנסועה והפקקים, זיהום האוויר וכו'. רגלם של המשתמשים קלה על הדוושה כשהם לא צריכים לשלם על הדלק וזה אמנם סבבה וכו' אבל גורם רק נזק.

זובי.

יש לי רכב של העבודה. הקילומטראז' שהוא עובר בשנה בנסיעות פרטיות בטל בשישים לעומת הנסיעות שאני עושה לצרכי עבודה. ואין לי הגבלה של קילומטראז', כביש 6, מנהרות הכרמל או השד יודע מה. הרכב שלי לעולם אינו עומד מונע רק מפני שחם בחוץ ונעים להיות במזגן - התופעה הזאת מעצבנת אותי.

למעשה, הדבר האחרון שאני רוצה כשאני חוזר הביתה מעוד יום עבודה זה לחזור שוב למושב הנהג. ובניגוד למה שאתה טוען, לפני שאני מזיז את הרכב אז גם אני חושב פעמיים, אלא שבניגוד אליך אני לא חושב על הדלק אלא על הכוח שיש או אין לי לצאת לנסיעה.

הפוסט שלך נוטף בורות ובעיקר קנאה, ועל כן אסיים בברכת "יחיו הקנאים".

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תבדוק היטב את נושא המיסוי. עקרונית הדלק שתקבל על חשבון החברה ממוסה אלא אם המעסיק מגלם את המס.

גם לי הוצע דלקן, אך בגלל נושא המיסוי העדפתי לקחת הקצבה חודשית במקום

פורסם
זובי.

יש לי רכב של העבודה. הקילומטראז' שהוא עובר בשנה בנסיעות פרטיות בטל בשישים לעומת הנסיעות שאני עושה לצרכי עבודה. ואין לי הגבלה של קילומטראז', כביש 6, מנהרות הכרמל או השד יודע מה. הרכב שלי לעולם אינו עומד מונע רק מפני שחם בחוץ ונעים להיות במזגן - התופעה הזאת מעצבנת אותי.

למעשה, הדבר האחרון שאני רוצה כשאני חוזר הביתה מעוד יום עבודה זה לחזור שוב למושב הנהג. ובניגוד למה שאתה טוען, לפני שאני מזיז את הרכב אז גם אני חושב פעמיים, אלא שבניגוד אליך אני לא חושב על הדלק אלא על הכוח שיש או אין לי לצאת לנסיעה.

הפוסט שלך נוטף בורות ובעיקר קנאה, ועל כן אסיים בברכת "יחיו הקנאים".

לא יכול להסכים יותר.

במשך שנה ביצעתי תפקיד של מטמיע בבית תוכנה.

כ4 פעמים בשבוע נסיעות מהמרכז לרמת הגולן/אזור צפון הארץ/דרום.

הדבר האחרון אחרי יום נסיעה מעייף שכזה זה לרצות להמשיך לנהוג.

כמות הנסועה שלי השתנתה במעט, אולי קצת יותר נסיעות בסופ"שים, אבל לא ברמה המהותית של לנסוע לאילת כל סופ"ש, זה רק בדמיון של כל אלא שחושבים שדלקן זה פסגת השאיפות שלהם.

• תוכן חדש...