Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה קניתי סיאט איביזה חדשה והמערכת יחסית טובה אבל הרמקולים הקדמיים עושים רעשים בזמן שימוש בבאס בעוצמה גבוהה מדי מה שגרם לי להנמיך את הבאס בשירים וגם המערכת מולטימדיה מאד פשוט במיוחד לאור העובדה שהקטינו את המערכת ואין תמיכה ב FULL LINK ו CARPLAY.

אשמח לקבל המלצות לשדרוגים או למערכת עצמה או לרמקולים או כל דרך כלשהי לשיפור הסאונד והאיכות. הבנתי שבאיביזה הרבה אנשים שמתעסקים ברמקולים לא אוהבים להתעסק בגלל צורת הרכבת הדלתות.

תודה,

אלעד.

פורסם

המליצו לי להוסיף רמקולים אחוריים על המגש האחורי פלוס מגבר ומנחת ב 2000 ש״ח. האם זה דבר נכון לעשות או שיש הצעות אחרות לגבי האיביזה בסדר גודל של עד 3000+- ש״ח

פורסם

לדעתי לא כדי להחליף את המולטימדיה המקורית, אני הייתי מוסיף רמקולים למגש האחורי ואולי מגבר וסאב קטנים.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

כן אחרי שבדקתי באמת עדיף שלא. אבל הייתי ל של בקלאס איי והוא גם הציע באס להחליף טוייטרים ולהוסיף עוד טוייטרים אחוריים וזה יוצא בסדר גודל של 7000 ש״ח שזה נשמע לי איכותי אבל סדר גודל מטורף לצרכים שלי.

פורסם

במצב כמו שלך הייתי ממליץ לך בכל זאת ללכת למתקין שיסכים להתקין לך קומפוננט בדלתות הרי בסופו של דבר אתה נהנה מהשמיעה שמגיע אליך מקדימה ולא מאחורה.

בתקציב כמו שלך-

-מגבר בסיסי של חברה מוכרת

-סט קומפוננט של morel יש להם דגמים יחסית זולים שנותנים אחלה תמורה למחיר

-סאב בבגאז יהיה עדיף על 6×9 מבחינת איכות

-מנחת טוב

כל זה אתה יכול להשיג בסביבות 3000-3500

אם אתה פתוח להצעות יד שנייה יש בפורום המון ציוד למכירה..

ובכל זאת אם אתה מעדיף את המקום בבגאג' מאשר לשים סאב תתקין זוג 6×9

בהצלחה

פורסם

לי יש את אותו הרכב ואני מתכנן רק להוסיף מגבר וסאב וכך להנמיך את עוצמת הסאב של הרמקולים בדלתות להכי נמוך שיש ולהנות מבאסים מהסאב עצמו,זה הכל בלי יותר מידי כאבי ראש וחיתוכים בדלתות.

הרמקולים בדלתות משמיעים יפה מאוד וחבל להחליף אותם כרגע.

פורסם
יש לך המלצות למישהו באזור קריית אונו או ראשון?

הייתי בשתי מקומות שסירבו בתוקף לפרק את הדלתות.

פנה ליקיר הפורום יוסי אלפיין (המשתמש alpine) מסדנת ECAudio שיושב באור יהודה.

פורסם

אכן יש בעיה באיביזות שפירוק הדלתות כולל גם פירוק מנגנון.ולא כל מתקין רוצה לקחת בזה חלק.

ואם כן אז עלות העבודה מאוד יקרה,לכיוון ה1500-1200.

יש לך גם עוד מתקין ישראל גוניור גם הוא חבר פורום.

אני גם ממליץ ללכת על סט קומפוננט מקדימה+מגבר+סאב -זה שילוב מנצח.

את כל זה ניתן לחבר עם מנחת למערכת מקורית.

פחות מומלץ נושא ה6x9 מאחורה.

רמקולים מקורים לא יתנו תוצאה טובה עדיף להחליף אותם.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם (נערך)

ממליץ בחום על יוסי אלפיין. את האיביזה שלי שידרגתי אצלו והתוצאה מדהימה גם באיכות ההרכבה וגם באיכות השמע.

הסט-אפ שלי:

קדימה: Focal ps 165 fx

מגבר: HERTZ HDP 4

סאב: ARC 10

ibiza_Sub.jpg

אגב, לפני שהגעתי אליו התקנתי רמקולים אחוריים אצל מתקין מקומי על המגש האחורי והתוצאה מאוד מאכזבת, השקעה ללא תועלת וחורים מיותרים במגש.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

• תוכן חדש...