Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים צבאיים של אנשי קבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש יוצאי דופן, טויוטה קטנה לא ראיתי בחיים, יכול להיות שהוא סתם לוקח הביתה איזה רכב יחידתי או שהוא בתפקיד מסויים שמתוקף התפקיד הוא מקבל רכב...

Miata ND2

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רסן-יונדאי I25 והמזדה 2 או קיה ריו, אחרי תקופה מסויימת או שעלית לדרגה אתה מקבל אטראג.

סאל-טויוטה ורסו/אטראז/קיה ריו

אלם-קיה פורטה/טויוטה קורולה

תאל-מאזדה 6

זה לפחות מה שאני מכיר.

פורסם (נערך)

אני לא בקיא בטבלאות אבל אני אחזור על המשפט שלי - מקושר לקצין חימוש.

(רציני לחלוטין, בוא אני אספר לך שיש איזה רנ״ג וותיק בצבא שלנו שנוסע על דוג׳ ראם וקצין חימוש אחד שקימבן לעצמו לנסר שחורה ויש עוד המון הזיות..)

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם

דודג' ראם כרכב אישי שלו? זה בד"כ רכב שחור ( מספר צבאי) שלא יכול לצאת סתם כך מהבסיס.

ד"א נכנסו לשירות עכשיו המון פיג'ו בוקסר חדשות בתצורת מוביל נוסעים כרכב לבן יחידתי (רישוי אזרחי).

ולגבי שאלתו של פות"ש יצא לי לראות גם קצינים (רס"ן) עם ברלינגו עם רישוי אזרחי כרכב אישי.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

יש דרגות סרן שמקבלים רכב, מדובר על קצינים שיכולים להרוויח משכורות עתק והצבא רוצה להשאיר אותם בקבע אז מצ'פר אותם. מדובר על יחידות הטכנולוגיה לרוב.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
מה עם סרנים/רבי סרנים בתפקידי מטה?

על מה נוסעים ב8200?

לרוב אטראז', i25 או ריו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

יכול להיות שהטויוטה שראית אצל הסרן ההוא היא מושכרת.

יש לא מעט סרנים שמקבלים רכבים שכורים.

אגב, לשאלתו של מישהו לגביי טויוטה, לאחד האלופים יש קאמרי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מה עם סרנים/רבי סרנים בתפקידי מטה?

על מה נוסעים ב8200?

כמה ילדים יש לו?

בזמני רס"ן ומעלה שיש לו 3 ילדים או יותר היה מקבל ורסו.

ראיתי גם יאריסים עם קצינים בפנים מסתובבות באזור הקריה. לא יודע מה זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
סתם שאלה תמימה,

לא נראה לכם שמידע זה עלול לגרום לפגיעה בביטחון?

אולי בבטחון של השכנה שלי שמובליה את הילדים בטויוטה וורסו. אגב, גם היא וגם בעלה אזרחים.

סה"כ מדובר ברכבים נפוצים שקיימים גם בצבא. אילו היה מדובר ברום-כרמל הייתי דואג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ונניח בכל זאת שאלו היו דגמי מכוניות שיחסית ייחודיים לצבא. אז מה?!

מה, גורמים עוינים היו משתמשים בסוג הרכב כדי לשים לעצמם אנשי צבא למטרה? הרי לאיש צבא יש סימן היכר קצת יותר בולט ושמו מדים.

שלא לדבר על כך שהיו תקופות שהודבקו סטיקרים למכוניות של אנשי צבא שבעזרתם ניתן היה לזהותם בנקל. ועוד לא הזכרנו דירות שנרכשות בעזרת "חבר" ויוצרות שכונות של אנשי צבא...

אני הראשון לחשוב על בטחון מידע, אבל לא צריך להדביק לכל מה שקשור בצבא (זו לא איזה ארגון "שקוף"...) תווית "מסווג עד שתוכח בלמ"סיותו", כי כשהכל מסווג שום דבר לא מסווג.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)
זה לא הדרגה, זה כמה אתה מקושר לקצין חימוש..

רק שתכיר, מי שאחראי על הנפקת רכבי ליסינג זה חיל הלוגיסטיקה ולא חימוש.

(רציני לחלוטין, בוא אני אספר לך שיש איזה רנ״ג וותיק בצבא שלנו שנוסע על דוג׳ ראם וקצין חימוש אחד שקימבן לעצמו לנסר שחורה ויש עוד המון הזיות..)

אין לנסר לאנשי קבע, ראם זה רכב חום שמוגדר למשימות ולא לתקן כ"א - נדרש אישור של בכיר מאוד בשביל להחנות אותו ללילה אחד מחוץ לבסיס בסמוך למשטרה

אלמ"ים מקבלים פורטה.

ורסו מקבלים סא"ל\אל"מ עם יותר מ-3 ילדים.

תת אלוף - מזדה 6\קאמרי.

רס"ן-סא"ל אטראז למרות שנשארו ריו ואקסנט ויש גם אבאו ממש נדירות.

עריכה אחרונה על ידי Shaike.Zam

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
רק שתכיר, מי שאחראי על הנפקת רכבי ליסינג זה חיל הלוגיסטיקה ולא חימוש.

אין לנסר לאנשי קבע, ראם זה רכב חום שמוגדר למשימות ולא לתקן כ"א - נדרש אישור של בכיר מאוד בשביל להחנות אותו ללילה אחד מחוץ לבסיס בסמוך למשטרה

אלמ"ים מקבלים פורטה.

ורסו מקבלים סא"ל\אל"מ עם יותר מ-3 ילדים.

תת אלוף - מזדה 6\קאמרי.

רס"ן-סא"ל אטראז למרות שנשארו ריו ואקסנט ויש גם אבאו ממש נדירות.

בודאי שהיו לנסרים בצבא, ראיתי כמה אל"מים שהייתה להם לנסר.

גם לנו הייתה לנסר שכורה בתור רכב יחידתי.

אבאו ואקסנט יצאו כבר משירות ברובן, יש פה ושם עוד קצת אקסנטים וריו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...