Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו ספייס 2005 - סיכום תקציבי שנת 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא מבטיח, למרות שבתור אחד שהחזיק אימפרזה שנת 94 הבלאי היה נמוך יותר משמעותית וגם מחירי התיקונים...

ממש לא ממליץ להחליף רכב אחרי שהשקעת על שלך כל כך הרבה, אבל אני מאוד ממליץ להחליף מוסך,שמעתי על המקצועיות של שמשון אבל המחירים גבוהים,לא מדובר ברכב מסובך לתיקון ומחירי החלפים לפונטו נמוכים, מבלי לפגוע בשם הטוב של המוסך.

Miata ND2

פורסם

כאמור אף אחד לא מבטיח, אבל החשבון שלי כשהחזקי את הפיאט היה שבגלל שאני נוסע 25,000 בשנה, החיסכון בדלק הוא משמעותי ולכן משתלם להחזיק בספייס מאשר ביפנית זוללת.

ברגע שנוסעים מעט הפער בדלק כבר לא משמעותי, והסכון לתקלות גבוה בהרבה.

שוב, לא בהבטחה, אבל כן מנסיון.

לכל הרכבים שהיו לי היתה טבלה מסודרת לפי קטגוריות. אין ספק שהספייס היתה הטובה ביותר בתחום צריכת הדלק [חוץ מהפולו דיזל שברשותי שנראה לי שלא אמכור לנצח], אבל הרבה יותר דורשת שימת לב ותיקון בלאי מהרכבים שהזכרתי.

ולמי שיקפוץ ויאמר שהיה לי רכב שחוט: רכשתי את הספייס מיד ראשונה [אני הייתי שניה] והרכב טופל כל חייו כמו שעון אצל שמשון [גם אם זה אומר רביעיית פלאגים ב200 ש"ח במקום 60 ש"ח בחנות חלפים מצויה. לאותם פלאגים].

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...