Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי בבית שני ממירי YES ואני משלם על שניהם, אחד מהם ממיר HD רגיל קטן שלא נמצא בשימוש כלל.

אני מעונין לקחת ולשים אותו בדירה שכורה בעיר אחרת, האם אפשרי?

האם ליס יש דרך לעלות על זה?

 

תודה.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אפשרי לקחת גם לקפריסין. ( מכיר כמה שעשו זאת)

למיטב ידיעתי אין להם אפשרות לדעת היכן הממיר. (מנותק מיס יותר מ 10 שנים באושר)

 

הרבה חברה צעירים שעוזבים את הבית לוקחים את הממיר של יס איתם.

פורסם

זה לא תמיד אפשרי. אם מדובר בבניין גדול, ליס יש ברוב המקרים צלחת אחת על הגג ורכזת אחת של כל הבניין שאליה מחוברות כל הדירות. לדירות שאין מנוי לא מגיע הסיגנל מהצלחת, ולכן לא יעזור אם תביא ממיר. זה יעבוד רק במקרה שיש קישור לצלחת מהקיר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני אסביר לך בקצרה,

בניגוד לממירי HOT שם הממיר יודע גם לקבל מידע, וגם לשלוח בקשת מידע (VOD וכדומה)

הממיר ב YES יודע לקבל מידע בלבד, ואת כל ביצוע בקשות המידע הוא מבצע ע"י האינטרנט. (לכן הVOD והשירותים המתקדמים מחייבים אינטרנט) .

 

בקיצור, אם מדובר בבית משותף, 99 אחוז שיש בו תשתית YES, ולאחר התעסקות קלה עם ארון התקשורת תוכל לצפות שם בYES.

קח בחשבון שאתה זקוק לכרטיס ובשום אופן לא להתחבר לVOD או משהו כזה.

פורסם

כשטכנאי מגיע לארון התקשורת הקומתי/ביתי של הבניין הוא לפעמים עושה בדיקת קווים.

אם הוא רואה על קו מסויים התנגדות (של ממיר) שלא אמורה להיות בו, הוא מדווח לחברה.

החברה לרוב תאתר את בעל הנכס ותציב בפניו 2 אופציות:

לקבל מהם תביעה / להיות מנוי 2-3 שנים לרוב על כל השירותים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כל עוד הממיר רק קולט דרך הצלחת , אתה יכול לקחת את הממיר לכל מקום שחפץ לבך. אין להם אפשרות לראות זאת

לגבי עניין הסדר בארון החיבורים של YES וכו' , יכול לערער על כך בקלות, בייחוד בצורת התשתיות והחיבורים שמבוצעים על ידי הקבלנים שלהם בהתקנות.

אני מכיר בניין מסויים, שבו YES התעלקו ככל הנראה על מתח שמגיע מתוך אחד הבתים שם לשם תפעול הצלחת של כלל הבניין, זאת מהסיבה הפשוטה שבכל הכניסות בבניין אין כלל חשמל במדרגות (שכנים מהסוג המוצלח)

 

יום שישי אחד קפץ החשמל באותו בית , ולכל הבניין אין YES, הדייר של אותה דירה (דירת שכירות מתחלפת) לא היה באותה שבת , ככה שאף אחד לא קישר, רק אחרי יומיים, שהגיעו טכנאי חירום בשבת ולאחר מכן בראשון צוות נוסף , הצליחו לעלות על הבעיה ולהרים את הפחת. הטכנאים עצמם ... לא ידעו כלל לאכול את התשתית באותו בניין, בטח לא מול הרכזות וכל המאות מטרים של כבלים שנפרסו בצורה לא מקצועית בין הדירות.

 

ואני בטוח שזה ככה בעוד מאות ואולי אלפי בניינים ישנים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

החזרת אותי 10 שנים אחורה לתקופת הצבא.

בזמני לכל הבסיסים היה הסדר של כבלים עם יס, בפועל כל חייל שהיה לו ממיר מיותר בבית הביא את זה לבסיס והתחלנו לחבר את מגורי הפלוגה שלנו עם מפצלים לצלחת של הבסיס.

 

ככה התארגנו על כמה חדרים עם יס בחדר כי למזלנו היו חיילים שהביאו טלויזיות מהבית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

×
×
  • תוכן חדש...