Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אצטרך להחליף את השמן בגיר, את ההחלפה ככל הנראה אבצע לבד (לפי מדריכים באינטרנט זה לא מסובך ויש את הכלים).

לגבי הפילטר- מקורי בלבד.

שמן, האופציות:

1. שמן מקורי שעולה בערך 180-200 שקל לליטר וצריך 5 ליטר.

2. שמן של קסטרול יעודי לגיר הנ"ל שעולה 70 ש"ח לליטר.

יש מה לחשוש מהשמן של קסטרול?

Got To love It

פורסם
בקרוב אצטרך להחליף את השמן בגיר, את ההחלפה ככל הנראה אבצע לבד (לפי מדריכים באינטרנט זה לא מסובך ויש את הכלים).

לגבי הפילטר- מקורי בלבד.

שמן, האופציות:

1. שמן מקורי שעולה בערך 180-200 שקל לליטר וצריך 5 ליטר.

2. שמן של קסטרול יעודי לגיר הנ"ל שעולה 70 ש"ח לליטר.

יש מה לחשוש מהשמן של קסטרול?

מה תדירות ההחלפה של השמן הזה?

פורסם

יש לך אצל אבי חלקי חילוף שמן של FEBI שאני חושב שהוא המקורי של הרכב וכדאי לך לנסות גם אצל ש.י.א יבואנים שמייבאים חלפים לגרמניות.

* לגבי הקסטרול - חברה שאני מאוד אוהב, משתמש בה ב 3 רכבים שיש לי + טרקטורון ומרוצה מהשמן שלהם מאוד, עם זאת לא בטוח שהייתי חוסך כמה שקלים על החלפת שמן גיר שמתבצעת אחת לכמה שנים והייתי בכל זאת הולך על מקורי.

פורסם

מבדיקה של חבר עם 2.0T DSG6 אין טעם לשלם מחיר מופרז על המקורי ושמן של Valvoline עומד בתקן, אם היה מדובר בהחלפה לעיתים רחוקות אולי היה כדאי בשביל השקט הנפשי לשים את המקורי אבל מאחר וצריך להחליף כל שנתיים שלוש בממוצע אפשר לשים שמן איכותי שעומד בתקן.

Miata ND2

פורסם

במוסך מורשה השמן עולה 220 ש"ח לפני מע"מ, אפשר לקבל עד 10 אחוז הנחה.

תדירות ההחלפה צריכה להיות כל 60 אלף אבל אני מעדיף לצמצם פערים ואחליף אחרי 40.

כנראה אלך על השילוב של פילטר מקורי ושמן של קסטרול.

Got To love It

פורסם (נערך)

פילטר כזה מקורי באיביי בערך 50 עד 100 שקל חפש באיביי dsg filter המקורי מגיע מהולנד כמדומני יש גם חליפי vaico גרמני יש לי אחד ברכב ואין בעיות. בחברה מטורפים בערך 400 שקל מטורף... המקורי לא מגיע עם גומי אטימה והחליפי מגיע עם. תהנה.

עריכה אחרונה על ידי mozman1101
  • תוכן חדש...