Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב ושתהיה לך הנאה בכל הנאה!

הפאסטה נראית יפה מאוד, ובסך הכל זה רכב נחמד מאוד. בחירה מצויינת!

שלמה דן גדרון

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש. קנית פיאסטה מושקעת מאד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל עוד לא נוסעים באוטו לעבודה בקיץ זה לא נורא שאין מזגן. מזגן ברכב כזה יגמור על המנוע מבחינת ביצועים.

היה לי יותר מ4 שנים רכב ללא מזגן וזה לא נורא בכלל. חווים יותר דברים בנסיעה עם חלון פתוח.

פורסם

איזה ביצועים יש לפיאסטה, עם מזגן או בלי מזגן... הדבר היחידי שחווים ברכב אספנות בלי מזגן, זה גב וישבן רטובים מזיעה. מה נראה לך, שבשמונת חודשי הקיץ שיש לנו בישראל, הוא יעמיד את הרכב? יש לי שני רכבי אספנות, האחד 1600 ידני בלי מזגן והשני 1800 אוטומט עם מזגן. לא צריך לנחש, עם מה הילדים מעדיפים לנסוע...

ארז רונן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פיאסטה לא שוקלת כלום ואפשר לעשות אחלה כיף איתה.

אפשר להסתדר מעולה בלי מזגן, כל עוד לא נוסעים ברכב לעבודה, מניסיון. זה שהילדים מפונקים זו בעיה שלהם :lol:

פורסם (נערך)

שאלה פרקטית - למישהו יש המלצה על מוסכניק לסוג כזה של רכבים (פיאסטה 83 דור 1) באיזור המרכז? יש לי כמה דברים קטנים לסדר והייתי רוצה שבעל מקצוע יעבור על הרכב.

עריכה - חשבתי לקפוץ למוסך חיבה בתל אביב, למקרה שמישהו מכיר.

עריכה אחרונה על ידי edward

האתר שלי: long.co.il

• תוכן חדש...